
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

روز مرگبار ارتش ترکیه در «عفرین»
معاون نخست وزیر ترکیه : 923 کرد سوری در نبردها کشته شدهاند
گروه جهان/ پس از بیش از دو هفته عملیات نظامی در شمال سوریه، روز شنبه با مرگ 8 نظامی ارتش ترکیه مرگبارترین روز برای این کشور درعفرین بود. گزارشها نشان میدهد تاکنون 14 نظامی این کشور درعملیات عفرین جان باختهاند. در مقابل بنا بر اطلاعات ارائه شده از سوی نخستوزیر ترکیه شمار کشته شدگان نیروهای کرد در شمال سوریه نیز به 932 نفر میرسد.
بهگزارش «ایران» به نقل از خبرگزاری الجزیره، 8 نظامی ترکیهای کشته شدند تا بر ناکامیهای این کشور در حمله به عفرین در خاک سوریه بیفزایند. آنطور که در بیانیه ارتش ترکیه ذکر شده، برخی از این سربازان پس از آنکه نیروهای کرد سوریه تانکهایشان را به آتش بستند، کشته شدند. دولت ترکیه در نظر دارد، یگانهای مدافع خلق را در شمال سوریه سرکوب و منطقه امنی را در جنوب کشور خود ایجاد کند. اعضای یگانهای مدافع خلق تانک ارتش ترکیه را در «شیخ هروز»، شمالیترین منطقه عفرین، هدف گرفتند و 5 سرباز در دم کشته شدند. علاوه بر این 5 نفر سه نظامی دیگر ترکیه هم در مناطق مختلف عفرین کشته شدند. بینالی ییلدریم نخستوزیر ترکیه هم در بیانیهای که در توئیترش منتشر کرد، قول داد ارتش کشورش انتقام این حمله را بگیرد. به این ترتیب مجموع تلفات سربازان ترکیهای مورد تأیید ارتش این کشور، از ابتدای این عملیات موسوم به عملیات شاخه زیتون تاکنون به 14 نفر رسیده است. اما کردهای سوریه میگویند که تعداد تلفات ترکیه بیشتر از این است و آماری که ترکیه منتشر کرده صحیح نیست. ییلدریم در بیانیه خود نوشت: «عاملان شهادت سربازان ما تقاص پس خواهند داد، نه یک بار بلکه بارها و بارها. ما پاسخ مناسب این حمله را فوراً خواهیم داد و به کارمان ادامه میدهیم.» به فاصله کوتاهی پس از حمله نیروهای کرد سوریه در «شیخ هروز»، عملیات هوایی ترکیه علیه مواضع و انبار تسلیحاتی یگانهای مدافع خلق سوریه در منطقه صورت گرفت.
جنگی کوتاه اما پرتلفات
عملیات شاخه زیتون ترکیه در تاریخ 20 ژانویه با همراهی ارتش آزاد سوریه آغاز شد تا منطقه را از حضور کردهای سوریه که دولت ترکیه آنها را تروریست مینامد، پاکسازی کند. براساس اعلام رسانههای ترکیه در جریان این عملیات بیش از 6 هزار نیروی نظامی مشارکت دارند. کردهای سوریه که نقش کلیدیای در شکست داعش در منطقه داشتند، پس از بیرون راندن داعشیها از سوریه همچنان از کمکهای مالی و تسلیحاتی امریکا استفاده میکردند و با وجود اصرارهای ترکیه، امریکا نه تنها راضی به قطع کمک تسلیحات خود به آنها نشد، بلکه خبر داد، درصدد آموزش نیرویی 30 هزار نفری از کردهای سوریه است. ترکیه که بیم ایجاد یک تشکیلات خودگردان دیگر را در مرزهای جنوبی خود در دل داشت، هشدار داد که به عفرین حمله خواهد کرد و در میان ناباوری ناظران چنین هم کرد. پس از گذشت چند روز ترکیه اعلام کرد که عملیات نظامیاش را به عفرین محدود نمیکند و شهر بعدیای که قصد حضور نظامی در آن را دارد، منبج است و اگر لازم باشد تا مرز عراق هم نیروهای نظامیاش را پیش میبرد. این کشور از امریکا خواست تا نیروهای نظامی خود را از منبج خارج کند که با مخالفت قاطع امریکا روبهرو شد. در راستای حمایتهای امریکا از کردهای سوریه، رسانههای ترکیه در خبری اعلام کردند که امریکاییها به منظور تقویت نیروهای «پ.ک.