
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مانی آشتیانی - اینترنت در ایران در سالهای گذشته مترادف با اختلال، کندی و بیکیفیتی بود، از زمانی که امکان استفاده از اینترنت در کشور فراهم شد تاکنون داشتن اینترنت با کیفیت و پرسرعت به یکی از خواستههای دیرینه کاربران ایرانی تبدیل شده است. هرچند در سه سال گذشته وزارت ارتباطات دولت تدبیر و امید سعی کرده است در خصوص کیفیت و سرعت اینترنت اقدامهای بسیاری انجام دهند اما هنور برای رسیدن به نقطه مطلوب راه بسیاری مانده است. به هرحال در دولت قبل در حالی که در دنیا صحبت از داشتن اینترنت بدون محدودیت بود در ایران و براساس یک قانون امکان دسترسی به اینترنت بالای 128 کیلو بیت برثانیه برای کاربران خانگی ممنوع بود البته در این میان وزیران ارتباطات دولت نهم و دهم وعدههای گوناگونی برای برداشته شدن این محدودیت اینترنتی دادند اما هیچگاه این وعده به مرحله اجرا نرسید.
تمام تلاش ما برداشتن محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی است. حتی در برنامه پنجم پیشنهاد برداشتن محدودیت برای کاربران خانگی دادهایم در صورت تصویب، این ظرفیت در داخل کشور توسعه خواهد یافت
(رضا تقیپور، وزیر ارتباطات دولت دهم، ایسنا، تابستان 89)
طرح افزایش سرعت اینترنت در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد، اما در ماده46 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه کشور بر موضوع گسترش شبکه ملی اطلاعات یا اینترانت (اینترنت داخلی) تأکید شده است. در واقع ما تصمیم گرفتیم به جای برداشتن سرعت اینترنت، پهنای باند مناسبی را برای کاربران ایجاد کنیم.
(علی مطهری، رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی
روزنامه دنیای اقتصاد، زمستان 89)
پهنای باند 56 کیلو بیت برای مصارف کاربران اینترنت خانگی و دانشگاهها حتی برای دانلود کتابهای 500 صفحهای نیز مناسب است و ما با در نظر گرفتن 17 میلیون خانوار و با لحاظ کردن ضریب نفود 30 درصدی اگر بتوانیم 128 کیلو بیت را به این 30 درصد برسانیم، انقلاب عظیمی در عرصه اینترنت پرسرعت به وجود آوردهایم.
(محمد سلیمانی، وزیر ارتباطات دولت نهم، سایت وزارت ارتباطات، بهار 87)
بحث اینترنت پرسرعت یکی از موارد مهمی است که باید مورد توجه بیشتر واقع شود. به همین دلیل و در راستای گسترش استفاده از آن در کشور اقداماتی نظیر ادامه سالمسازی و گسترش خدمات اینترنت، افزایش ظرفیت اینترنت کشور به حد مورد نیاز، افزایش ضریب نفوذ کاربران دادهها و افزایش تعداد پورتهای پرسرعت واگذار شده صورت خواهد گرفت.
(برنامه رضا تقیپور به مجلس هنگام گرفتن رأی اعتماد، سایت مجلس، تابستان 88)
سرعت فعلی پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی کافی است. اگر پهنای باند اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه با کیفیت بالا در اختیار کاربران خانگی قرار گیرد، مشکلی در این رابطه وجود نخواهد داشت.
(رضا تقیپور، وزیر ارتباطات دولت دهم، ایسنا، زمستان 88)
میانگین سرعت اینترنت خانگی در ایران در پایین جدول مقایسه بینالمللی قرار دارد. این استدلال که سرعت 128کیلو بیت بر ثانیه برای کاربر خانگی کافی است مانند آن است که بگوییم یک جاده باریک آسفالته داریم و کافی است و لزومی ندارد بزرگراه بسازیم.
(مدیر یک شرکت اینترنتی، گفتوگو با دنیای اقتصاد، زمستان 89)

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

عدم رعایت اخلاق حرفهای
در رسانه ملی
با مسدودسازی تماس صوتی تلگرام هجمه علیه دولت در رسانههای مخالف دولت شدت گرفته است تا آنجا که دولت را مسئول این مسدودسازی میدانند که به نفع درآمد زایی اپراتورها دست به این کار زده است.
