
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

آغاز توزیع سبد کالای نیازمندان
معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:مشمولان توزیع سبد کالای نیازمندان میتوانند به 7 فروشگاه زنجیره ای سراسر کشور مراجعه و سبد کالای خود را دریافت کنند.
احمد میدری افزود: جامعه هدف این طرح افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند و افرادی هم که تحت پوشش دائم این دو نهاد نیستند اما پشت نوبت هستند میتوانند از این سبد بهرهمند شوند.وی گفت: از 30 تا 100 هزار تومان به حساب کارتی که یارانه واریز میشود برای این اشخاص اعتباری واریز خواهد شد که میتوانند به 7 فروشگاه زنجیره ای بزرگ شامل اتکا، اسکاد، شهروند، رفاه، امکان، سپه و تعاونی فرهنگیان مراجعه کنند.میدری با اشاره به اینکه 160 میلیارد تومان برای این طرح منابع پیش بینی شده است افزود: ما این اعتبار را فقط برای کسانی که مشخصاتشان از طریق سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) به ما اعلام شود واریز خواهیم کرد.
انتقال یارانه یارانه بگیران از تیرماه میسر می شود
معاون وزیر تعاون: کسانی که بخواهند یارانه دریافتی شان را به نیازمندان منتقل کنند میتوانند با مراجعه به سایت وزارت رفاه از تیرماه این درخواست را ارائه کنند.احمد میدری افزود: براساس قانون افراد میتوانند یارانه خود را به نیازمندان انتقال دهند و بر همین اساس در سامانه حذف یارانه، جایی را تعیین خواهیم کرد که افراد یارانهبگیر میتوانند کد نیازمندان پیشنهادی خود را اعلام کنند تا یارانه آنان به حساب این نیازمندان منتقل شود.
وی گفت: از ابتدای تیر این طرح اجرایی میشود و ما از مردم درخواست میکنیم که از این طرح استقبال کنند.میدری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا امسال بنا دارید مصوبه مجلس درخصوص حذف یارانه سه دهک را اجرا کنید؟ افزود: ما در این خصوص منتظر ابلاغ آیین نامههای اجرایی آن هستیم.وی گفت: دولت با حذف یارانه این سه دهک از ابتدا مخالف بود اما چون تبدیل به قانون شده است باید اجرا شود.معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه شناسایی برخی افراد مشمول این سه دهک کمی مشکل است افزود: برای ما شناسایی قضات، پزشکان، نمایندگان مجلس، بازرگانان، اعضای هیأت علمی، تجار و اصناف درجه یک کار سختی نیست که تعداد این افراد حدود 700 هزار نفر است که یارانه تعداد قابل توجهی از این افراد پارسال حذف شد.
وی گفت: در قانون مصوب مجلس علاوه بر افراد فوق به کلمه سایر قشرها هم اشاره شده که شناسایی این گروه برای ما مشکل است.معاون وزیر رفاه افزود: امسال تاکنون یارانه هیچ کسی حذف نشده است اما پارسال یارانه 3 میلیون و 300 هزار نفر حذف شد.میدری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چقدر با اصل اجرای پرداخت یارانه به این طریق موافقید؟ افزود: در کشورهای دیگر به هیچ وجه این گونه یارانه نمیدهند و یارانه، مشروط داده میشود بدین ترتیب مثلاً اگر خانواده ای فرزندانش را به مدرسه بفرستد یا اینکه آموزشهای مهارتی ببینند که باعث شود سطح بهداشت جامعه ارتقا یابد مشمول یارانه میشود.وی گفت: ما باید قشرهای مشمول دریافت یارانه را محدود کنیم و برای مثال نابینایان، سالمندان و قطع نخاعیهاکه عمدتاً ممر درآمدی ندارند باید کمک شوند و باید به این افراد کمکهای معنادار شود.میدری افزود: مثلاً ما حدود 100 هزار قطع نخاعی و نابینا در کشور داریم که براساس قانون باید این افراد 60 درصد حداقل دستمزد را دریافت کنند.
معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اما وقتی که ما به همه افراد یارانه بدهیم پس گرفتن آن با مقاومت مواجه میشود.
وی افزود: ما در نظرسنجیهایی که انجام داده ایم با این خواست مردم مواجه بودیم که باید یارانه غیر نیازمندان حذف شود اما 70 درصد مردم سقف درآمدی برای حذف یارانه را کمی بالاتر از درآمد خود اعلام میکردند به این ترتیب که اگر کسی ماهانه 3 میلیون تومان درآمد داشت در این نظرسنجی به ما اعلام میکرد که باید یارانه کسانی که بالاتر از 3 و نیم میلیون تومان درآمد دارند حذف شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید از پرداخت تسهیلات به متقاضیان خرید خودرو در قالب اتحادیه های سراسری حمل و نقل و تاکسیرانی خبر داد. به گزارش ایسنا، اصغر نوراللهزاده گفت: سیاست ما در صندوق برای خرید خودرو این است که به درخواست های فردی وام نمیدهیم و اصطلاحاً پول به کسی نمیدهیم بلکه هدف ما این است که شبکهای کار کنیم و پرداخت تسهیلات به شکل شبکهای باشد.وی افزود: با توجه به اینکه سیستم نظارت بر اعطای تسهیلات را در صندوق مستقر کردهایم و نظارت مراحل خاصی دارد و تا حدی دشوار است لذا به متقاضیانی که به طور انفرادی درخواست بدهند وام پرداخت نمیکنیم که منحرف شود.نوراللهزاده از توافق با چند خودروساز برای تحویل خودرو خبر داد و گفت: اخیراً طی تفاهمی که با اتحادیه آژانسهای سراسر کشور و بنیاد شهید داشتیم موفق شدیم شبکهای در حوزه آژانسهای تلفن سراسر کشور ایجاد کنیم و شرایط رفت و آمد افراد به هر نقطه را تنها با یک تماس تلفنی تسهیل کردیم.او اضافه کرد: همچنین ساماندهی تاکسیرانی دو استان البرز و اراک را برعهده گرفتیم به این نحو که در جهت نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل آنها تاکسیهای جدیدی که تقاضا داشتند تأمین کردیم و حمایت ما به جای وام فردی، در قالب خرید و تحویل خودرو بود که بر اساس توافق با خودروساز و سازمان تاکسیرانی مربوطه صورت گرفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی درباره توسعه سواد در پادگانها گفت: طبق مصوبات ستاد مشترک نیروهای مسلح، سربازان مشمول تا وقتی که باسواد نشوند کارت پایان خدمت دریافت نخواهند کرد.
علی باقرزاده در گفتوگو با مهر درباره توسعه سواد در پادگانها افزود: برای سوادآموزی به سربازان، ۴ مرکز نظامی بهعنوان مرکز سوادآموزی در سطح کشور منظور شده است.رئیس سازمان نهضت سوادآموزی بیان کرد: باید سه ماه از دوران سربازی هر فرد بیسواد به سوادآموزی اختصاص یابد.باقرزاده اضافه کرد: افراد بیسواد که به سربازی فراخوانده میشوند سه ماه اول حضور را صرفاً باید سواد بیاموزند و حتی استفاده از آنان در امور خدمات و نظافت نیز ممنوع است. باید متمرکز سوادآموزی شوند. این افراد پس از فراگیری سواد، در پادگانهای مختلف برای ادامه خدمت توزیع میشوند.
