
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نخستین نمایشگاه بینالمللی باغبانی آغاز به کار کرد
نخستین نمایشگاه بینالمللی باغبانی. گلخانه، نهادهها و ماشینآلات و صنایع وابسته با حضور شرکتهای داخلی و خارجی از 16 کشور جهان در محل نمایشگاههای شهرداری تهران واقع در بوستان گفتوگو آغاز به کار کرد. به گزارش ایرنا، این نمایشگاه با حمایت معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در فضایی بالغ بر هفت هزار مترمربع برپا شده است. در این نمایشگاه، شرکتهای داخلی و نمایندگان 16 کشور خارجی، جدیدترین فناوریها، تولیدات و خدمات در حوزه کشاورزی، باغبانی و ماشینآلات و تجهیزات را ارائه کردهاند.
مذاکره با تمام شرکتهای هواپیماساز ادامه دارد
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی معتقد است با توجه به فضای به وجود آمده پس از اجرای توافق هستهای تمام ایرلاینهای ایرانی اولویت خود را به بهبود شرایط ناوگانشان اختصاص دادهاند و از اینرو از تمام ظرفیتهای موجود در بازار استفاده خواهد شد.
مقصود اسعدی سامانی در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: با توجه به نیاز جدی شرکتهای هواپیمایی ایرانی برای ارتقای سطح ناوگان و بهبود هواپیماهایشان در طول ماههای گذشته مذاکرات شرکتها برای خرید هواپیماهای جدید ادامه داشته و همچنان نیز در دستور کار قرار دارد.
تحویل سند الحاق ایران به کنوانسیون ورود موقت سازمان جهانی گمرک
گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: سند الحاق دولت ایران به کنوانسیون ورود موقت (استانبول) بهطور رسمی در ملاقات سفیر ایران در بروکسل با «کونیو میکوریا» دبیرکل سازمان جهانی گمرک تحویل وی شد. به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، در این ملاقات روابط ایران با سازمان جهانی گمرک مورد بررسی قرار گرفت و ابراز امیدواری شد الحاق ایران به کنوانسیون ورود موقت، توسعه ظرفیتهای ترانزیت کشور را تسهیل کند. دبیرکل سازمان جهانی گمرک در زمینه روند الحاق ایران به سازمان جهانی تجارت (WTO) گفت: این سازمان به موجب اساسنامه خود به کشورهای عضو برای الحاق به سازمان جهانی تجارت کمکهای فنی ارائه میکند.
رشد تولید فولاد خام ایران و خاورمیانه
طبق جدیدترین آمار انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد خام ایران که بزرگترین تولیدکننده خاورمیانه است، در اکتبر ۲۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، تولید فولاد خام منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) در اکتبر سالجاری ۹ درصد نسبت به ۵.۳۲۱ میلیون تن در مدت مشابه سال گذشته رشد کرد و به ۵.۸۰۲ میلیون تن رسید. تولید همه کشورهای این منطقه در اکتبر سال ۲۰۱۶ نسبت به اکتبر سال ۲۰۱۵ رشد مثبت داشت. روند صعودی قیمتها بویژه در چین یکی از عوامل اصلی تأثیرگذار در رشد مثبت تولید فولاد خام در منطقه منا بوده است.
بر اساس گزارش پایگاه خبری MEsteel، ایران ۱.۶۴۰ میلیون تن فولاد خام در اکتبر تولید کرد که در مقایسه با ۱.۳۲۴ میلیون تن در اکتبر سال گذشته، ۲۴ درصد رشد داشت.
تلف شدن 60 هزار گوسفند به دلیل آلودگی کارخانه ذوب مس
نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی از تلف شدن 60 هزار گوسفند به دلیل آلودگی کارخانه ذوب مس خبر داد و خواستار مداخله وزیر صنعت برای پرداخت خسارت دامداران منطقه شد. به گزارش ایسنا، علی اسدی کرم در تذکری در جلسه علنی مجلس به وزیر صنعت یادآور شد: کارخانه ذوب مس خاتونآباد شهرستان شهربابک در اثر آلایندگی بیش از 60 هزار گوسفند مردم اهالی را تلف کرده و از بین برده است و 11 سال است که این آلایندگی برطرف نشده و عوارض و مشکلاتی برای منطقه به وجود آورده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نیم نگاه
آمادگی پرگس برای مشارکت
در تأمین مالی و انتقال فناوری به ایران
کالین رولی، رئیس کنسرسیوم پرگس نیز در مراسم امضای تفاهمنامه و قرارداد محرمانگی میان این کنسرسیوم و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، از آمادگی کنسرسیوم پرگس برای سرمایه گذاری، انتقال فناوری و آموزش نیروهای انسانی در صنعت نفت ایران خبر داد.
