
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

درحالی که درگیریها در کشمیر ادامه دارد، زنی کشمیری بر پیکر همسرش که در تبادل آتش سربازان پاکستانی و هندی کشته شده میگرید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

طرح تازه و دردسرساز جمهوریخواهان
تردید ترامپ
در قطع کمک به فلسطینیها
برایانت هریس
مترجم: وصال روحانی
جمهوریخواهان امریکا طرح جدیدی را روانه کنگره این کشور کردهاند که تصریح میکند کمکهای نقدی مرسوم امریکا به مردم فلسطین فقط در صورتی استمرار مییابد که فلسطینیها از حمایت مستقیم وابستگان، افراد و خانوادههای کشته و اسیر شده در راه به هلاکت رساندن صهیونیستها خودداری کنند. سران فلسطین سالها است این رسم را رعایت و اجرا میکنند اما گفته میشود تحت هر شرایطی در امریکا و اسرائیل مخالفتهایی با قطع کمکهای مرسوم امریکا به فلسطین جریان دارد و این استدلال بر این پایه استوار است که قطع این کمک روابط لرزان و اندک رژیم صهیونیستی با نهادهای فلسطینی و اندک امیدهای آنان به برقراری آتشبسهای پردوام بین دوسو را از میان خواهد برد. دانیل شاپیر و سفیر پیشین امریکا در تلآویو هفته پیش در مجلس سنای امریکا هشدار داد که شاید قطع کمکهای امریکا به فلسطین در ظاهر اقدام بدی نباشد اما این ایراد را در پی دارد که واکنشهای تندتر و شجاعانهتری را از سوی مبارزان و مردم شریف فلسطین نسبت به صهیونیستها پایهگذاری کند. وی به همین خاطر به دولت دونالد ترامپ توصیه کرد جوانب این امر را بسنجد و در صورت لزوم قدری از کمکها بکاهد اما آن را به طور کامل قطع نکند. فقط یک روز طول کشید تا استوارت جونز مسئول روابط خاورمیانهای در وزارت خارجه امریکا نیز در همسویی با شاپیرو بگوید که طرح تازه جمهوریخواهان تحریککننده است و باید توسط خود ترامپ محدود یا به کلی حذف و لغو شود. دولت ترامپ در بودجه سال 2018 خود اهدای 215 میلیون دلار را به فلسطینیها و بویژه در امر بهبود شرایط دشوار زیستی در کرانه غربی و نوار غزه به تصویب رسانده است که اگر طرح مورد بحث در کنگره تصویب شود پرداخت آن غیرممکن خواهد شد. جونز گفت: ترامپ در این خصوص با محمود عباس رئیس دولت فلسطین صحبت کرده و به توافقهایی رسیده و صلاح نیست براساس یک طرح تازه همه چیز را به هم ریخت. با این حال کمیته روابط عمومی امریکا و اسرائیل (ایپک) در قبال طرح فوق و تلاش برای برچیده شدن کمکهای دولت فلسطین به افراد حذف کننده صهیونیستها (که آن را با حرف اختصاری «PA» مینامند) سکوت اختیار کرده است و به جبران آن یک گروه لیبرال امریکایی به نام جی استریت که با فلسطینیها گفتوگو و ارتباط دارد دیروز همسو با سایر نهادهای مخالف با طرح جدید حزب جمهوریخواه امریکا هشدار داد که این طرح در صورت تصویب و اجرا «حماس» و سایر نهادهای فلسطینی و ضد اسرائیلی را بیش از پیش تقویت و احساسات عمومی و نظرات جهانیان را نسبت به آنها مثبتتر خواهد ساخت و این فرآیندی است که امریکا و متحد همیشگیاش (رژیم صهیونیستی) باید از آن اکیداً بپرهیزد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ترامپ: پایگاه هوایی امریکارا
از قطر خارج نمیکنیم