وی بیان کرد: مشمولان نظام وظیفه که تحصیلات مرتبط دارند در مراکز نهضت سوادآموزی با روشهای تدریس آشنا میشوند و پس از آن در پادگانها کار آموزش سرباز را انجام میدهند.وی اظهار داشت: زمانی که افراد دفترچه اعزام به سربازی را دریافت میکنند سطح سواد آنان نیز سنجیده میشود و به پادگان هایی که محل آموزش سواد است ارجاع داده میشوند.باقرزاده خاطرنشان کرد: به طور متوسط سالی هزار تا ۱۲۰۰ سرباز بیسواد دوره توسعه سواد را طی میکنند.وی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان ارشد یا سرباز باسوادی به سربازان بیسواد مهارت خواندن و نوشتن در پادگان و کلانتریها یاد دهد مبلغ ۷۰۰ هزار تومان دریافت میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هدی هاشمی
برش
دوست دارم درس بخوانم
لباسهای کثیفی بر تن نحیفش کرده، قد و قواره اش هم هیچ نشان نمیدهد که او پسری 11 ساله است. در یکی از همین کارگاههای زیر زمینی دور از چشم خیلی از ماها کارش را انجام میدهد. همین تابستان سال گذشته بود که پدرش گفت خانه خرج دارد تا کلاس سوم که خواندی دیگر بس است، باید کار کنی. محمد هم درس و مدرسه را بوسید و گذاشت کنار. خودش میگوید: «چارهای نداشتم. زندگی خرج دارد.» نخستین بار سر چهارراهها فال میفروخت. کارش این بود که سر چهارراهها بایستد و فال بفروشد یا با لنگی که در دست داشت شیشه ماشینها را پاک کند. قدش اما اجازه نمیداد که به شیشه ماشینها برسد، البته درآمدش هم به صرفه نبود، برای همین پدرش او را به کارگاه کفش دوزی سپرد تا کارگر آن کارگاه شود: «کار توی کارگاه سخته. صاحب کار هزارجور حرف به آدم میزند اما خب چارهای ندارم باید کار کنم.» محمد البته از حسرتی حرف میزند که در این دو سال همیشه با او بوده و آن هم دیدن دختران و پسران دانش آموزاست که دست در دست پدر و مادرشان به مدرسه میروند: «دوست داشتم درس بخونم و برای خودم کسی بشم اما درس خوندن برای ما نیست برای بچه پولدارهاست.»
پدرام 10 ساله هم یار خیابان است. برای او هم فرقی نمیکند که چه کاری در خیابانهای این شهر انجام دهد. یک روز فال میفروشد، روزی هم آدامس، یک روز هم لنگی به دست میگیرد و سمت ماشینها میرود: «پدر و مادرم مریض هستند. من و خواهرم مجبوریم هر روز از مولوی به اینجا بیاییم تا بلکه بتوانیم لقمه نانی به خانه ببریم. پدرم مریضی اعصاب دارد و توان کار کردن ندارد.ما باید کار کنیم تا پول اجاره خانه و بقیه هزینههای زندگی را بدهیم. من با خواهرم تقریباً روزی 20 هزارتومان در آمد داریم. چارهای نیست باید کار کنیم.» صورتش خسته و آفتاب دیده و ظاهرش نحیف و لاغر است، ظاهری که اصلاً نشان نمیدهد او پسری 10 ساله است. پدرام از آرزوهایش برای ما گفت. از روزهای سخت کودکی: «حالا دیگر مدرسه رفتن برایم آرزوست.»