به گزارش «ایران»، در همین راستا در بخش خبری 20:30 که در تاریخ سهشنبه 29 فروردین رو آنتن صدا و سیما رفت با تقطیع و پخش گزینشی سخنان محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سعی در القای این موضوع کرد که قطع تماس صوتی تلگرام به جهت حفظ منافع اپراتورها بوده است.این در حالی است که پس از سؤال خبرنگاران در خصوص بسته شدن تماس صوتی تلگرام و پاسخ وزیر ارتباطات، مبنی بر بسته شدن تماس صوتی تلگرام با حکم دستگاه قضایی، خبرنگار صدا و سیما سؤال دیگری از وزیر ارتباطات در خصوص شکایت تلگرام از اپراتورهای ایرانی مطرح میکند و پاسخ وزیر هم حمایت از اپراتورهای داخلی در خصوص شکایت احتمالی تلگرام است که وظیفه هر مسئول ایرانی است ولی متأسفانه رسانه ملی در اقدامی غیراخلاقی این پاسخ را با پاسخ سؤال در مورد بسته شدن تماس صوتی تلگرام مونتاژ و پخش کرده است که نشان از عدم رعایت اصول اولیه اخلاق حرفهای است.
گفتنی است سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به آدرس
ict.gov.ir فایل صوتی مصاحبه وزیر و همچنین فایل مونتاژ و پخش شده رسانه ملی جهت اطلاع و تنویر افکار عمومی را منتشر کرده است که مردم خود قضاوت کنند.
تکذیب دخالت امریکا
برای جلوگیری از پرتاب ماهواره
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات انتشار خبری مبنی بر تلاش امریکا برای جلوگیری از پرتاب ماهواره ایرانی «شریف ست» را بیاساس خواند.
به گزارش ایرنا محمود واعظی ادامه داد: امریکا هیچ دخالتی در پرتاب شدن یا نشدن ماهوارههای ایرانی نمیتواند داشته باشد و ارتباطی هم به آنها ندارد.
عضو هیأت دولت خاطرنشان ساخت: ماهوارههای ایرانی هر زمان که شرایط برای پرتاب آنها فراهم باشد بدون کوچکترین مانعی پرتاب میشوند.
برخی شبکههای پیام رسان در روزهای اخیر از قول رضا روستا آزاد رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف مدعی شدهاند که دخالت امریکا مانع از پرتاب ماهواره این ماهواره شده است.
برگزاری مجمع عمومی «همراهاول»
مجمع عمومی عادی سالانه و فوقالعاده شرکت ارتباطات سیار ایران، روز چهارشنبه ۶ اردیبهشت ماه برگزار میشود.
به گزارش «ایران» مجمع عمومی عادی سالانه همراه اول (سهامی عام) از ساعت ۹ صبح و مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام همراه اول (سهامی عام)، به شماره ثبت ۳۱۷۵۱۲ از ساعت ۱۱صبح روز چهارشنبه ۶ اردیبهشتماه، در سالن خلیجفارس پژوهشگاه نیرو، واقع در شهرک غرب، بلوار فرحزادی، انتهای بلوار شهید دادمان برگزار میشود.گفتنی است همراه اول از سهامداران دعوت کرده، برای دریافت برگه حضور در جلسه، در ساعات اداری روزهای شنبه و یکشنبه مورخه ۲ و ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، با در دست داشتن کارت ملی برای اشخاص حقیقی و معرفینامه معتبر و موثق کتبی برای نمایندگان اشخاص حقوقی به نشانی تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، جنب سازمان بورس، پلاک ۱۷، طبقه دوم، واحد ۵، اداره امور سهام همراه اول مراجعه کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

میثم لطفی
تصور کنید زندگی خود را به یک شهر جدید انتقال دادید و قرار است از امروز در منطقهای که هیچ شناختی از آن ندارید حضور داشته باشید. چطور متوجه میشوید کدام مدرسه را باید برای فرزندان خود انتخاب کنید، از کدام مراکز باید خریدهای روزانه را انجام دهید، خدمات اینترنتی خانه را از چه شرکتی بگیرید و چگونه رفت و آمد درونشهری را انجام دهید؟ دادههایی که دولتها جمعآوری میکنند به تمام این سؤالات پاسخ میدهد تا زندگی را برای شهروندان آسان کند.