با وجود تنشهای موجود در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس، رئیس جمهوری امریکا اعلام کرد پایگاه هوایی امریکا از دوحه خارج نمیشود.به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری امریکا طی مصاحبهای با شبکه خبری «سی بیان» گفت روابط ما با قطر خوب است و ما پایگاه هوایی العدید مشتمل بر 10 هزار نیرو را در دوحه حفظ میکنیم. وی در ادامه گفت: چنانچه روزی مجبور شویم این پایگاه هوایی را ترک کنیم، ۱۰ کشور آماده هستند تا نیروهای ما را میزبانی کنند. این چیزی است که برایش پول میگیرند. ترامپ در این مصاحبه ادامه داد ما باید تأمین مالی برای حمایت از تروریسم را متوقف کنیم. قطر بهعنوان تأمینکننده مالی و حامی مالی تروریسم شناخته شده است.در همین حال در بحبوحه بحران رخ داده در حوزه خلیج فارس، روز گذشته رزمایش مشترک دریایی میان انگلیس و قطر در راستای توافقنامههای قبلی میان دو کشور برای همکاری دفاعی دوجانبه جهت حمایت از تلاشها برای مبارزه با تروریسم و عملیات قاچاق و هک کردن و حفظ امنیت و ثبات منطقه در آبهای قطر صورت گرفت. این رزمایشها شامل سوختگیری در دریا و دریانوردی در آبهای کمعمق بود و کشتی انگلیسی «اچاماس میدلتون» که از مهمترین مینروبهای دریایی به شمار میرود در این رزمایش شرکت داشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

درحمله نظامیان رژیم سعودی به محله «سیهات» در شهرک شیعه نشین العوامیه دراستان القطیف واقع در شرق عربستان 3 نفر کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند.
«جیمز مَتیس» وزیر دفاع امریکا با بیان اینکه واشنگتن قادر به تأیید خبر کشته شدن ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش نیست، گفت: اگر اطلاعاتی در این زمینه داشته باشیم اعلام میکنیم.
مسئولان اف بیآی امریکا فاش کردند که یک گروهبان در حال خدمت ارتش امریکا را به اتهام کمک به گروه داعش و قصد همکاری با این گروه بازداشت کردهاند.
اویانتا اومالا، رئیس جمهوری سابق پرو و همسرش به اتهام مشارکت در پولشویی دستگیر شدند.
پلیس ایالت اوتارپرادش در شمال هند بمب کارگذاشته شده قوی در پارلمان این کشور را کشف و خنثی کرد.
کلیساهای مصر فعالیتهای فوق برنامه خود را به مدت سه هفته به علت ناامنی و تهدیدهای امنیتی لغو کردند.
مقامهای امریکایی اعلام کردند، رهبر شاخه گروه تروریستی داعش در افغانستان مشهور به «ابو سید» در حمله یک پهپاد امریکایی در شرق افغانستان کشته شده است.
پس از آنکه ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپایی از یکی از دانشگاههای یونان مدرک افتخاری حقوق دریافت کرد، معترضان خشمگین به خیابانها رفتند.
الکسی یرخوف، سرکنسول پیشین کنسولگری روسیه در استانبول بهعنوان سفیر جدید روسیه وارد آنکارا شد.
ویلیام بت، سفیر سابق انگلیس در عربستان اعلام کرد که ریاض تمامی مساجد اروپا را که به مرکز تندروی تبدیل شدهاند حمایت مالی میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه جهان/ عملیات استشهادی 3 جوان فلسطینی در مسجدالاقصی که به هلاکت دو نظامی صهیونیست انجامید، بهانه لازم برای بستن مسجدالاقصی به روی نمازگزاران را در اختیار مقامات رژیم صهیونیستی قرار داد و «آویر جندلمان»، سخنگوی رسمی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی جمعه شب در بیانیهای اعلام کرد، مسجدالاقصی تا روز یکشنبه (امروز) بسته است و به صورت تدریجی به روی نمازگزاران بازگشایی میشود. اقدامی که با واکنشهای جهانی گستردهای روبهرو شد.