وی به معرفی شرکت پرگس (یکی از شرکتهای کنسرسیوم پرگس که مدیریت این کنسرسیوم را نیز عهده دار است) پرداخت و گفت: این شرکت متشکل از زنجیرهای از تخصصهای مختلف در صنعت نفت است و آمادگی دارد در زمینههای مختلف با صنعت نفت ایران همکاری کند.
مدیرعامل شرکت انگلیسی پرگس با اشاره به استقبال شرکتهای خارجی از حضور در صنعت نفت ایران در دوران پساتحریم، افزود: فراهم شدن فرصت همکاری با ایران، برای پرگس مایه افتخار است.
رولی یادآور شد: مهمترین ویژگی شرکت پرگس، تمرکز بر آموزش و انتقال فناوری است که به همین دلیل با مشارکت با دانشگاه صنعتی شریف برای آموزش متخصصان صنعت نفت در ایران عزم جدی داریم.
مطالعه ٢ میدان نفتی کرنج (مخازن آسماری، پابده و خامی) و شادگان (مخازن آسماری و بنگستان)، به 11 شرکت بینالمللی سپرده شد. به این منظور روز گذشته تفاهمنامهای میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و کنسرسیوم پرگس در اهواز به امضا رسید. شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب این تفاهمنامه و قرارداد محرمانگی (MoU) را مبتنی بر چارچوب قراردادی تدوین شده در این شرکت طراحی کرده است. به همین خاطر نخستین قرارداد محرمانگی بر اساس این مدل محسوب میشود. شرکت ملی نفت ایران تاکنون حدود 15 قرارداد محرمانگی با شرکتهای معتبر بینالمللی امضا کرده است. به گزارش شرکت ملی نفت ایران، این 11 شرکت بینالمللی عبارتند از شرکت PERGAS انگلیس (فعال در حوزه مهندسی و مدیریت سرمایهگذاری در صنعت نفت)، شرکت AGR نروژ (فعال در حفاری و طراحی مهندسی)، شرکت SPEC خاورمیانه (فعال در زمینه ساخت مجتمعهای بهرهبرداری)، شرکت Oilserv خاورمیانه (فعال در عملیات بالادستی)، شرکت LOOBY انگلیس (فعال در ساخت تجهیزات سطح الارضی)، شرکت ملی نفت فیلیپین (PNOC)، شرکت Standard Handson انگلیس (فعال در زمینه مالی و سرمایهگذاری). قرار است دانشگاه صنعتی شریف نیز با این کنسرسیوم که PERGAS مدیریت آن را به عهده دارد همکاری کند تا بتواند دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا را به کشور انتقال دهد. به این ترتیب کنسرسیوم پرگس متشکل از ۱۱ شرکت اروپایی، کانادایی، آسیایی و دانشگاه صنعتی شریف است. مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب هدف از این مطالعه در دو میدان نفتی تحت مدیریت خود را توسعه ثانویه و افزایش ضریب بازیافت بر میشمارد. بیژن عالیپور گفت: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به منظور توسعه میادین حوزه عملیاتی خود بر اساس چارچوب اجرایی الگوی جدید قراردادهای نفتی خود در نظر دارد مجموعهای از تفاهمنامههای همکاری را امضا کند.به گفته وی مدل جدید قراردادی شرکت به تصویب هیأت مدیره شرکت ملی نفت ایران رسیده است و بر اساس آن با حدود ۳۳ شرکت داخلی و بینالمللی در حال مذاکره است و در عین حال ٢٨ شرکت نیز در انتظار هماهنگ کردن زمانی برای ملاقات و مذاکره با تیم مناطق نفتخیز جنوب هستند. البته این مدل جدید از قراردادها در چارچوب الگوی قراردادهای وزارت نفت و منطبق با کلیات آن است و در راهبری توسعه و تولید تابع شرایط میدانها و ساختار فنی و تخصصی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است که برای نخستین بار در صنعت نفت اجرا میشود.
