
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

راهکارهای جدید جذب گردشگران زمستانی در چهارمحال و بختیاری
شهرکرد - راضیه زمانی دهکردی / اگرچه تداوم خشکسالیهای اخیر در
چهارمحال و بختیاری، منجر به کاهش میزان بارش برف و ماندگاری آن به کمتر از 50 روز در کوهرنگ پربارشترین منطقه جنوب کشور شده و برگزاری جشنوارهها و جاذبههای گردشگری این شهرستان را با چالش روبه رو ساخته، اما سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بهسازی و آمادهسازی دیگر جاذبههای گردشگری این استان بهدنبال رونق این صنعت درآمدزا و جبران زیانهای مالی ناشی از منحل شدن جشنواره برف و جاذبههای زمستانی این منطقه است.
هرسال با شروع فصل سرما جاذبههای زمستانی کوهرنگ نظیر جشنواره «برف آورد» و پیست اسکی چلگرد گردشگران زیادی را به این منطقه سوق میداد که تداوم خشکسالیهای اخیر و کاهش بارش برف باعث شده امسال برای چهارمین سال متوالی پیست اسکی این شهرستان از چرخه فعالیت خارج شده و جشنواره مذکور نیز برگزار نشود.
گفتنی است، نخستین جشنواره شهر برفی در سال 85 با عنوان «برف و یخ»، در سالهای بعد از آن به نام «شهر برفی» و در آخرین سال برگزاری خود یعنی در سال 92 با عنوان«برف آورد سالانه برفی» در کوهرنگ برگزار شد. این جشنواره پس از یکسال وقفه در سال 88 به علت خشکسالی و کاهش بارش برف، در سال 91 نیز بهدلیل شرایط جوی به حالت تعلیق درآمد، اما استقبال علاقهمندان برای شرکت در جشنواره و ساخت و طراحی مجسمههای یخی در این سال سازمان میراث فرهنگی را برآن داشت تا محل اجرای جشنواره را به علت کمبود برف از کوهرنگ به روستای «شیخعلیخان» که دارای برف بیشتری نسبت به مرکز این شهرستان بود انتقال دهد، اما بازهم بهدلیل کافی نبودن برف برای ساخت مجسمهها، سازمان میراث فرهنگی ناگزیر شد با استفاده از وسایل نقلیه سازمان راه و شهرسازی از بیابانهای خارج از روستای شیخعلیخان به این روستا برف منتقل کند.
با این حال، امسال نیز برای چهارمین سال متوالی جشنواره «برف آورد سالانه برفی» کوهرنگ به علت نبودن برف و تغییر شرایط اقلیمی برگزار نمیشود و این مسأله باعث از دست رفتن 4تا 5 هزار گردشگر و فرصتهای شغلی زیادی در این منطقه شده است. برای بررسی همه جانبه آسیبهای ناشی از خشکسالی بر گردشگری چهارمحال و بختیاری، راهکارهای جایگزین برای جاذبههای گردشگری زمستانی، حفظ گردشگر و جبران ضررهای مالی ناشی از برگزار نشدن این جشنواره با «حیدر صادقی» معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال وبختیاری به گفتوگو نشستیم.
خشکسالی و برگزاری جشنواره برف
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال
و بختیاری در این خصوص گفت: آخرین جشنواره «برف آورد سالانه برفی» در سال 92، بهدلیل وجود زیرساختهای مطلوبتر و حمایت بخش خصوصی در تالاب چغاخور برگزار شد، اما متأسفانه از آن سال به بعد بهدلیل خشکسالی فرصت برگزاری جشنواره برف را از دست دادهایم.
صادقی افزود: هر سال حدود
150 نفر در مسابقه ساخت مجسمههای برفی جشنواره شرکت و با هم به رقابت میپرداختند، طی2 یا 3 روز برپایی جشنواره حدود 4 تا 5 هزار نفر گردشگر نیز از مجسمهها دیدن میکردند و همزمان با برگزاری این جشنواره پیست اسکی کوهرنگ نیز فعال میشد که این امر ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه را در برداشت.
وی تصریح کرد: برگزار نشدن جشنواره برف باعث کاهش ضریب درآمد واحدهای اقامتی نظیر هتلها و مراکز پذیرایی و رستورانها، از بین رفتن فرصتهای شغلی گردشگری زمستانی و کمتر شدن توجیه اقتصادی سرمایهگذاری برای گردشگری زمستانی در این منطقه شده است.