به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری یورونیوز، این نخستین بار طی 5 دهه اخیر است که رژیم صهیونیستی درهای مسجدالاقصی را به روی نمازگزاران فلسطینی میبندد و سخنگوی نتانیاهو روز جمعه در این باره مدعی شد: لغو نماز جمعه یک تصمیم دشوار است، اما برای تأمین امنیت این مکان مقدس باید این اقدام صورت میگرفت. نتانیاهو نیز روز جمعه در این باره مدعی شد: تل آویو برای تأمین امنیت مکانهای مقدس، هر گونه اقدام ضروری را انجام میدهد. نخستوزیر رژیم صهیونیستی به این اقدام هم بسنده نکرد و به نظامیان صهیونیست دستور داد، مانع از برگزاری مراسم ختم برای سه جوان فلسطینی شهید شده که ساکن شهر امالفحم واقع در سرزمینهای اشغالی بودند، شوند.
برش
طرح ضد فلسطینی بحرین
بنا بر گزارش روزنامه الشرق الاوسط، «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولیعهد بحرین و معاون نخستوزیر این کشور در این طرح اعلام کرده است: «ما آماده ساخت جزیره مصنوعی در آبهای بینالمللی هستیم تا بتوانیم از فلسطینیان در آنجا استقبال کنیم. ما باید موقعیت وطن جدید را مشخص کنیم و این منطقه باید در ۲۰۰ مایلی مناطق اقتصادی کشورهای دیگر قرار گیرد. ولیعهد بحرین در گفتوگو با روزنامه الشرق الاوسط خاطرنشان کرده است: «اسرائیل از حق الهی در این سرزمین (فلسطین) برخوردار است و از همین رو، ما باید کاری برای پایان دادن به اقدامات برادران فلسطینیمان انجام دهیم.»
گلعاد آردان، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد، عملیات روز جمعه فلسطینیها در شهر قدس «بسیار خطرناک بوده و از خطوط قرمز عبور کرده» اما حماس در پاسخ به این ادعای آردان گفت، این عملیات پاسخی طبیعی به تروریسم اسرائیلی و هتک حرمت مسجدالاقصی توسط آنها و نیز تأکیدی بر استمرار انتفاضه فلسطینیها و وحدت آنها در حمایت از مقاومت است.
محمد احمد ۲۹ ساله، محمد عبداللطیف ۱۹ ساله و محمد احمد مفضل جبارین ۱۹ ساله، سه جوان فلسطینی روز جمعه با ورود به مسجد الاقصی در منطقه قدیمی قدس شرقی، به نظامیان رژیم صهیونیستی حمله کرده و پس از به هلاکت رساندن دو نظامی صهیونیست در این عملیات خودجوش و شهادت طلبانه، در یکی از مساجد جنبی قدس شریف پناه گرفتند اما نظامیان صهیونیست که در تعقیب آنها بودند، هر سه جوان فلسطینی را به شهادت رساندند. در این درگیریها نیز سه نظامی صهیونیست زخمی شدند. پس از این درگیری نظامیان رژیم صهیونیستی با حمله به صحن مسجدالاقصی، با شماری از فلسطینیان درگیر شدند. نظامیان صهیونیست همچنین ۱۲ نگهبان مسجدالاقصی را دستگیر و تلفن همراه آنها را مصادره کردند. شبکه تلویزیون الجزیره هم در گزارشی از دستگیری محمد حسین، مفتی قدس خبر داد.
واکنشها به بسته شدن درهای مسجدالاقصی
این اقدام صهیونیستها موجی از نفرت و انزجار را در میان کشورهای اسلامی و عربی در پی داشت به طوری که اتحادیه عرب در بیانیه روز جمعه خود ضمن محکومیت ادامه یورش صهیونیستها به حرم مسجدالاقصی، خواهان بازگشایی فوری این مسجد به روی نمازگزاران و توقف کامل هرگونه تغییر در بافت طبیعی و تاریخی این مکان مقدس شد.
اتحادیه عرب در این بیانیه تصریح کرد: اقدام اسرائیل نقض آشکار همه قوانین و قطعنامههای بینالمللی است.