ک» و در امان ماندن آنها از حملات ارتش ترکیه، درصدد ایجاد تونلهایی با ساختاری مدرن و پیشرفته در منبج هستند. درگیری میان کردهای سوریه و ارتش ترکیه رفتهرفته بحرانیتر میشود. زیرا مسئول دفتر روابط عمومی نیروهای دموکراتیک سوریه اعلام کرده که بهنظر آنها ترکیه در مبارزه با کردهای سوریه از سلاحهای ممنوعه و ناپالم و بمبهای خوشهای استفاده میکند. در مقابل، یکی از فرماندهان ارتشآزاد سوریه مدعی شده که کردهای سوریه به همراه پ.ک.ک صدها اسیر داعشی را برای جنگ در عفرین به خدمت گرفتهاند و در عوض به آنها آزادی یا خط خوردن نام شان از فهرست وعده داده شده است. البته این ادعا پیشتر از سوی کردها علیه ترکیه یا ارتش آزاد نیز مطرح شده بود. کردها در طول سالها جنگ در سوریه، ترکیه را به استفاده ابزاری از نیروهای داعش متهم کردهاند. از سوی دیگر دیده بان حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرد که «115 نیروی ارتش ترکیه و نیروهای مورد حمایت آن (ارتش آزاد) از ابتدای آغاز عملیات شاخه زیتون تاکنون در منطقه عفرین کشته شدند» تا بحرانی شدن این درگیریها را تأیید کنند. در همین حال، رئیس بیمارستان عفرین اعلام کرده تا امروز ١٢٧ شهروند غیرنظامى در اثر حملات هوایى و توپخانهاى ترکیه جان باختهاند. خبرگزاری آناتولی نیز به نقل از بکر بوزداغ، معاون نخستوزیر ترکیه خبر داد از آغاز عملیات «شاخه زیتون» تاکنون 932 نفر از نیروهای کرد شمال سوریه کشته شدند.
این خبرگزاری همچنین مدعی شده که ارتش ترکیه در روزهای گذشته به حملات خود شدت بخشیده و تاکنون کنترل مناطق حساسی از جمله کوه استراتژیک برصایا در حومه عفرین و روستایی به نام عمر اوشاقی را به دست گرفته است. اما به گزارش پایگاه خبری «ایران» به نقل از المصدرنیوز، پس از تصرف کوه برصایا، نیروهای ترکیه در پیشروی چندان موفق نبوده است و به یگانهای مدافع خلق فرصت مغتنمی برای فرستادن نیروهایش برای انجام یک حمله شدید داده است. اگرچه پروپاگاندای ترکیه در تلاش است تا این حملات را موفقیتآمیز نشان بدهد، اما مقاومت نیروهای کردی، نشان میدهد که آنها به این زودی از عفرین دست نمیکشند و قادرند مانند ارتش ترکیه حلقه فشار را متقابلاً
بر آنها تنگ کنند.
تایید سرنگونی جنگنده روسی در سوریه
معارضان سوری با انتشار تصاویری مدعی شدند، یک جنگنده روسی را در شمال غربی استان ادلب در شنبه شب سرنگون کردند. به گزارش «ایران» به نقل از خبرگزاری رویترز، این جنگنده سوخوی 25، پس از پرتاب موشک هوایی دوشتاب گروههای مخالف منهدم شد و خلبان آن دقایقی بعد زمانی که نیروهای معارض میخواستند او را به اسارت بگیرند، کشته شد. ساعاتی بعد گروه تروریستی تحریر الشام (جبههالنصره سابق) فیلم کشته شدن این خلبان روسی را منتشر کرد تا نشان بدهد که جبههالنصره در سرنگونی این جنگنده نقش داشته است. وزارت دفاع روسیه برای تأیید این خبر در بیانیهای نوشت: «خلبان هواپیما پس از فرود با چتر در درگیری با تروریستها در حلب کشته شده است و مرکز هماهنگی و نظارت بر آتش بس نیروی هوایی روسیه در حمیمم (واقع در شمال سوریه) با همکاری ترکیه، اقدامات لازم را برای انتقال پیکر این خلبان انجام خواهد داد.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ترامپ با <بینیخونین> به جنگ <اون> میرود
«سی ان ان » راهبرد جدید کاخ سفید برای «حمله محدود» به کره شمالی را افشا کرد
گروه جهان/ در شرایطی که طی هفتههای گذشته تنشها در شبه جزیره سیر نزولی پیدا کرده و فرآیند گفتوگوها میان دو کره از سر گرفته شده است رسانه امریکایی «سیانان» از راهبرد جدید و جنجالی کاخ سفید برای «حمله محدود» به کره شمالی تحت عنوان «بینیخونین» پرده برداشت، طرحی که بهرغم مخالفتهای جدی در کابینه دولت ترامپ بویژه وزیران خارجه و دفاع، در صورت اجرا میتواند منطقه شبه جزیره را به سمت جنگی
تمام عیار سوق دهد.