راهکارهای جایگزین برای جاذبههای گردشگری زمستانی
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه برای جایگزینی جشنواره برف و حفظ یا جذب گردشگر چه تمهیداتی اندیشیدهاید، گفت: تمرکز بر جاذبههایی نظیر تورهای کوچ، طی کردن مسیرهای گردشگری با موتورسیکلت، بازدید از یخچالهای طبیعی چما، بازدید از روستاهای منحصر به فرد نظیر سرآقاسید و توجه به کمپهای گردشگری نظیر توسعه کمپهای عشایری را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادهایم.
صادقی افزود: از سال 93 برای جبران ضررهای ناشی از منحل شدن جشنواره «برف آورد» زیرساختهایی نظیر کمپهای عشایری و امکانات رفاهی و بهداشتی در جوار غار یخی و یخچالهای طبیعی چما ایجاد شد و همین امر باعث شد، سال گذشته حدود 20 هزار گردشگر برای بازدید از این جاذبههای طبیعی به شهرستان کوهرنگ سفر کنند. اما با توجه به اینکه جشنواره برفآورد در بهمن ماه برگزار میشد و فصل بازدید از غار یخی از اردیبهشت تا مهرماه است، متأسفانه نتوانستهایم 4تا 5 هزار گردشگر زمستانی خود را حفظ کنیم و تنها با تمرکز بر دیگر جاذبههای گردشگری سعی کردهایم ضررهای اقتصادی را که بر صنعت گردشگری منطقه تحمیل شده جبران کنیم. وی ادامه داد: امسال نیز مسیرهای کوهستانی غار یخی واقع در شهرستان کوهرنگ بهسازی و ایمنسازی میشود تا بجز کوهنوردان افراد عادی نیز بتوانند از غار یخی دیدن کنند.
صادقی تصریح کرد: اگرچه خشکسالی و تغییر شرایط اقلیمی باعث شده که جاذبههای گردشگری زمستانی خود را از دست دهیم، اما باید به این مسأله توجه کنیم که قبل از خشکسالی راههای ارتباطی روستای سرآقاسید که به ماسوله زاگرس شهرت دارد و یکی از مقاصد گردشگران به شمار میرود با بارش برف و کولاک به مدت 6 ماه بسته میشد و امکان بازدید گردشگران از این روستای زیبا از دست میرفت ولی اکنون گردشگران براحتی میتوانند از این روستا دیدن کنند.
ورود 5100 گردشگر خارجی
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در خصوص تعداد گردشگران خارجی که به این استان سفر میکنند، گفت: هر سال 5 هزار و 100 نفر گردشگر خارجی به این استان سفر میکنند که از این تعداد
60 درصد گردشگران از کشورهای اروپایی و 40 درصد آن نیز از کشورهایی نظیر ترکیه، چین، کره و... با انگیزههای صنعتی و تجاری است.
جذب حدود320 میلیارد ریال
سرمایه برای توسعه گردشگری
صادقی در خصوص میزان جذب سرمایهگذاری در بخش گردشگری، گفت: سال گذشته حدود 320 میلیارد ریال سرمایهگذاری از سوی سرمایهگذاران داخلی در توسعه گردشگری نظیر ساخت دهکدههای گردشگری، هتلسازی و مراکز تفریحی و گردشگری در این استان صورت گرفت که پیشبینی میشود، این رقم امسال به450 میلیارد ریال افزایش یابد.
شهرستان کوهرنگ با مرکزیت شهر چلگرد در 90 کیلومتری مرکز چهارمحال
و بختیاری قرار دارد.