احمد الخطیب، رئیس دانشگاه الازهر مصر نیز اقدام اشغالگران در بستن مسجدالاقصی را یک عمل تحریکآمیز خواند وگفت: این عمل، خشم مسلمانان را در تمام نقاط جهان برخواهد انگیخت. اتحاد جهانی علمای مسلمان نیز نظاره گر بودن ملتهای مسلمان دربرابر اقدام صهیونیستها در بستن مسجدالاقصی را بشدت محکوم کرد و در بیانیهای آورد: اگر امت اسلامی پراکنده نبود و برخی از سیاستمداران اسلامی با دشمن اشغالگر همراه نبودند، صهیونیستها هرگز جرأت نداشتند، دست به چنین جنایتی بزنند.مشعل السلمی، رئیس پارلمان عربی نیز در بیانیهای، بستن درهای مسجدالاقصی به روی نمازگزاران را محکوم کرد و این اقدام را مغایر با قوانین، کنوانسیونهای بینالمللی و ارزشهای انسانی دانست.
وزارت امور خارجه ترکیه به بسته شدن مسجدالاقصی به روی نمازگزاران فلسطینی از سوی رژیم اسرائیل و جلوگیری از اقامه نماز جمعه واکنش نشان داد و خواستار باز شدن درهای این مسجد به روی نمازگزاران مسلمان شد. تعدادی از شهروندان ترکیه و پناهجویان فلسطینی نیز تحت تدابیر شدید پلیسی مقابل اقامتگاه سفیر رژیم صهیونیستی در شهر آنکارا تجمع کرده و نسبت به ممنوعیت برگزاری نماز جمعه در مسجدالاقصی و اقدامات اشغالگران در سرزمینهای اشغالی اعتراض کردند.
وزارت امورخارجه قطر هم در بیانیهای اعلام کرد: اقدام ارتش رژیم صهیونیستی نقض آشکار حرمت مقدسات اسلامی و تحریک احساسات میلیونها مسلمان در سراسر جهان است. محمد المؤمنی، وزیر اطلاعرسانی اردن نیز از رژیم صهیونیستی خواست، مسجدالاقصی را به روی نمازگزاران بازگشایی کند و فعالیتهایی در پیش نگیرد که منجر به تغییر تاریخی موجود در بیتالمقدس و این مسجد شود. شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجدالاقصی نیزاز کشورهای عربی خواست با کنار گذاشتن اختلافات خود، بیت المقدس را حفظ کنند.
موضع عجیب سازمان ملل و محمود عباس
این محکومیتها در حالی است که محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به جای واکنش نشان دادن به بسته شدن مسجدالاقصی به روی فلسطینیان، در اقدامی عجیب به صورت تلفنی با نتانیاهو گفتوگو و عملیات شهادت طلبانه روز جمعه در بیت المقدس و هلاکت دو نظامی اسرائیلی را محکوم کرد. عباس در این تماس تلفنی تنها به هشدار دادن نسبت به پیامدهای دستور بسته شدن درهای مسجد الاقصی بسنده کرده است. دبیر کل سازمان ملل نیز همسو با رژیم صهیونیستی عملیات استشهادی مسجدالاقصی را محکوم کرد و با ابراز خرسندی از بیانیه محکومیت این قتلها از سوی محمود عباس، به بازماندگان دو نظامی صهیونیست تسلیت گفت و برای نظامیان مجروح نیز آرزوی بهبودی سریع کرد.عباس زکی، عضو کمیته مرکزی حماس در واکنش به این اظهارات گفت: هیچ توجیهی نمیبینم که ابومازن عملیات قدس را محکوم کند. عملیات قدس واکنش طبیعی به تداوم تجاوزگری اسرائیل است و اوضاع بحرانی فلسطین، در آستانه یک انفجار بزرگ قرار گرفته است. برای تمامی مسلمانان جهان این پیام را دارم که با یکدیگر درباره بیت المقدس متحد شوند. حماس همچنین دیروز شنبه با برپایی راهپیمایی درمناطق مختلف نوارغزه حمایت خود را از این عملیات شهادت طلبانه اعلام و محاصره غزه را نیز محکوم کرد. به گزارش شبکه خبری الجزیره، راهپیمایان فلسطینی تصاویر محمود عباس و نتانیاهو را به آتش کشیدند. رهبران جنبش حماس نیز در این راهپیمایی خواستار برکناری عباس از صحنه سیاسی فلسطین شدند.