آمارهای رسمی میگوید: «بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار کودک بین ۶ تا ۱۷ ساله از تحصیل بازماندهاند که یا اصلاً به مدرسه نرفتهاند یا در طول سالهای تحصیلی به دلایل مختلف از تحصیل بازماندهاند.» همچنین آمارهای غیردولتی مهر تأیید بر وجود بیش از ۴ میلیون نفر کودک بازمانده از تحصیل میزند. آمارهایی که حالا در روز جهانی منع کار کودکان دوباره پررنگتر از قبل شده است و فعالان حوزه کودکان انگشت خود را به سمت سازمانهای حمایتی کودکان نشانه گرفته و از آنها پرسیدهاند که برای منع کار اجباری و بازگشت کودکان به مدرسه چه کردهاند؟ در سوی دیگر البته گزارشهای سازمان بهزیستی کشور هم میگوید که مدرسه نرفتن کودکان و البته کار اجباری آنها موجب شده تا 45 درصد کودکان کار و خیابان در معرض بیماریهای عفونی نظیر ایدز و هپاتیت قرار بگیرند. همچنین بیشتر کودکان کار از سوء تغذیه، کوتاهی قد، کمبود وزن، مشکلات روحی روانی، بیماریهای پوستی و غیره رنج میبرند و برخی از این کودکان حتی روزانه یک وعده غذای گرم هم نمیخورند. علاوه بر آن آخرین آمار سازمان بهزیستی کشور میگوید که آنها سالانه حدود ششهزار کودک خیابانی را در کشور شناسایی میکنند. کودکانی که خارج از چرخه تحصیل هستند. اعداد و ارقامی که حالا ذهن مسئولان سازمان بهزیستی را به توسعه مراکز روزانه کودکان کار و خیابان جلب کرده است تا بلکه بتوان در این مراکز به کودکان خارج از چرخه تحصیل آموزش مهارتهای زندگی داد یا موجب شود دست کم این کودکان روزانه یک وعده غذای گرم بخورند. موضوعی که حبیبالله مسعودی فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این باره توضیح بیشتر میدهد: «ما در کشورمان کودکان کار را داریم که در کارگاههای زیر زمینی مشغول به کار هستند و در کنار آنها کودکان «کار و خیابان» را داریم که در خیابانها و جلو چشم همگان مشغول به کارند. آنچه بر عهده مسئولان سازمان بهزیستی است ساماندهی کودکان کار و خیابان است. دو سال قبل طرح مراکز روزانه کودکان کار و خیابان را در چهار استان کشور پایلوت کردیم. بررسیها نشان داد که بسیاری از کودکانی که در خیابان بودند حتی برای گرفتن یک وعده غذا به این مراکز میآمدند و مددکاران ما در مراکز آموزش لازم را به آنها میدادند بر همین اساس در نظر داریم مراکز روزانه کودکان کار و خیابان را در تمام استانهای کشور راهاندازی کنیم.»
او با تأکید بر اینکه در تهران فقط دو مرکز گذری کودکان کار و خیابان وجود دارد و قرار است امسال آن را به 17 مرکز برسانیم ، تأکید میکند: «کودکان کار و خیابان در مراکز روزانه گذری یک وعده غذای گرم دریافت میکنند و البته مشاوران و مددکاران اجتماعی هم روی مهارتهای زندگی و سواد آموزی کودکان برنامه ریزی میکنند.
فکر میکنیم آمدن یک ساعته کودکان کار و خیابان به این مراکز میتواند تأثیر بسیار زیادی بر رفتارهای اجتماعی آنها داشته باشد. ما سعی میکنیم زندگی کردن درست را در این مراکز به آنها آموزش دهیم و آنها را از خطرات احتمالی که در کمینشان است آگاه کنیم.»