دولت فدرال امریکا اطلاعات مهم و ارزشمندی را در اختیار شهروندان خود میگذارد. ولی به تازگی مرکز امنیت سایبری پنتاگون به این نتیجه رسیده است که بخشی از این اطلاعات میتوانند در معرض خطر باشند و مشکلاتی را به وجود آورند.
«الکس هوارد» مدیر بنیاد Sunlight که وظیفه شفافسازی فعالیتهای اطلاعاتی دولت امریکا را برعهده دارد این هفته طی مصاحبهای به خبرگزاری سیانان گفت: «نکته مهمی که تاکنون مورد توجه قرار نگرفته بود و باید در اولویت اصلی قرار گیرد این است که استفاده از دادههای دولتی در تصمیمگیریهای عادی برای انجام فعالیتهای روزمره میتوانند زندگی مردم را به خطر بیندازند. شاید مردم به این مسأله توجه زیادی نداشته باشند. ولی همه ما در زندگی خود به میزان قابل ملاحظهای دادههای دولتی را به کار میبریم تا شرایط بهتری پیشرو داشته باشیم.»
دادههای دولتی
دولت امریکا طی هفته گذشته برای نخستین بار نشان داد که چگونه اطلاعات اختصاصی خود را در زندگی روزمره مردم ارائه میدهد و چگونه از آنها استفاده میکند. نخستین بخش از اطلاعات دولتی که بسیار مورد توجه قرار میگیرد در خدمات گیرندههای ماهوارهای (GPS) به کار گرفته میشود و این طور که در گزارش شفافسازی فعالیتهای دولت امریکا ارائه شده است، نیروی هوایی ارتش این کشور وظیفه پشتیبانی از گیرندههای GPS و انتشار اطلاعات درست به آنها را برعهده دارد.
طبق اطلاعات این گزارش، سرویسهای اینترنتی از جمله Maps گوگل به صورت مستقیم با سازمان محیط زیست، سازمان ملی خدمات پارکها و مرکز تحقیقات جغرافیایی امریکا در ارتباط است تا جزئیترین اطلاعات را با بالاترین میزان دقت به صورت عمومی منتشر کند و در هر لحظه متناسب با موقعیت و نیاز کاربر بهترین خدمات را در اختیار او بگذارد.
با مطالب ذکر شده اگر شما در کشور امریکا حضور داشته باشید و مبتنی بر سرویسهای اینترنتی معمول بخواهید وضعیت آب و هوا را بررسی کنید، اپلیکیشن مورد نظر شما بدون آنکه خبر داشته باشید به سازمان ملی اقیانوسی و جوی امریکا متصل میشود. تصاویر ماهوارهای که براحتی روی سرویسهای اینترنتی گوگل و دیگر شرکتها در اختیار شما قرار میگیرد به سرور برنامه Landsat ناسا متصل شده است و همان لحظه که ابزار موبایلی را باز میکنید، بدون آنکه مطلع باشید اطلاعات دولتی حساس و مهم را در اختیار میگیرید.
حتی ابزارهای آنلاینی که در طول روز مورد استفاده قرار میدهیم نیز به صورت مستقیم با دادههای دولتی در ارتباط هستند. بهعنوان مثال صفحات مربوط به ابزار Yelp برای خدمات درمانی به سرورهای مرکزی دولت امریکا متصل است تا اطلاعات پزشکان و بیماران را تحلیل کند و در این میان اگر از صفحات این ابزار برای دریافت اطلاعات رستوران استفاده کنید نیز به صورت غیرمستقیم دادههای دولتی را مورد استفاده قرار دادهاید.
دادهها در زندگی روزمره
دولت امریکا در جدیدترین گزارش شفافسازی خود اعلام کرده است، همه ما در طول روز بدون آنکه مطلع باشیم در تصمیمگیریهای عادی یا مهم از اطلاعات دولتی استفاده میکنیم. این اطلاعات میتوانند در معرض خطر قرار بگیرند و هرگونه حمله سایبری به آنها میتواند مردم عادی را هم به خطر بیندازد.