محمد عبدالسلام، سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن نیز ضمن ستایش اقدام جوانان فلسطینی در به هلاکت رساندن دو تن از نظامیان صهیونیست، گفت: عملیات قهرمانانه مسجدالاقصی، واکنش طبیعی و انسانی به وحشیگری متجاوزان صهیونیستی بود. تاکنون بیش از 320 فلسطینی در جریان انتفاضه قدس به دست صهیونیستها به شهادت رسیدهاند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه جهان/ همزمان با فرارسیدن نخستین سالگرد کودتای نافرجام ۱۵ جولای (۲۰۱۶) در ترکیه، مقامات آنکارا در تازهترین موجِ اقدامات سرکوبگرانه علیه افراد مظنون به همراهی یا نقش آفرینی در این کودتا، ۷ هزار و ۳۴۸ نفر از کارکنان دولتی را از کار برکنار کردند. این در حالی است که اردوغان با اشاره به اینکه در مسیر مجازات عاملان کودتا باید به روند قضایی ترکیه احترام گذاشت، تأکید کرده ترکیه خبرنگار زندانی سیاسی ندارد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت ترکیه دیروز در حالی نخستین سالگرد کودتای 15 جولای را برگزار کرد که همچنان با تأکید بر مبارزه با تروریسم، به روند اخراجها ادامه میدهد. در جدیدترین این اقدامات ۷ هزار و ۳۴۸ نفر دیگر اخراج شدند که در میان آنان نزدیک به 350 بازنشسته ارتش و همچنین 2 هزار و 300 مأمور پلیس دیده میشوند. فرماندار پیشین استانبول نیز یکی از اخراج شدگان است. این در حالی است که در طول یک سالی که از وقوع کودتا در ترکیه میگذرد، حدود 55 هزار و 927 نفر بازداشت و بیش از 138 هزار و 148 نفر از کار خود اخراج شدهاند. بنا بر گزارش رسانههای ترکیه این اخراجهای جمعی در ارتباط با انجام تحقیقات درباره ارتباط با سازمانهای تروریستی و اقدام علیه امنیت ملی کشور انجام گرفته است. با این حال فتحالله گولن دیروز نیز هرگونه دخالت در طراحی کودتای سال گذشته ترکیه را رد کرد و گفت: اتهامات علیه من درباره مشارکت در کودتا بیپایه و بیاساس است. این اتهامات مبنای سیاسی دارند. من باردیگر این کودتا را محکوم میکنم.
آغاز مراسم «روز دموکراسی و اتحاد ملی»
مراسم 15 جولای «روز دموکراسی و اتحاد ملی» با حمایت نهاد ریاست جمهوری روز گذشته در 81 استان ترکیه برگزار شد. این مراسم تا امروز ادامه خواهد داشت. شب گذشته نیز در مراسمی که روی یکی از پلهای تنگه بسفر در استانبول برگزار شد، رجب طیب اردوغان، شرکت و از یک بنای یادبود قربانیان این کودتا پردهبرداری کرد. رئیس جمهوری ترکیه به همراه اسماعیل قهرمان، رئیس مجلس ملی کبیر و بینالی ییلدریم، نخستوزیر ترکیه به زیارت آرامگاه عمر خاص دمیر که در جریان کودتای نافرجام به شهادت رسید و همچنین قبور ارول اولچوک و فرزندش عبدالله طیب اولچوک که در پل شهدای 15 جولای شهید شدند، رفت. اردوغان طی سخنرانی با تأکید بر نفوذ اعضای سازمان گولن به سیستم قضایی، ارتش، پلیس و رسانهها گفت: قوه قضائیه در حال مجازات عاملان آن است و در این مسیر باید به روند قضایی در ترکیه احترام بگذاریم. وی افزود: ادعای بازداشت صدها روزنامهنگار در ترکیه کذب محض است. تنها یکی از زندانیان به جرم فعالیت روزنامهنگاری در زندان است. آنهایی که در زندان هستند روزنامهنگار نیستند. خبر دیگر اینکه دولت ترکیه از صدور مجوز برای نمایندگان پارلمان آلمان جهت بازدید از سربازان این کشور در یک پایگاه هوایی نزدیک شهر قونیه
ممانعت کرد.عثمان بایدمیر، سخنگوی حزب دموکراتیک خلق ها اعلام کرد به دلیل زندانی بودن رؤسای این تشکیلات سیاسی کردی ، این حزب در مراسم سالگرد کودتا شرکت نمی کند

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه جهان/با گذشت بیش از 100 روز از شروع ناآرامیها و خشونتها در ونزوئلا امروز مخالفان دولت نیکولاس مادورو با برپایی همهپرسی نمادین تصمیم رئیسجمهوری این کشور را برای تشکیل شورای ملی قانون اساسی به چالش میکشند. انتظار میرود، امروز همزمان با برپایی این همهپرسی، خشونتها و تنشها در این کشور افزایش یابد.