نیم نگاه
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری: امسال برای چهارمین سال متوالی جشنواره «برف آورد سالانه برفی» کوهرنگ به علت نبودن برف و تغییر شرایط اقلیمی برگزار نمیشود و این مسأله باعث از دست رفتن 4 تا 5 هزار گردشگر و فرصتهای شغلی زیادی در این منطقه شده است
هر سال 5 هزار و 100 نفر گردشگر خارجی به این استان سفر میکنند که از این تعداد 60 درصد گردشگران از کشورهای اروپایی و 40 درصد آن نیز از کشورهایی نظیر ترکیه، چین، کره و... با انگیزههای صنعتی و تجاری هستند
تمرکز بر جاذبههایی نظیر تورهای کوچ، طی کردن مسیرهای گردشگری با موتورسیکلت، بازدید از یخچالهای طبیعی چما، بازدید از روستاهای منحصر به فرد نظیر سرآقاسید و توجه به کمپهای گردشگری نظیر توسعه کمپهای عشایری را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادهایم

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

اجرای طرح «بی.آر.تی» در قزوین در گرو موافقت شورا
قزوین - کورس سلیمانی/ طرح اتوبوس «بی.آر.تی» (سامانه اتوبوس تندرو) که حدود 3 سال پیش و در زمان شهردار و شورای چهارم شهر قزوین برای کاهش بار ترافیک این شهر پیشنهاد و در حال اجرا بود، امسال و با آغاز به کار شهردار و شورای جدید شهر و مخالفت آنان با این طرح متوقف شد و این در حالی است که بسیاری از ایستگاههای آن احداث و حتی اتوبوسهای آن نیز خریداری شده است. «مهدیه قافله باشی» سخنگو و از اعضای شورای شهر قزوین که یکی از مخالفان اجرای این طرح است، به «ایران» گفت: این طرح مصوبه شورای چهارم را داشت، اما اعضای شورای پنجم اشکالاتی را به این طرح وارد دانستند و در نهایت این طرح با نظر شورا به حالت تعلیق درآمده است. وی در پاسخ به این سؤال که آیا این طرح کاملاً منتفی است، افزود: طرح مذکور اشکالات اساسی دارد و اگر اجرا شود، مشکلات زیادی را برای مردم به وجود میآورد. اعضای شورا معتقدند، اگر قرار است این طرح ناقص اجرا شود همان بهتر که اجرا نشود، در هر صورت این طرح فعلاً متوقف شده است. درهمین ارتباط، «محمد حسن ایرانخواه» مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر قزوین به «ایران» گفت: بر اساس طرح مطالعات جامع که پیشتر به تأیید شورای شهر قبلی، شورای ترافیک فرمانداری و استانداری و شورای عالی ترافیک کشور رسیده، برای شهر قزوین 4 خط بی.آر. تی پیشبینی شده است. «خط 1» از میدان «مینودر» آغاز و پس از گذر از تقاطع ولیعصر(عج)، میدان آزادی (سبزه میدان)، بازار و میدان22 بهمن به نسیم شمال و انتهای بلوار میرزا کوچک خان ختم میشود. «خط2»از صدا و سیما در خیابان نوروزیان شروع و به میدان آزادی ختم میشود. «خط 3» از میدان تهران قدیم آغاز و پس از عبور از تقاطع ولیعصر(عج)، میدان نصر و بلوار آزادگان به شهرک مینودر ختم میشود. «خط 4» از میدان دفاع مقدس شروع و پس از عبور از میدان 22 بهمن، نواب، میدان مادر و پل سرداران تا دانشگاه آزاد باراجین امتداد خواهد داشت.ایرانخواه با بیان اینکه در حال حاضر ایراد شورای شهر همان خط شماره 2 است و در بقیه موارد نه مخالفتی کردهاند و نه موافقتی، افزود: این ایراد کاملاً درست و بحق است. آنان معتقدند، عرض خیابان کم است و شما اگر بخواهید یک خط اختصاصی بگیرید مردمی که با خودروهای شخصی میخواهند عبور کنند دچار مشکل میشوند وگرنه شورای شهر مخالفتی با اصل بی.آر. تی ندارد. چه کسی با توسعه حمل و نقل عمومی و اتوبوسهای کولردار جدید مخالفتی دارد؟
وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح در گرو موافقت شوراست، ادامه داد: شخصاً و به تازگی طرحی را پیشنهاد دادم مبنی بر اینکه این خط 2 را از
صدا و سیما آغاز کنیم و به راهآهن ختم کنیم و مشکل عرض خیابان از میدان میرعماد تا میدان آزادی را به طور مشترک استفاده کنیم، یعنی خط جدا اختصاص ندهیم و اگر مشکل ایجاد شد با اضافه کردن اتوبوس مشکل را حل کنیم. چند جلسه نیز برگزار و پیشنهادمان را مطرح کردهایم و حالا منتظر نظر شورای شهر هستیم تا با موافقت و تصویب آن به ادامه عملیات اجرایی بپردازیم. مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر قزوین افزود: نکته مورد بحث دیگر علاوه بر خطوط، به شکل واگذاری اتوبوسها نیز مربوط میشود. در گذشته، دولت برای تامین اتوبوسهای شهری تا82.5 درصد یارانه می داد، اما در حال حاضر شهرداری باید اتوبوس ها را از بودجه خود خریداری کند.، یعنی برای اتوبوسهای 12 متری 500 میلیون تومان و برای اتوبوسهای 15 متری 700 میلیون تومان هزینه کرده که خود این مسأله برای چگونگی واگذاری آن باید در شورای شهر مورد بررسی قرار بگیرد. وی گفت: اتوبوسها خریداری شده و ایستگاهها نیز ساخته شده و منتظریم تا جلسه شورای شهر تشکیل شود و کارشناسان طرح موضوع کنند تا در صورت تصویب شورای شهر این طرح اجرایی شود. در حال حاضر همه چیز به نظر شورا بستگی دارد.