ضریب بازیافت چهار میدان نفتخیز افزایش مییابد
برای هر چهار میدان کرنج، پارس، رگ سفید و شادگان که در نیمه دوم عمر توسعه خود قرار دارند، تفاهمنامه به امضا میرسد. عالیپور گفت: در این چارچوب پس از حصول توافق نهایی با شرکتها، قرارداد محرمانگی امضا و پس از ارائه طرح جامع توسعه (MDP)، بررسیهای کارشناسی آغاز میشود.مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب توضیح داد: با اعلام و تأیید وزیر نفت، چهار میدان کرنج، پارسی، رگ سفید و شادگان شامل ٩ مخزن برای توسعه بر اساس چارچوب قراردادی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در نظر گرفته شده است که این مخازن مشتمل بر سه مخزن آسماری، پابده و خامی میدان کرنج، سه مخزن آسماری، بنگستان و خامی میدان رگ سفید، مخزن آسماری میدان پارسی و ٢ مخزن آسماری و بنگستان میدان شادگان است.وی، دلیل انتخاب این چهار میدان را افزایش ضریب بازیافت و تولید پیشبینی شده و همچنین یکپارچگی مخازن خواند و یادآور شد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب همچنین تلاش کرده است تا مخازن خامی گازی که تاکنون توسعه نیافتهاند رادر چارچوب قراردادی این شرکت قرار دهد.مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه شرکتهای داخلی و خارجی متعددی از چارچوب قراردادی این شرکت، استقبال و برای مذاکره، آمادگی خود را اعلام کردهاند، یادآور شد: از بهمن ماه سال گذشته تاکنون بیش از ٦٠ شرکت ایرانی و بینالمللی متقاضی مذاکره با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای سرمایهگذاری و حضور در اجرای طرحهای این شرکت هستند و تاکنون با ٣٣ شرکت مذاکره شده است در اواسط همین هفته با یک شرکت اکتشاف و توسعه آرژانتینی نیز
مذاکرهای داشتیم.وی با بیان اینکه مذاکره با برخی از شرکتهای خارجی توانمند ادامه دارد و افزون بر تفاهمنامه همکاری امروز، تا حوالی ۲۰ آذرماه، چهار تفاهمنامه همکاری امضا میشود، بیان کرد: با شرکتهایی از جمله شرکت لهستانی «PGNIG»، بی.پی انگلیس و کنسرسیوم روسی دنیکو، شلمبرژه، نیز مذاکرههای مطلوبی انجام شده است و هفته آینده با شرکت شلمبرژه تفاهمنامه همکاری امضا میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نیم نگاه
قیمت نفت بلاتکلیف تا نشست اوپک
قیمت نفت درپی تردید درباره نتیجه نشست کارشناسان بلندپایه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بلاتکلیف است.
نامعلوم بودن نتیجه نشست دو روزه کمیته بلندپایه اوپک درباره جزئیات توافق تثبیت سطح تولید، سبب افزایش تردیدها در بازار معاملات این کالا شد. به همین علت دیروز قیمت نفت نوسانی در حد یک دلار داشت.
قیمت هر بشکه نفت خام برنت در معاملات دیروز 49 دلار و 26 سنت برای هر بشکه و قیمت شاخص «دبلیو تی آی» امریکا نیز 48 دلار و 24 سنت بود که حجم تغییرات این دو شاخص نسبت به روز قبل خود کمتر از یک دلار بود.
جیمز ویلیامز، رئیس مؤسسه مشاوره انرژی «دبلیو تی آر جی» در آرکانزاس گفت: تا نشست
٣٠ نوامبر اوپک مسیر واضحی برای تصمیمگیری درباره قیمت نفت وجود ندارد؛ بنابراین بازار نفت در هفت روز باقی مانده تا این نشست در تردید به سر خواهد برد.
با نزدیک شدن به اجلاس 30 نوامبر اوپک گمانه زنیها در مورد نتیجه این نشست وزارتی افزایش یافته و هر روز خبر جدیدی از مذاکرات محرمانه اعضای این سازمان و همین طور کشورهای غیر عضو نظیر روسیه منتشر میشود. خبرهایی به نقل از منابع آگاه که صحت آنها هنوز مشخص نیست اما بر بازار جهانی نفت خام و قیمت این کالا اثر میگذارد.