به گزارش انبیسی، این همهپرسی نمادین دو هفته پیش از انتخاباتی برگزار میشود که مادورو درصدد برگزاری آن است. در انتخابات موردنظر رئیسجمهوری ونزوئلا قرار است، نهاد منتخبی تحت عنوان شورای ملی قانون اساسی تشکیل شود تا بتواند بر کار بازنگری قانون اساسی نظارت کند. مادورو معتقد است تشکیل شورای ملی قانون اساسی تنها راه خروج ونزوئلا از بحران سیاسی و اقتصادی است. اما مخالفان این نهاد را که نهادی موازی با پارلمان این کشور قلمداد میشود، اقدامی در جهت مستحکم کردن پایههای حکومت مادورو قلمداد میکنند و میگویند مادورو دست به این اقدام زدهاست تا از مخالفت پارلمان (که اکثریت آن را مخالفان دولت تشکیل میدهند)، با شورای مورد نظر خود و در نهایت ایجاد اصلاحات مورد نظر خود در قانون اساسی در امان بماند. اصلاحات قانون اساسی که رئیس جمهوری ونزوئلا درصدد انجام آنها است، به نحوی است که قدرت رئیسجمهوری در این کشور را به طرز قابل توجهی افزایش میدهد. از همین رو رهبران احزاب مخالف از همه مردم ونزوئلا خواستهاند تا با شرکت در همهپرسی نمادین امروز مخالفت خود را با تغییر قانون اساسی اعلام کنند. مخالفان در نزدیک به چهار ماه اخیر تلاش کردند مخالفت خود با تشکیل شورای ملی قانون اساسی را با اعتراضهای خیابانی که در 100 روز گذشته 100 کشته برجا گذاشته، نشان دهند. خولیو بورخس، رئیس پارلمان ونزوئلا در این باره توضیح داده است: مادورو میخواهد ونزوئلا را به کوبا تبدیل کند و ما اجازه این کار را نمیدهیم. به همین دلیل است که یکشنبه همه ما باید پای صندوقهای رأی حاضر شویم.
در این میان آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل با انتشار بیانیهای خواهان انجام مذاکره میان دولت و اپوزیسیون ونزوئلا جهت توقف خشونت و تعصب و همچنین تضمین یک راه قانونی مورد توافق شد. گوترش در این بیانیه تأکید کرده است: راه حل بحران ونزوئلا توافق، انتخابات و احترام به حقوق اساسی و نهادهای قانونی است که باید تنها از طریق ونزوئلاییها صورت گیرد در حالی که جامعه جهانی نیز باید از نتایج صلحآمیز حاصل از مذاکرات سیاسی حمایت کند.