در ماه مارس از سالجاری میلادی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری امریکا طرحی را به امضا رساند که بر اساس آن بودجه مربوط به امنیت اطلاعاتی آژانسهای دولتی کاهش یافت. این کاهش بودجه تأثیرات گستردهای را برجا گذاشت و حتی سادهترین اتفاقات روزمره از جمله تصمیمگیری برای خرید یک دستگاه ماشین لباسشویی را هم تحت تأثیر قرار داد؛ به این صورت که تا پیش از این اطلاعات در همه زمینهها به صورت جامع زیر نظر دولت امریکا برای مردم این کشور ارائه میشد تا در برنامهریزیهای روزمره خود بتوانند از آن استفاده کنند. ولی با اعمال قانون جدید ترامپ این بودجه کاهش 31 درصدی را تجربه کرد تا نه تنها اطلاعات به صورت محدودتر ارائه شود، بلکه مراقبتهای سایبری کمتری هم در مورد آنها اعمال شود.
در جریان این تصمیمگیری ترامپ بودجه «سازمان امنیت شیمیایی امریکا» را هم کاهش داد. این سازمان وظیفه داشت در مورد همه دستگاهها و محصولاتی که مردم با آن سر و کار دارند بررسی کند و نتایج حاصل از آن را در قالب بستههای اطلاعاتی به سازمانها و کاربران عمومی ارائه دهد. سازمان مذکور هر ماه لیستی را منتشر میکرد که میزان امنیت شیمیایی هر یک از محصولات به مردم نشان داده میشود و این فهرست در اصل حاصل تحلیلهای اطلاعاتی دولتی بود. کارگران، کارمندان، سازمانها و افراد عادی با استفاده از این فهرست بخوبی میدانستند که چگونه باید با محیط پیرامون خود برخورد داشته باشند و البته ترامپ تصمیم گرفت دسترسی به این بخش از اطلاعات را هم برای مردم خود محدود کند.
در پی تصمیمات اخیر رئیس جمهوری امریکا بودجه اطلاعاتی «مؤسسه ملی سلامت» هم کاهش یافت و این مسأله نگرانیهای فراوانی را به وجود آورد. زیرا تا پیش از این بررسیهای اطلاعاتی سازمان مذکور در زمینه بیماریهای عفونی، اختلالات فصلی، روشهای درمانی، داروهای جدید و... دادههای ارزشمندی را در اختیار مردم قرار میداد.
از آنجایی که دولتها بیشترین سهم را در جمعآوری و پردازش اطلاعات در اختیار دارند، با تصمیمات اخیر دولت امریکا کارشناسان در مورد آینده وضعیت اطلاعات بسیار نگران شدهاند. این نگرانیها برای برخی سازمانها بیشتر مشاهده میشود. بهعنوان مثال مرکز Data Refuge که وظیفه بررسی اطلاعات پناهندگان را دارد از ابتدای سال 2017 میلادی هیچ بودجهای دریافت نکرده است.
به هر حال، با وجود آنکه دولت امریکا هر یک از شهروندان خود را یک بسته اطلاعاتی میداند و طی چند سال اخیر به این مسأله توجه ویژه داشته است اما این روزها با روی کار آمدن ترامپ اطلاعات و نحوه تحلیل آنها برای دولت امریکا به کمترین میزان اهمیت رسیده است. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که در دولت جدید امریکا، ابرکامپیوترها جایگاه چندانی ندارند و به کلان دادهها توجه کافی نمیشود و همین مسأله میتواند در آینده نه چندان دور مشکلات قابل ملاحظهای را به وجود آورد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ماهرخ چنگیز
یکی از بزرگترین معضلات دنیای امروزی وجود تروریستهاست. در حال حاضر تروریستها با حمله به نقاط مختلف و البته پر رفت وآمد انسانهای بیگناه زیادی را به قتل رساندهاند؛ برای آنها فرق نمیکند به بیمارستان حمله کنند یا مرکز آموزشی، تنها هدف آنها ضربه زدن به دولتهاست. در این بین البته افرادی هستند که به مقابله با این گروههای تروریستی میپردازند. وضعیت این روزها درگیری بین دولتها با تروریستها سوژه مناسبی هم برای فیلمسازان و البته بازیسازان شده است. یکی از بازیهای جالب درا ین خصوص که ایرانی هم است «دلاور» نام دارد. در این بازی که هیچ محدودیت سنی هم برای آن در نظر گرفته نشده، بازیکن با در اختیار