ایرانخواه درباره اینکه در همان خط شماره 2 که مورد ایراد شورای شهر قرار گرفته حتی ایستگاههای آن را نیز ساخته اید و اگر تصویب نشود چکار میکنید، افزود: این ایستگاهها قابل انتقال به مکانهای دیگر است و اگر به فرض و به هر دلیلی اجرای این خط مسکوت بماند 36 فونداسیون است که صفحههای آن پیچ و مهرهای و قابل انتقال است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

باران، به داد آتشسوزی جنگلهای آمل رسید
آتشسوزی جنگلهای آمل پس از گذشت 72 ساعت عصر سهشنبه گذشته در نهایت با بارش باران فروکش کرد و خاموش شد. جنگل منطقه «رزکه» بخش امامزاده عبدالله(ع)آمل از بامداد یکشنبه گذشته در آتش سهلانگاری افرادی قرار گرفت که پس از روشن کردن آتش برای گرم شدن یا پختن غذا، آن را خاموش نکرده بودند. یک فروند بالگرد از روز دوشنبه گذشته قرار بود برای خاموش کردن آتش به منطقه اعزام شود، ولی به خاطر نقص فنی و شرایط آب و هوایی و مه غلیظی که در منطقه وجود داشت، نتوانست پرواز کند.
«نعمتالله کوهستانی»، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل به ایرنا گفت: البته با تلاش نیروهای یگان حفاظت و بسیج مردمی، تا پیش از ظهر سهشنبه گذشته محدوده آتشسوزی مهار شد و عصرهمان روز با بارش باران، این آتشسوزی به طور کامل خاموش شد.
کوهستانی افزود: متأسفانه تاکنون بیش از 20هکتار از گونههای با ارزش جنگلی ازجمله «سرخ دار» و «آزاد» در آتش سوخت. وی علت طولانی شدن وکندی اطفای حریق را سخت گذر بودن منطقه و امکانپذیر نبودن اعزام ماشینآلات آتشنشانی ونقص فنی بالگرد در روز دوم این آتشسوزی اعلام کرد. رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری آمل، از علت دقیق آتشسوزی در جنگلهای بخش امامزاده عبدالله(ع) در روزهای اخیر اظهار بیاطلاعی کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

آب و هوا
جوی پایدار در اغلب مناطق کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، امروز پنجشنبه در اغلب مناطق کشور جوی پایداری حاکم است. به گزارش این سازمان، از فردا جمعه فعالیت سامانه بارش زایی در مناطق غربی کشور آغاز میشود.
بارش شدید برف و تعطیلی مدارس روستای «ابر» شاهرود
بر اساس این گزارش، بارش برف ارتفاعات استان سمنان را سفید پوش و مدارس دوره ابتدایی و متوسطه اول روستای «ابر» از توابع شهرستان شاهرود را دیروز چهارشنبه به علت بارش شدید برف و لغزندگی معابر تعطیل کرد. «غلامرضا حسنی غربا»، مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت: این سامانه که باعث افزایش ابر، وزش باد شدید، کولاک و کاهش 4 تا8 درجهای دمای هوا شده تا امروز پنجشنبه فعال خواهد بود. گزارشها حاکی از بارش شدید برف در«مجن» و روستاهای «ابر»شاهرود، «چاشم»، «کولیم» و«فولاد محله» مهدیشهر است.
کاهش ۸۰ درصدی بارندگی در چهارمحال و بختیاری
از طرفی میزان بارندگی سال زراعی جاری چهارمحال و بختیاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۸۰ درصد کاهش دارد. «شاهرخ پارسا»، مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: میزان بارندگی سال زراعی جاری نسبت به میانگین بلند مدت دوره مشابه سال گذشته ۷۸ درصد و نسبت به سال زراعی کامل ۹۲ درصد کاهش داشته است.