خبر دیگری از ونزوئلا حاکی است، دفتر دادستانی این کشور خواهان آزادی مشروط شهروند امریکایی شد که یک سال پیش به دلیل حمل اسلحه بازداشت شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

خانواده قربانیان ۱۱ سپتامبر ازامارات شکایت می کنند
شماری از خانوادههای قربانیان 11 سپتامبر اعلام کردند، قصد دارند طبق قانون جاستا علاوه بر عربستان از امارات نیز شکایت کنند. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، خانواده قربانیان حملات 11 سپتامبر که در تلاش هستند تا پرونده علیه عربستان را به اتهام ایفای نقش در تأمین مالی و حمایت از القاعده به جریان بیندازند، احتمالاً به دلیل نقش شهروندان امارات در این حملات، از این کشور نیز در راستای مجوزی که قانون جاستا به آنان میدهد، شکایت خواهند کرد. قانون «عدالت علیه حامیان مالی تروریسم» موسوم به «جاستا» به شهروندان امریکایی اجازه میدهد کشورهای خارجی را به اتهام تروریسم تحت پیگرد قرار دهند. ۱۵ تن از ۱۹ هواپیماربایی که حملات ۱۱ سپتامبر را انجام دادند، سعودی و دو تن از آنان اماراتی بودند.در همین حال پایگاه گلوبال ریسرچ گزارش داد مالکوم هووارد، مأمور بازنشسته ۷۹ ساله آژانس اطلاعات مرکزی امریکا که اخیراً مطلع شده به دلیل بیماری چند هفته بیشتر زنده نخواهد ماند طی اظهاراتی شوکهکننده ادعا کرده است که سیا در انفجار کنترل شده ساختمان شماره هفت مرکز تجارت جهانی بهعنوان سومین ساختمانی که در وقایع ۱۱ سپتامبر نابود شد، دست داشته است.
ورود150 خودروی نظامی امریکایی به سوریه
بیش از 150 خودروی نظامی امریکایی همراه با نیروهای خود از طریق گذرگاه مرزی فیشخابور در خاک عراق وارد سوریه شدند.
به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری المیادین، یک منبع آگاه اعلام کرد: خودروهای نظامی امریکایی برای نخستین بار زمانی که وارد خاک سوریه میشدند توسط 5 بالگرد آپاچی ارتش امریکا و خودروهای شخصی همراهی شدند. این در حالی است که پیشتر خبرهایی از تحرکات نظامی زیادی در مرزهای سوریه گزارش شده بود.در همین حال «فرانسوا دلاتر»، نماینده فرانسه در سازمان ملل پیش از نشست شورای امنیت گفت کارگروه تماس درباره سوریه باید شامل اعضایی از شورای امنیت و طرفهای کارآمد منطقهای باشد و صلح را گسترش داده و نقشه راهی برای آینده سوریه ایجاد کند. خبر دیگر اینکه «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در سخنرانی در مقر «بنیاد کوربر» در شهر برلین آلمان تأکید کرد ما از بشار اسد رئیس جمهوری سوریه حمایت نمیکنیم اما نمیخواهیم که آنچه در عراق رخ داد در سوریه نیز تکرار شود.
مقام اطلاعاتی شوروی در دیدار جنجالی پسر ترامپ
اطلاعات جدید نشان میدهد، یک امریکایی روس تبار و از مقامهای ضد جاسوسی شوروی سابق نیز در جریان دیدار پسر ترامپ با یک وکیل روس، حضور داشته است. به گزارش تارنمای شبکه امریکایی ان بیسی، ناتالیا ویلنیتسکایا در ژوئن 2016 و در دوران انتخابات با دونالد جونیور پسر دونالد ترامپ دیدار کرد تا اطلاعاتی علیه هیلاری کلینتون رقیب انتخاباتی او ارائه دهد. به همراه این وکیل روس، مقام اطلاعاتی مذکور نیز حضور داشت که ان بیسی نامی از وی نبرد. این فرد اکنون در امریکا به لابیگری مشغول است و برخی از مقامهای امریکایی مظنون هستند که وی با تشکیلات اطلاعاتی روسیه در ارتباط باشد.خبر دیگر از امریکا اینکه مجلس نمایندگان امریکا با لایحه 695.5 میلیارد دلاری بودجه نظامی این کشور برای سال آینده میلادی، 2018، موافقت کرد.
این بودجه عظیم نظامی با رأی موافق 344 نماینده دموکرات و جمهوریخواه تصویب شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
اشک برای مرگی دیگر در کشمیر
-
فراسو
-
آمریکا
-
دو خط خبر
-
رژیم صهیونیستی درهای مسجدالاقصی را به روی نمازگزاران بست
-
اردوغان: خبرنگار زندانی نداریم
-
برپایی همهپرسی نمادین مخالفان «مادورو» در ونزوئلا
-
خبر