داشتن انواع سلاحها به جنگ تروریستها میرود. بازی دلاور در 50 مرحله با گرافیک بالا و 3 بعدی طراحی شده است. همچنین بازی دارای 2 نوع گیم پلی مختلف یعنی دفاعی و تن به تن است. در این بازی شما در نقش کاراکتر اصلی بازی یعنی «دلاور» فعال خواهید بود. سلاح شما، وسیله اصلی است که باید به کمک آن مراحل بازی را پشت سر بگذارید. در این بازی به طور کلی به 6 نوع اسلحه مختلف دسترسی دارید که نحوه کار با این اسلحهها را در طول پشت سر گذاشتن مراحل بازی یاد میگیرید. هر کدام از این اسلحهها کاربردهای متفاوتی دارند بنابراین با توجه به محل سنگر خود و شرایطی که در آن قرار دارید باید اسلحه را انتخاب کنید. مراقب تیرهایی هم که به دشمنان میزنید باشید چرا که ممکن است در صورت شلیک بیمحابا در شرایط بدی قرار بگیرید. خارج از روند اصلی بازی که تنها ختم به شلیک کردن به سمت تروریستها از سنگر میشود یک بخش آزاد نیز وجود دارد که در این بخش کنترل کاراکتر به دست شما داده شده و باید در یک فضای تعیین شده اقدام به کشتن تروریستهایی که به سمت تان میآیند بکنید. هدف اصلی این بخش بهدست آوردن مقدار بیشتری سکه است تا بتوانید مهمات مورد نیاز در طول بازی را خریداری کنید. بازی دلاور به صورت رایگان در اختیار کاربران سیستمعامل اندروید قرار گرفته است. همچنین این بازی علاوه بر زبان فارسی به زبان ترکی و انگلیسی هم در دسترس است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سوسن صادقی
امروزه کارشناسان ورزشی به همراه مهندسان حوزه الکترونیک و هوش مصنوعی به دنبال یافتن راه حلهایی برای پیشرفت در رشتههای ورزشی بخصوص در میادین بزرگ بین المللی هستند. اخیراً بعد از اعلام همکاری، کارشناسان ورزشی PIQ با یک برند معروف ورزشی امریکا (Everlast)، نخستین ابزار پوشیدنی مخصوص ورزش بوکس را ساخته و وارد بازار کردند. این دستگاه ردیاب مخصوص ورزش بوکس، همچون یک مربی میتواند به ورزشکار در پیشرفت و ارتقای او در این ورزش کمک کند.
این دستگاه ردیاب دارای روباتی است که در یک بند جاسازی شده است و بوکسور میتواند آن را روی دست و مچ خود پیچیده و سپس دستکش بوکس را روی آن بپوشد. اگر کاربر نیاز دارد که اطلاعات بیشتر و دقیق تری از فعالیت خود را تجزیه و تحلیل و مطالعه کند، میتواند این ردیاب را روی دو دست خود ببندد تا اطلاعات مربوط به فعالیتش از طریق دو دست جمعآوری شود.
به عبارتی این دستگاه نه تنها تناسب اندام ورزشکار را زیر نظر میگیرد، بلکه تمام فعالیتهای تمرینی و مبارزات را در رینگ بوکس نیز ردیابی میکند.
این دستگاه، اطلاعات مربوط به سرعت مشت، انرژی بهکار رفته در ضربات مشت و زمان عکسالعمل وی در مبارزهها را ردیابی و تجزیه و تحلیل میکند. البته برای تجزیه و تحلیل و گردآوری اطلاعات مربوط به فعالیت بوکس کاربر باید برنامهای روی تلفن همراه خود نصب کند. این دستگاه بعد از تجزیه و تحلیل اطلاعات، برای تصحیح و بهبودعملکرد به کاربر خود پیشنهاد و برنامه تمرینی و اصلاحی نیز میدهد تا چگونه با مشت ضربههای سنگین بزند یا سریع تر و کارآمدتر در تمرینات و مبارزات روی رینگ عمل کند. این دستگاه که ضد آب و دارای مقاومت بالایی است، باتری آن با یکبار شارژ کردن تا 8 ساعت کار میکند. قیمتی که سازندگان این دستگاه برای آن تعیین کردهاند، 99 دلار اعلام شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

از تبلیغات در شبکه های اجتماعی
تا حجم مکالمه بین الملل
اخبار و رویدادهای حوزه ICT همیشه برای بسیاری جذاب و خواندنی است اگر شما جزو این دسته از کاربران به حساب میآیید اما به دلایلی نتوانستهاید این اخبار را پیگیری کنید با ستون «یک هفته با آی تی» با ما
همراه شوید.