خبرگزاری رویترز انگلیس روز گذشته به نقل از 3 منبع آگاه اعلام کرد، اوپک در حالی هفته آینده درباره طرح کاهش 4 تا 5/4 درصدی تولید نفت برای همه اعضا به غیر از لیبی و نیجریه به گفتوگو مینشیند که موفقیت این گفتوگوها به عراق و ایران بستگی دارد، دو کشوری که هنوز پشتیبانی کامل آنها از این طرح مورد تردید است.
کارشناسان کشورهای عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در وین در مورد جزئیات طرح پیشنهادی این سازمان در نشست الجزایر تصمیمگیری میکنند. نشست وین
30 نوامبر (10آذر) با حضور وزیران 14 کشور عضو و احتمالاً وزیر انرژی روسیه برگزار خواهد شد. بر اساس محاسبات رویترز درباره تولید ماه اکتبر اوپک، کاهش 4 تا 5/4 درصدی تولید این سازمان، سطح تولید فعلی اوپک را بیش از یک میلیون و 200 هزار بشکه در روز کاهش میدهد که به حد بالای گمانه زنیها نزدیک است. در حال حاضر تولید اوپک در حدود 33 میلیون و 800 هزار بشکه در روز است. اوپک در ماه سپتامبر 2016 تصمیم گرفته است که تولید خود را به سقف 32 میلیون و 500 هزار تا 33 میلیون بشکه در روز برساند. ایران میخواهد از این توافق مستثنی شود، زیرا در طول دوره تحریمهای بینالمللی سطح تولید آن بشدت کاهش پیدا کرده است. عراق نیز خواهان مسثتنی شدن از این طرح به دلیل نیاز به منابع مالی برای جنگ با داعش است.
منابع آگاه به رویترز گفتند: نمایندگان عراق، ایران و اندونزی در طول این گفتوگوها که به مدت 11 ساعت ادامه داشت بر ملاحظات خود تأکید کردند.این طرح در صورت تصویب، نخستین توافق محدودسازی عرضه نفت اوپک از سال 2008 خواهد بود.
به گفته این منابع، بر اساس پیشنهاد الجزایر، از ایران خواسته شده است 4.5 درصد از تولید حدود چهار میلیون بشکهای در روزش را کم کند. اما تهران نشان داده از بالاترین سطح تولید خود که معادل 4.1 تا 4.2 میلیون بشکه در روز است، خواهد کاست.
وزیر امور خارجه عراق در بوداپست گفت: اوپک باید به عراق اجازه دهد که بدون محدودیت نفت تولید کند. به گفته منابع مطلع، عراق و ایران شروط مشخصی برای مشارکت در این توافق دارند.
آنها گفتند: این طور که پیدا است، عربستان سعودی و متحدان خلیج فارسی آن خود را آماده میکنند تقریباً یک میلیون بشکه در روزاز سطح تولید خود بکاهند. به این ترتیب سهم ایران از کاهش تولید 130 هزار بشکه؛سهم عراق 200 هزاربشکه؛ سهم عربستان و همپیمانانش بیش از یک میلیون بشکه خواهد شد. منابع یاد شده گفتند، عربستان سعودی به تنهایی میتواند بیش از 500هزار بشکه تولید خود را کاهش دهد. بر اساس طرح الجزایر، عراق نیز باید حدود 200 هزار بشکه در روز از تولید خود بکاهد. اما بغداد نیز هنوز بر سر این مسأله بحث میکند که آیا این کشور باید از تولید برآوردی این کشور توسط اوپک بکاهد یا از تولید اعلام شده توسط خودش که آمار آن بالاتر از برآوردهای اوپک است.برآورد اوپک، چیزی است که در گزارشهای ماهانه این سازمان تحت عنوان «منابع ثانوی» عنوان میشود و اغلب کمتر از چیزی است که خود اعضا اعلام میکنند.
یک نماینده ارشد اوپک گفت: روسیه نیز هنوز با کاهش تولید موافقت نکرده، اما با فریز تولید موافق است. این امر، کار اوپک را سخت میکند زیرا این سازمان باید به تنهایی بازار را متعادل کند و قیمتها را بالا ببرد.