فرید با اشاره به اینکه این طرح برای نخستین بار در خاورمیانه اجرایی میشود، میگوید: «یکی از مهمترین دغدغههایمان کودکان کار و خیابان است. البته در بررسی که سال گذشته انجام دادهایم به این نتیجه رسیدیم که کودکانی که در کارگاههای زیر زمینی فعالیت میکنند بیشتر درگیر اذیت و آزار میشوند و ما هم آماری از آنها نداریم و البته نتوانسته ایم برای این کودکان چارهاندیشی کنیم. »
وعدههایی که اجرایی نمیشود
وعدههای وزیران و مسئولان از بازگشت کودکان کار به مدرسه گرفته تا وضعیت بهداشت و درمان حالا همه زیر ذرهبین کارشناسان قرار گرفته است. وزیر آموزش و پرورش وعده داد تا کودکان خارج از چرخه تحصیل را شناسایی و شرایط تحصیل رایگان آنها را در مدارس فراهم کند. در سوی دیگر وزیر بهداشت هم سال گذشته اعلام کرده بود که موضوع بهداشت و درمان رایگان کودکان کار و خیابان را در دستور کار خود قرار میدهد، اما آنطور که ولیالله نصر، مدیرکل آسیب اجتماعی سازمان بهزیستی میگوید این موضوع در حد یک حرف و وعده باقی ماند و تاکنون هیچ علایم اجرایی از سوی وزارت بهداشت و درمان مشاهده نشده است. موضوعی که البته فرشید یزدانی فعال حقوق کودک هم بر آن تأکید دارد: «متأسفانه مسئولان به طور جدی به موضوع کودکان توجهی ندارند. در قانون گفته شده که کار کودکان زیر 15 سال ممنوع است اما چه ارگانی بر این وضعیت نظارت میکند؟ فعالان حوزه کودکان وقتی از این موضوعات شکایت میکنند وزارت کار میگوید این موضوع به ما ربطی ندارد. بهزیستی و شهرداری هم میگویند ما قانونگذار نیستیم. همچنین کار کودکان 15 تا 18 سال باید متناسب با توانمندی کودک باشد به این موضوع هم وزارت بهداشت و وزارت کار توجهی ندارند. آموزش و پرورش میگوید ما کودکان خارج از چرخه تحصیل را به مدارس برمیگردانیم. کودکی که خانوادهاش زیر خط فقر زندگی میکند چطور میتواند کودکش را به مدرسه بفرستد؟ به نظرم برخی وقتها طرحهایی از زبان مسئولان مطرح میشود که قدرت اجرایی آن را ندارند. موضوع کودکان برای مسئولان بیاهمیت شده و بیشتر جنبه دلسوزی دارد تا اینکه اجرایی شود.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مجازات حبس و جریمه در انتظار عامل آتش افروزی در جنگل «پاسارگاد» با گذشت کمتر از یکماه از اعلام رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور مبنی بر اختصاص دو فروند هواپیمای نیروهای مسلح برای اطفای حریق در جنگلها، اما انتقادها به حضورنیافتن بموقع بالگردها و هواپیماهای اطفای حریق در جریان آتش سوزی سه روزه جنگل های پاسارگاد از سوی برخی مسئولان متولی محیط زیست و منابع طبیعی و نمایندگان مجلس همچنان ادامه دارد.
در پی آتش افروزی و سهل انگاری یکی از اهالی منطقه در خاموش کردن بموقع آتش، صدها هکتار از جنگلهای پاسارگاد به مدت سه روز در آتش سوخت و به تلی از خاکستر تبدیل شد. صدها جوجه پرنده که توان پرواز نداشتند، دهها لاک پشت و خارپشت و خرگوش و انواع جوندگان جزغاله شده و خرسهای تنگه خرسی برای همیشه زیستگاهشان را از دست دادند تا تاوان یک لحظه غفلت مردمی را بدهند که با آتش افروزیهای سهوی و عمدی شان موجب شدند در ده سال گذشته بیش از 160 هزار هکتار از جنگلهای کشور در آتش نابود شود. پاسارگاد، پارک ملی بمو شیراز، کوهدشت لرستان و دره ارغوان ایلام درست به همین دلیل در واپسین روزهای هفته گذشته همزمان در آتش سوختند اما بالگردها در پاسارگاد وقتی آمدند که دیگر کمتر چیزی برای سوختن باقی مانده بود تا این بار حتی صدای رئیس سازمان جنگلها هم به علامت اعتراض بلند شود.