این هفته محمود واعظی وزیر ارتباطات در چهارمین همایش سراسری مدیران وزارت ارتباطات در خصوص راهاندازی زمان رسمی فاز سوم شبکه ملی اطلاعات و کارهای صورت گرفته در مورد انتخابات الکترونیک گفت: فاز سوم شبکه ملی اطلاعات بعد از ماه مبارک رمضان افتتاح خواهد شد و زیرساختهای انتخابات الکترونیکی مهیا است ولی بقیه کارها مربوط به تفاهم وزارت کشور با شورای نگهبان است که در صورت تأیید وزارت کشور و شورای نگهبان این وزارتخانه آمادگی برگزاری انتخابات الکترونیکی را دارد.
همچنین در این هفته محمود واعظی در سفر به استان خراسان جنوبی، مرکز پایش طیف فرکانسی شرق کشور در بیرجند را افتتاح کرد. وی در این سفر گفت: از ابتدای این دولت تاکنون، پهنای باند این استان، 18 برابر شده است. همچنین شبکه انتقال داده به 4 برابر ابتدای این دولت افزایش پیدا کرده و تعداد مشترکان اینترنت استان، 9 برابر شده است. وی افزوده تاکنون پایش فرکانس این منطقه از مشهد کنترل میشد ولی اکنون دیگر به صورت مستقل انجام میشود. از سوی دیگر 11 شهر به نسل 4 و 19 شهر نیز به نسل 3 تلفن همراه مجهز میشوند. البته هماکنون 386 روستای این استان به اینترنت وصل شده است.
در عین حال در این هفته علی اکبر شیرکوند، معاون مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اعلام کرد طبق دستورالعملی که مرکز ملی فضای مجازی تدوین و به این معاونت نیز ابلاغ کرده است، تمام نامزدهای انتخابات اعم از ریاست جمهوری و شورایهای اسلامی شهر و روستا فقط باید در کانالها و صفحات مجوزدار و قانونی داخلی و خارجی که در سامانه شامد (شناسه الکترونیکی محتوای دیجیتال) ثبت شده است، تبلیغات کنند.
وی افزوده فهرست دسترسی به کانالهای ثبتنام شده در سامانه «شامد»در اختیار وزارت کشور قرار داده شده است تا از این طریق به استانداریها و فرمانداریها اعلام شود و در اختیار نامزدهای ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار بگیرد.
وی اعلام کرد: براساس قانون، تمام نامزدهای انتخاباتی موظف هستند در کانالهای مجوزدار و ثبت شده تبلیغات خود را انجام دهند و حق تبلیغات در کانالهای غیرقانونی ندارند از سوی دیگر سامانه «شامد» همچنان باز است و ثبتنام کانالهای تلگرامی در این سامانه ادامه دارد.
سهراب آغبیات مدیرکل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه ارتباطات زیرساخت میزان مکالمات خارج از کشور کاربران ایرانی را در سال ۹۵ بالغ بر ۱.۵ میلیارد دقیقه اعلام کرده و گفت: در سال ۹۵ از مسیر شبکه ارتباطی کشور بالغ بر یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون و ۷۶۴ هزار و ۴۰۴ دقیقه مکالمه کاربران ایرانی با شبکههای ارتباطی بینالملل برقرار شده است.
وی افزوده برقراری این حجم مکالمه در سالی که گذشت از طریق درگاههای بینالمللی ارتباطات زیرساخت با تمام مسیرهای بینالمللی میسر شده و توسط تجهیزات مداری و تلفن اینترنتی (VOIP) شبکه زیرساخت برقرار شده است که از میزان ترافیک ارتباطی برقرار شده بالغ بر ۹۲۴ میلیون و ۱۰۳ هزار و ۵۰۰ دقیقه مکالمه از طریق ایران به مقاصد کشورهای بینالملل صورت گرفته و این در حالی است که سهم ترافیک مکالمات وارده به کشور ۵۹۶ میلیون و ۶۶۳ هزار و ۹۰۴ دقیقه ارزیابی شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
تلنگر
-
خبر
-
«ابرکامپیوترها» در دولت ترامپ جایگاهی ندارند
-
جنگ با تروریستها
-
ردیاب هوش مصنوعی مخصوص بوکسورها
-
یک هفته با آی تی