ایران با کاهش تولید نفت، موافقت نکرده و نخواهد کرد
خبرگزاری ایسنا نیز به نقل از یک مقام مسئول ایرانی نوشت: ایران یکی از کشورهایی است که روی حرف خود مبنی بر رسیدن به میزان تولید پیش از تحریمها ایستاده و با وجود اینکه اعضای دیگر پیش از این ایران را از کاهش تولید معاف کرده بودند، طبق گفته برخی رسانهها در جلسه اخیر کارشناسان اوپک، از ایران خواسته شده ۱۳۰ هزار بشکه، تولید نفت خود را نسبت به ماه اکتبر کاهش دهد. این مقام مسئول اظهار کرد: نمیتوان گفت این موضوع صحت دارد یا خیر، سناریوهای مختلفی در جلسات مطرح میشود که ممکن است یکی از آنها کاهش تولید باشد که این سناریو مورد قبول ایران قرار نگرفته است.
سناریوهای مختلفی به منظور کاهش تولید اوپک از ۳۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه به ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه مطرح میشود اما ایران با هیچ کاهشی از وضع تولید موجود خود موافقت نکرده و نخواهد کرد و این موضوع در جلسه اخیر کارشناسان اوپک اعلام شد. با این حال، همچنان باید منتظر ماند و دید ایستادگی ایران بر سر حرف خود مبنی بر مشارکت نداشتن در کاهش میزان تولید تا کجا ادامه دارد و آیا کشورهای دیگر با معافیت ایران از کاهش میزان تولید موافقت میکنند یا خیر.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به این ادعا که در زمان رکود نباید از مردم مالیات گرفت، گفت: مالیات براساس سود و زیان از مؤدیان اخذ میشود و نه براساس ادعا و حدس و گمان، لذا اسناد مبنای تشخیص درآمد افراد است.
به گزارش رسانه مالیاتی، سید کامل تقوینژاد در جمع مدیران مالیاتی استان تهران گفت: عدهای میگویند که در زمان رکود نباید از مردم مالیات گرفت که در پاسخ به این عده باید گفت مالیات براساس سود و زیان از مؤدیان اخذ میشود و نه براساس ادعا و حدس و گمان، لذا اسناد و مدارک صحیح و اصولی مربوط به فعالیت اقتصادی افراد مبنای تشخیص درآمد آنان است و از سوی دیگر نیز ما قصد نداریم به هر بهانه و دلیلی از مردم مالیات بگیریم و وضعیت اقتصادی مردم را در نظر میگیریم. وی با ذکر این مطلب که قشر عظیمی از مردم مخاطب نظام مالیاتی هستند، خواستار احترام به مردم، رفع مشکلات آنان و تعامل و توافق با مؤدیان برای وصول عادلانه مالیات شد.
وی با تأکید بر استفاده حداکثری مدیران کل و ممیزان کل از اختیارات موضوع مواد 238 قانون مالیاتهای مستقیم و 29 قانون مالیات بر ارزش افزوده و همچنین تفویض اختیار بخشودگی جرایم قابل بخشش قانون مالیات های مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده به مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور تا پایان سال 96 اظهار داشت: مدیران به نحو شایستهای از این اختیارات به منظور تفاهم و تعامل با مؤدیان استفاده کنند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، با تأکید بر مدیریت مبتنی بر مشارکت جمعی خاطرنشان کرد: با مشارکت جمعی مدیران و کارکنان سازمان، تصمیم گیری ها، برنامهها و استراتژیهای سازمان به نحو مؤثرتری عملیاتی خواهند شد.