با این حال قاسم سبزعلی فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها و مراتع کشور در گفتوگو با «ایران» از شناسایی عامل آتش سوزی جنگلهای پاسارگاد خبر داده و میگوید: این فرد شناسایی و به محاکم قضایی معرفی شده است. حتی اگر آتش سوزی سهوی هم باشد متخلف بعد از رسیدگیهای قضایی موظف به پرداخت خسارت مناطق آسیب دیده و پرداخت جریمه و مجازات حبس از شش ماه تا دو سال میشود. این مقام همچنین خاطرنشان کرد: 4 فروند بالگرد ارتش، نیروی انتظامی و هلال احمر برای امدادرسانی به پاسارگاد آمد ولی روز چهارشنبه چون وسعت حریق کم بود ما درخواست بالگرد نکردیم که بعداً حریق به دلیل گرمای هوا گسترش یافت و صعب العبور بودن منطقه و پراکندگی آتش سوزی باعث شد تا آتش سوزی طولانی شود که از روز پنجشنبه بالگردها آمده بودند و یک فروند هواپیمای ارتش هم که توان حمل 40 تن آب در مخزن را داشت روز جمعه چهار بار روی جنگلهای در حال سوختن پرواز و اقدام به آب پاشی منطقه کرد. به گفته او بیش از 1000 هکتار از عرصههای جنگلی و مرتعی پاسارگاد در این حریق از بین رفته است.
اما نماینده مردم شهرستانهای مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان در مجلس شورای اسلامی میگوید: در آتش سوزی جنگلهای پاسارگاد بالگرد هلال احمر مانند همیشه نقش مهمی ایفا کرد ولی متأسفانه با وجود تفاهمنامه بین سازمان جنگلها، وزارت دفاع و وزارت کشور برای همکاری، وزارت دفاع در این گونه حوادث به تعهدات خود عمل نمیکند. به گفته او در سال گذشته بین این مجموعهها قرارداد هشت میلیارد تومانی مصوب شده که همان سال چهار میلیارد تومان به وزارت دفاع برای اعزام بالگرد به مناطق پرداخت شد اما متأسفانه در آتش سوزی پاسارگاد به تعهد خود عمل نکردند. او با اشاره به جلسه عصر پنجشنبه ستاد مدیریت بحران کشور در تهران افزود: در این جلسه مقرر شد وزارت دفاع دو بالگرد به منطقه اعزام کند اما در حالی که خبر از اعزام بالگرد به منطقه داده بودند اعلام شد این دو بالگرد زمین گیر هستند و اجازه پرواز ندارند. محمد مهدی برومندی گفت: وزارت دفاع متعهد شده که در ۱۴ نقطه کشور پایگاه هوایی برای اینگونه حوادث ایجاد کند که انتظار میرود این موضوع هرچه سریعتر پیگیری شود.
این نماینده همچنین به مهر میگوید: در کشوری مانند ترکیه که در همسایگی ایران قرار دارد یک وزارتخانه به نام وزارتخانه آب و جنگلها وجود دارد به گونهای که یک وزیر اداره جنگلها را بر عهده دارد اما در کشور ما این امر در حد یک معاونت به نام سازمان جنگلهاست.در ترکیه یگانی با ۷۰ فروند بالگرد وظیفه اطفای حریق را بر عهده دارد اما در کشور ما اینگونه نیست و باید برای اطفای حریق جنگل ها از ادارات دیگر بالگرد تهیه کنیم.
در همین حال 70 گروه بسیج دانشجویی استان فارس نیز در نامهای به استاندار خواستار برخورد با مسببان و مسئولانی شدند که در حادثه آتش سوزی جنگلهای پاسارگاد کوتاهی کردند تا حریق گسترش یابد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس جامعه هتلداران ایران از علاقهمندی سرمایهگذاران کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و ایتالیا برای ساخت هتل در ایران خبر داد. به گزارش ایسنا،جمشید حمزهزاده گفت: از میان جمع سرمایهگذاران خارجی که در حال ارزیابی بازار ایران هستند، ترکیه و جمهوری آذربایجان و در اروپا، ایتالیا از همه جدیتر هستند.
او همچنین از تمایل برخی برندهای مطرح هتلداری به بازار ایران خبر داد و گفت: آنها هنوز اقدام جدی انجام ندادهاند، اما در حال ارزیابی شرایط ایران هستند. البته برخی دانشگاههای مطرح مثل «لوزان» سوئیس برای ایجاد شعبهای از دانشکده هتلداری این کشور در ایران ابراز علاقه کرده و پیگیرند.