ریزگردها در ریگان بیش از 20 برابر حد مجاز
همچنین با وقوع طوفان شن از روز سه شنبه گذشته، غلظت ریزگردها صبح دیروز چهارشنبه در شهرستان ریگان استان کرمان به بیش از 20 برابر حد مجاز رسید. «امین باقری»، فرماندار ریگان در گفت وگو با ایرنا افزود: ریزگردها تا زمان یادشده (صبح دیروز چهارشنبه) بیش از 20 نفر را راهی مراکز درمانی کرد که بهصورت سرپایی مداوا شدند. همچنین نیروهای امدادی بیش از 10 وسیله نقلیه گرفتار در شن را نجات دادند. تمام نیروهای راهداری، پلیس راه و مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان ریگان در حالت آماده باش قرار دارند.
محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس
پلیس راه استان البرز هم اعلام کرد، باتوجه به تعطیلی آخرهفته، محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس اجرا میشود. براین اساس، تردد وسایل نقلیه از ساعت 13 فردا جمعه 15 دی ماه تا ساعت 24 همان روز از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع است. همچنین تردد وسایل نقلیه ازساعت 16 روز جمعه 15 دی ماه تا ساعت 24 همان روز از مرزن آباد به سمت کرج یک طرفه خواهد بود.این ممنوعیت بهدلیل تخلیه بار ترافیکی مسافران در حال بازگشت از سفر در این مسیر اجرا میشود. چنانچه درمدت زمان مقرر بارترافیکی تخلیه نشود، ساعت اجرای محدودیت افزایش خواهد یافت. ممنوعیت تردد موتورسیکلت نیز تا پایان محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس و بالعکس ادامه دارد.
سازمان هواشناسی اعلام کرد، امروز پنجشنبه در اغلب مناطق کشور جوی پایداری حاکم است. به گزارش این سازمان، از فردا جمعه فعالیت سامانه بارش زایی در مناطق غربی کشور آغاز میشود.
بارش شدید برف و تعطیلی مدارس روستای «ابر» شاهرود
بر اساس این گزارش، بارش برف ارتفاعات استان سمنان را سفید پوش و مدارس دوره ابتدایی و متوسطه اول روستای «ابر» از توابع شهرستان شاهرود را دیروز چهارشنبه به علت بارش شدید برف و لغزندگی معابر تعطیل کرد. «غلامرضا حسنی غربا»، مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت: این سامانه که باعث افزایش ابر، وزش باد شدید، کولاک و کاهش 4 تا8 درجهای دمای هوا شده تا امروز پنجشنبه فعال خواهد بود. گزارشها حاکی از بارش شدید برف در«مجن» و روستاهای «ابر»شاهرود، «چاشم»، «کولیم» و«فولاد محله» مهدیشهر است.
کاهش ۸۰ درصدی بارندگی در چهارمحال و بختیاری
از طرفی میزان بارندگی سال زراعی جاری چهارمحال و بختیاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۸۰ درصد کاهش دارد. «شاهرخ پارسا»، مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: میزان بارندگی سال زراعی جاری نسبت به میانگین بلند مدت دوره مشابه سال گذشته ۷۸ درصد و نسبت به سال زراعی کامل ۹۲ درصد کاهش داشته است.
ریزگردها در ریگان بیش از 20 برابر حد مجاز
همچنین با وقوع طوفان شن از روز سه شنبه گذشته، غلظت ریزگردها صبح دیروز چهارشنبه در شهرستان ریگان استان کرمان به بیش از 20 برابر حد مجاز رسید. «امین باقری»، فرماندار ریگان در گفت وگو با ایرنا افزود: ریزگردها تا زمان یادشده (صبح دیروز چهارشنبه) بیش از 20 نفر را راهی مراکز درمانی کرد که بهصورت سرپایی مداوا شدند. همچنین نیروهای امدادی بیش از 10 وسیله نقلیه گرفتار در شن را نجات دادند. تمام نیروهای راهداری، پلیس راه و مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان ریگان در حالت آماده باش قرار دارند.
محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس
پلیس راه استان البرز هم اعلام کرد، باتوجه به تعطیلی آخرهفته، محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس اجرا میشود. براین اساس، تردد وسایل نقلیه از ساعت 13 فردا جمعه 15 دی ماه تا ساعت 24 همان روز از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع است. همچنین تردد وسایل نقلیه ازساعت 16 روز جمعه 15 دی ماه تا ساعت 24 همان روز از مرزن آباد به سمت کرج یک طرفه خواهد بود.این ممنوعیت بهدلیل تخلیه بار ترافیکی مسافران در حال بازگشت از سفر در این مسیر اجرا میشود. چنانچه درمدت زمان مقرر بارترافیکی تخلیه نشود، ساعت اجرای محدودیت افزایش خواهد یافت. ممنوعیت تردد موتورسیکلت نیز تا پایان محدودیت ترافیکی در جاده کرج - چالوس و بالعکس ادامه دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کوتاه از ایران
کاهش مهاجرت با توسعه زیرساختهای روستایی
گروه ایران زمین/ خدماترسانی و توسعه زیرساختهای روستایی به کاهش مهاجرت و جلوگیری از حاشیه نشینی در کهگیلویه و بویراحمد کمک میکند. «علی محمد احمدی»، استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر استفاده از زیرساختهای سیار برای خدماترسانی در حوزههایی مانند مدارس برای مناطق با جمعیت زیر 20 خانوار تأکید کرد و افزود: بهکارگیری زیرساختهای ثابت در مناطق با مهاجرت بالا و احتمال بالای خالی از سکنه شدن، هدررفت هزینه را به همراه خواهد داشت. مدیران باید اطلاعات کافی نسبت بهجزئیات و مشکلات پروژههای مربوط بهحوزه خود داشته باشند.
رفع نقاط حادثهخیز آذربایجان غربی در دستور کار
گروه ایران زمین/ سال آینده نیمی از نقاط حادثهخیز جادههای آذربایجان غربی رفع میشود. «ارسلان شکری» معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانغربی گفت: ۴۶ نقطه حادثهخیز در جادههای استان شناسایی شده که از این تعداد ۳۵ نقطه پرتصادف و ۱۱ نقطه مستعد حادثه است که تمامی این نقاط حادثهخیز آشکارسازی شده است. سال آینده ۲۳ نقطه حادثهخیز استان با تأمین اعتبار مشترک از سوی استانداری و راهداری رفع خواهد شد. به گفته وی برای رفع این نقاط حادثهخیز ۴۰ تا ۴۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
اختصاص اعتبار برای ایجاد اشتغال فراگیر
در سیستان و بلوچستان
گروه ایران زمین/ حدود 530 میلیارد تومان برای 2 سال از منابع اختصاصی تبصره 18 به اشتغال فراگیر سیستان و بلوچستان اختصاص یافت که
بر اساس ساز و کار تنظیم شده توزیع خواهد شد. «علاءالدین ازوجی»، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه کارگروه اشتغال سیستان و بلوچستان اظهار داشت: براساس قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایری و منابع صندوق توسعه ملی در مرحله نخست نزدیک به 240 میلیارد تومان برای اجرای بحثهای کسب و کار در مناطق روستایی و عشایری این استان با نرخ سود مناسب از سوی متقاضیان سرمایهگذاری بخش خصوصی و تعاونی اختصاص داده میشود. بر اساس کارکرد عمدتاً در حوزه آموزش بازار کار، افزایش کسب و کار، استفاده از دانش فنی بهتر و بیشتر بودن پرداختیها اوایل سال آینده مجدداً اعتبار برای استانها توزیع خواهد شد.
بازگشایی مرز «تمرچین»
مرز «تمرچین» در شهرستان پیرانشهر از توابع آذربایجان غربی بازگشایی شد و تمام فعالیتهای گمرکی در این پایانه به روال عادی بازگشت. «نادر صفرزاده»، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی در گفتوگو با ایرنا افزود: تمرچین تنها مرز آذربایجان غربی با کردستان عراق است که ازهر 2 طرف (ایران و عراق) بازگشایی شده و روند صادرات و واردات از این مرز نیز از سر گرفته شده است. بیشترین صادرات آذربایجان غربی از این پایانه مرزی صورت میگیرد و سال گذشته 845 هزار و 511 تن به ارزش 122 میلیون و 450 هزار دلار کالا از این گمرک صادر شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
اخبار این صفحه
-
راهکارهای جدید جذب گردشگران زمستانی در چهارمحال و بختیاری
-
اجرای طرح «بی.آر.تی» در قزوین در گرو موافقت شورا
-
باران، به داد آتشسوزی جنگلهای آمل رسید
-
آب و هوا
-
کوتاه از ایران

اخبارایران آنلاین
نظرسنجی