وی با اشاره به پیشبینی درآمدهای مالیاتی سال جاری عنوان داشت: امسال رقم پیشبینی شده درآمدهای مالیاتی در بودجه 87 هزار میلیارد تومان است که در شش ماهه نخست امسال، با تلاش همکاران روند وصول مالیات به شکل مطلوبی بود که در نیمه دوم سال نیز این روند باید تداوم یابد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

بازماندن از فناوری روز و هزینه بالای تولید، مشکل صادرات ایران
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: عقب افتادگی فناوری در تولید کالاهای صادراتی و قیمت تمام شده بالا در تولید کالا نسبت به رقبای خارجی، از چالشهای اصلی حوزه صادرات است. به گزارش ایرنا، غلامحسین شافعی با بیان اینکه ایران در تولید کالاهای صادراتی دچار عقب افتادگی فناوری است، افزود: این شکاف فناوری بین ایران و سایر کشورها در زمان تحریمها رخ داد. وی خاطرنشان کرد: سالها درهای تبادل فناوری روی ایران بسته بود و ایران نمیتوانست از فناوریهای روز دنیا برای تولید کالای خود استفاده کند به همین دلیل کشور دچار عقب افتادگی تولیدی شد. شافعی با بیان اینکه مشکل اصلی صادرات ایران مسأله تولید است، گفت: در سالهای تحریم الگوی تولید در ایران با الگوی تولید جهانی همراه نبود، در حالی که الگوی مصرف کشور از الگوی مصرف جهانی پیروی کرد و این یکی از دلایل اصلی عقب افتادگی تولید ایران است. وی اضافه کرد: ایران از فناوری روز در تولید عقب مانده و اکنون کالاهایی در کشور تولید میشود که در حال منسوخ شدن در بازار مصرف است و اگر نتوانیم این فاصله ایجاد شده را بسرعت پر کنیم، تولید و صادرات کشور با مشکلات بیشتر و جدیتر مواجه میشود. وی ادامه داد: موضوع برجام و مذاکرات هستهای تحول بنیادین در روابط خارجی ایران ایجاد کرد و درهای فرهنگ گفتمان بینالمللی ایران را گشود و بعد از برجام نظرها به اقتصاد بزرگ ایران جلب و بعد از آن، کشور با ترافیک حضور هیأتهای اقتصادی و مقامهای بلند پایه خارجی روبه رو شد.
نرخ دلار در لایحه بودجه 96 تعیین نشد
مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه برخی گمانه زنیهای رسانهای مبنی بر تعیین نرخ 33 هزار ریالی(3300 تومان) هر دلار امریکا را در لایحه بودجه سال آینده رد کرد و گفت: در این لایحه درآمدهای ارزی دولت آن هم بر مبنای ریال پیشبینی شده است. «ایرج ندیمی» در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: لایحه بودجه سال آینده که اکنون در دولت در دست بررسی است، بر مبنای دلار و نرخ آن بسته نمیشود بلکه عددی بهعنوان کل درآمدهای ارزی در سال آینده پیشبینی شده است. وی افزود: اینگونه نیست که دولت عدد خاصی را بهعنوان قیمت ارز در بودجه در نظر گرفته باشد و از اینرو اعداد مطرح شده در رسانهها تنها یک گمانه زنی و امری واهی است.
افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ در هفته پایانی آبان ماه
گزارش بانک مرکزی از میانگین قیمت خرده فروشی 11 گروه کالای اساسی در شهر تهران در هفته پایانی آبان ماه، از افزایش قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در سطح این کلانشهر حکایت دارد. گزارش هفتگی میانگین قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 28 آبان امسال نشان میدهد قیمت هفت گروه کالایی افزایش و سه گروه دیگر کاهش یافته و یک گروه یعنی روغن نباتی نیز تغییری نداشته است. بر این اساس در تغییرات قیمتی گروههای یاد شده در هفته چهارم آبان ماه نسبت به هفته قبل از آن نرخ گروه لبنیات 2.5 درصد، تخم مرغ 2.6 درصد، حبوبات 1.6 درصد، سبزیهای تازه 3.4 درصد، گوشت قرمز 0.1 درصد، مرغ 2.3 درصد و چای 0.2درصد افزایش داشته است. همچنین قیمت گروه برنج 0.1 درصد، میوههای تازه 1.5 درصد و قند و شکر 0.5 درصد افت را در هفته منتهی به 28 آبان ماه در مقایسه با هفته سوم آبان نشان میدهد.
وزیر دارایی قبرس: مصمم به توسعه همکاری اقتصادی با ایران هستیم
«خریس یورگیادیس» وزیراقتصاد و دارایی قبرس در اجلاس سالانه «انجمن تجاری قبرس- ایران»، گفت: قبرس مصمم به توسعه همکاری تجاری و اقتصادی خود با جمهوری اسلامی ایران است. به گزارش ایرنا، خبرگزاری قبرس از نیکوزیا گزارش داد، وزیر دارایی قبرس (بخش جنوبی و یونانی نشین) در اجلاس عمومی سالانه انجمن تجاری قبرس- ایران که تحت عنوان «چالشها و فرصتهای توسعه اقتصادی با ایران»برگزارشد، گفت: قبرس خواستار توسعه همکاریهای بلند مدت اقتصادی و تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و دولت قبرس مصمم به توسعه روابط در تمامی زمینهها با ایران است.