حمزهزاده سپس به برگزاری دومین جلسه بحث و بررسی نحوه همکاری با هلدینگها و شرکتهای هتلساز خارجی با حضور مسعود سلطانیفر به منظور ارزیابی ظرفیتهای داخلی برای مشارکت با سرمایهگذاران خارجی اشاره کرد و از آمادهسازی بستههای سرمایهگذاری در کارگروه ساماندهی و جذب سرمایهگذاران خارجی خبر داد و گفت: در این کارگروه قرار شده هتلها و زنجیرههای هتلی که طرح توسعه و زمین مناسب برای هتلسازی دارند و طرح مطالعات اولیه را نیز انجام دادهاند، نتایج مطالعات شان را در قالب بسته سرمایهگذاری ارائه دهند. یقیناً این اقدام به پیشروی صنعت هتلداری ایران کمک مؤثری میکند.
به گفته او، تا کنون از سوی هتلهای زنجیرهای حدود ۴۰ زمین و ساختمان هتل که قابلیت اجرای طرح توسعه دارند برای مشارکت با سرمایهگذاران خارجی و داخلی پیشنهاد شده که در قالب بستههای سرمایهگذاری ارائه خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اعلام کرد
برنامه جدید کشوری برای پایان دادن به بیماری ایدز تا سال 0302
بیش از نیمی از موارد ثبت شده ابتلا به «اچ آی وی» در ایران متعلق به معتادان تزریقی است اما آمارها گویای آن است که ایران با اجرای برنامه کاهش آسیب و توزیع سرنگ و وسایل جلوگیری و درمان نگهدارنده با متادون برای مصرف کنندههای تزریقی توانسته سطح ابتلا به «اچ آی وی» را تا 15 درصد کاهش دهد. کنترل موج دوم ایدز در دهه گذشته بویژه در میان زندانیان که حالا از آن به عنوان موفقترین تجربه جهانی کنترل ایدز نام میبرند به عنوان مؤثرترین برنامههای کاهش آسیب در سطح خاورمیانه از سوی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل معرفی شد. غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دائم ایران درسازمان ملل که در نشست مقابله با بیماری ایدز در سازمان ملل در نیویورک شرکت کرده بود در تشریح عملکرد ایران در زمینه برنامه کاهش آسیب بیماری ایدز اعلام کرد: «ایران با رویکردی عملگرایانه درمقابله با این بیماری یکی از مؤثرترین برنامههای کاهش آسیب در این رابطه درسطح خاورمیانه را با موفقیت به اجرا گذاشته است.»
نماینده دائم کشورمان همچنین اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران اخیراً برنامه جدید کشوری ایدز را نهایی کرده که برای پایان دادن به این بیماری تا سال 2030 تنظیم شده است.خوشرو گفت: 95 درصد هزینههای پاسخگویی به ایدز از منابع ملی ایران تأمین میشود و کمک جامعه جهانی صرفاً 5 درصد هزینههای مربوطه را پوشش میدهد. تخمین زده میشود تعداد 31 هزار مبتلا به ویروس «اچ آی وی» و ایدز در ایران وجود داشته باشد اما گزارشهای غیر رسمی از 3 برابر این آمار و ارقام خبر میدهند. در همین رابطه هنوز هم بیشترین راه انتقال ایدز در بین مصرفکنندههای تزریقی مواد مخدر گزارش میشود، اما گزارشهای رسیده به مرکز تحقیقات ایدز ایران نشان میدهد ویروس «اچ آی وی» بواسطه افزایش روزافزون رفتارهای پرخطر جنسی و روابط جنسی محافظت نشده بسرعت خودش را به موج دوم ایدز نزدیک میکند و چه بسا پیشبینی میشود موج سومی در راه است که دامنه آن بیشتر و گستردهتر از موج دوم خواهد بود.
مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران در گفتوگو با «ایران»،اظهار داشت: ایران تنها کشوری است که روی جاده کنترل، تشخیص و پیشگیری از «اچ آی وی» و ایدز پیش میرود بطوریکه قرار است تا سال 2020، 90 درصد مبتلایان تشخیص داده شوند و حجم ویروس «اچ آی وی» در 90 درصد مبتلایان کاهش یابد.محرز با تأکید بر اینکه بیماری ایدز در کشور بشدت از طریق تماس جنسی در حال افزایش است، اظهار داشت: توزیع سرنگ، درمان با متادون و ایجاد بیش از دو هزار کلینیک «دی آی سی» (کاهش آسیب) در سراسر ایران از جمله برنامه کاهش آسیب اعتیاد تزریقی است که در دنیا زبانزد شده است.وی درباره برنامه وزارت بهداشت مبنی بر کاهش و کنترل «اچ آی وی» از طریق روابط جنسی پرخطر گفت: در استراتژی 5 ساله وزارت بهداشت مصوب شده که این وزارتخانه با همکاری سایر دستگاههای کلیدی تعداد تستهای تشخیص «اچ آی وی» را افزایش دهد و جوانان را به انجام آزمایش «اچ آی وی» تشویق کند.محرز در ادامه آموزش و پرورش، صدا و سیما و رسانهها را مقصر اصلی شیوع «اچ آی وی» از طریق روابط جنسی پرخطر دانست و گفت: سکوت این دستگاهها در رابطه با عدم افزایش آگاهی و آموزش مهارتهای زندگی موجب شده جوانان در معرض ابتلا به «اچ آی وی» قرار بگیرند.
دکتر مریم سرگلزاییمقدم کارشناس کاهش آسیب اداره کل ایدز وزارت بهداشت نیز با بیان اینکه برنامه توزیع سرنگ و درمان نگهدارنده با متادون در دهه گذشته تجربه موفقی است و مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته به «ایران» گفت: چنانچه برنامه کاهش آسیب اعتیاد تزریقی اجرا نمیشد پیشبینی میشد بهخاطر کلونیهای معتادان تزریقی و استفاده از سرنگ مشترک ظرف 4 سال آینده تعداد مبتلایان به «اچ آی وی» به 70 تا 80درصد افزایش مییافت.دکتر گلزاییمقدم اظهار داشت: ارائه بسته بهداشتی و متادون درمانی موجب شد موارد ابتلا از سطح 15 درصد افزایش پیدا نکندوی در رابطه با برنامههای وزارت بهداشت برای کنترل ایدز از طریق رابطه جنسی پر خطر گفت: معتادان تزریقی گروه شناخته شدهتری هستند و آسانتر میتوان آنها را تحت در برنامه چهارم استراتژیک کشوری مقرر شده تمام سازمانها و ادارات به بحث آموزش و پیشگیری بیشتر توجه کنند، ضمن آنکه وزارت بهداشت به رویکرد درمان و کاهش حجم ویروس تأکید زیادی دارد. به گفته وی، اطلاعرسانی عمومی در زمینه «اچ آی وی» ایدز و ترویج بهداشت جنسی در میان نوجوانان بالای 01 سال، دو راهکار مهم برنامه استراتژی چهارم کشوری پیشگیری و کنترل ایدز است. یونیسف و وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در تلاشی مشترک سعی میکنند با تدوین، تولید پیامها و برنامههای آموزشی سطح دانش و آگاهی نوجوانان را در زمینه پیشگیری، مراقبت و درمان از «اچ آی وی» و ایدز بالا ببرند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
اخبار
-
پرداخت وام به متقاضیان خرید خودرو
-
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی: سربازان بیسواد کارت پایان خدمت نمیگیرند
-
غذا و جای استراحت برای«کودکان کار و خیابان»
-
مجازات حبس و جریمه در انتظار عامل آتش افروزی در جنگل «پاسارگاد»
-
تصمیم قطعی 3 کشور برای ساخت هتل در ایران
-
اخبار