جهان نیازمند نگاهی نو به «دیپلماسی آب» است
سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، با بیان اینکه جهان نیازمند نگاهی نو به «دیپلماسی آب» است، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون نفر در سراسر جهان دسترسی لازم به آب آشامیدنی ندارند و بر اساس پیشبینیها این رقم تا سال 2025 به حدود دو میلیارد و چهارصد میلیون نفر خواهد رسید. به گزارش ایرنا؛ غلامحسین دهقانی سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک روزسهشنبه در بحث عمومی شورای امنیت پیرامون «آب؛ صلح و امنیت» سخنرانی کرد. وی گفت: امروزه آب نقش فزایندهای در مسیر سعادت، رفاه و ثبات کشورها پیدا کرده است. حدود 260 رودخانه مشترک بین 148 کشور وجود دارد که از این رودخانههای مشترک بیش از 158 مورد فاقد هر گونه چارچوب حقوقی همکاری مشترک بین کشورهای ذینفع هستند که این امر بسیار نگرانکننده است.
روزانه 100 میلیون تراکنش بانکی در ایران صورت میگیرد
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: جمهوری اسلامی امروز دارای حجم بالای مبادلات الکترونیکی در قالب نظام بانکی کشور است و روزانه به میزان حدود 100 میلیون تراکنش بانکی در سطح کشور صورت میگیرد که از جمعیت کشور بیشتر است.به گزارش بانک مرکزی، علی دیواندری در بازدید «خلیل صدیق» رئیس کل بانک مرکزی افغانستان از پژوهشکده مزبور افزود: این مجموعه فعالیت پژوهشی را برای بانک مرکزی ایران به مورد اجرا میگذارد.
لزوم اجرای بخشش جرایم دیرکرد وامهای زیر ۱۰۰ میلیون
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار اجرای هرچه سریعتر مصوبه بخشش جرایم دیرکرد وامهای زیر ۱۰۰ میلیون از سوی وزارت اقتصاد شد.
به گزارش ایسنا، علی مطهری در واکنش به بخشی از نطق میان دستور شهباز حسنپور نماینده مردم سیرجان در خصوص بخشش جرایم دیرکرد وامهای زیر 100 میلیون تومان، گفت: در اصلاحیه قانون بودجه سال 95 ذکر شده است که جرایم دیرکرد وامهای زیر 100 میلیون تومان بخشیده شود که متأسفانه این قانون اجرایی نشده است. وی از وزیر اقتصاد و امور دارایی خواست که هرچه سریعتر بخشش جرایم دیرکرد وامهای زیر 100 میلیون تومانی را اجرایی کند.
حمایت وزیر صنعت ایتالیا از گسترش روابط تجاری با ایران
وزیر صنعت ایتالیا بیاعتنا به نگرانیها نسبت به سیاستهای متخاصمانه دونالد ترامپ، وعده داد از توافقهای تجاری با ایران به ارزش میلیاردها دلار حمایت خواهد کرد. به گزارش ایسنا، کارلو کالندا، وزیر صنعت ایتالیا اعلام کرد وی به تلاش برای تحکیم روابط تجاری با ایران ادامه میدهد و اوایل سال ۲۰۱۷ به همراه پیر کارلو پادوان، وزیر اقتصاد به ایران سفر خواهد کرد.وی اظهار کرد: مسأله تأمین سرمایهگذاری که به دلیل ادامه تحریمهای یکجانبه امریکا علیه تهران، دسترسی ایران به سیستم مالی بینالمللی را محدود کرده است، یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث خواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
گزیده
-
توافق نفتی ایران با 11شرکت اروپایی، کانادایی و آسیایی
-
افزایش فشارهای جهانی برای مهار تولید نفت ایران و عراق
-
مالیات براساس ادعا و حدس و گمان از کسی اخذ نمیشود
-
اخبار