به گزارش ایرنا به نقل از سیانان، طرح جدید کاخ سفید موسوم به
«بینی خونین» دارای مخالفین و موافقین بسیاری در کابینه دولت امریکا است. این طرح بویژه مورد مخالفت شدید وزیران امور خارجه و دفاع قرار گرفته و در همین راستا نیز مخالفین خواستار احتیاط بیشتری در برخورد با بحران شبه جزیره کره شدند، اما از دیگر سو افرادی در کاخ سفید از جمله
«اچ.آر.مک مستر» مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری امریکا و همچنین برخی اعضای شورای امنیت ملی امریکا بویژه «مت پوتینگر» مسئول امور آسیای این شورا، از حمله پیشدستانه به کره شمالی بشدت حمایت کردند. دولت امریکا رسماً گزارشهای منتشر شده درباره راهبرد جدید را تأیید نکرده اما شواهدی وجود دارند که احتمال درست بودن این گمانهزنیها را تقویت میکنند. انصراف «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری امریکا از نامزدی «ویکتور چا» بهعنوان سفیر امریکا در کره جنوبی از جمله مهمترین این شواهد به شمار میرود. به گفته رسانههای امریکایی، نامزدی وی برای سفارت تقریباً نهایی شده و حتی به اطلاع کره جنوبی هم رسیده بود، اما در دقایق پایانی پس از آنکه «چا»با سناریوی اقدام نظامی علیه کره شمالی مخالفت کرده، از نامزدی سفارت کنار گذاشته شده است. در چنین فضایی «جمیل جفر» مؤسس اندیشکده «امنیت ملی» وابسته به دانشگاه جرج میسون امریکا ایده حمله به کره شمالی را به دلیل وجود خطای راهبردی محاسباتی به دور از تعقل دانست. با وجود تمامی مخالفتها بخصوص از سوی برخی مقامات عالی رتبه واشنگتن، به نظر میرسد این راهبرد اکنون به طور جدی در کاخ سفید به بحث گذاشته شده و از سوی برخی مقامات دولت واشنگتن حمایت میشود.
بی تفاوتی واشنگتن
به جان انسان ها
در واکنش به راهبرد جدید کاخ سفید مبتنی بر حمله محدود به پیونگ یانگ، روز گذشته روزنامه «هان کریه» کره جنوبی در سرمقاله خود با اشاره به راهبرد «بینی خونی» نسبت به تبعات هرگونه اقدام نظامی در شبه جزیره کره شمالی هشدار داد و نوشت این طرح قماری است که میتواند به بهای جان میلیونها انسان از جمله مردم کره جنوبی تمام شود. این روزنامه نوشت کسانی که از این رویکرد طرفداری میکنند، یا تندروهایی با پیشینه نظامی هستند یا کسانی هستند که هیچ سررشتهای از مسائل نظامی و امنیتی ندارند. راهبرد جدید واشنگتن علیه کره شمالی در حالی مطرح شده که تنشها در شبهجزیره کره طی هفتههای گذشته، کاهش محسوسی داشته که بخشی از آن به نزدیک شدن زمان برگزاری رقابتهای المپیک زمستانی در کره جنوبی باز میگردد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، روز گذشته کره شمالی بعد از چند روز گمانه زنی، نسبت به برگزاری یک رژه بزرگ به مناسبت سالگرد نیروهای مسلح و تنها یک روز مانده به آغاز بازیهای المپیک اطلاعرسانی کرد، رژهای که در حقیقت بر دامنه تنشها در منطقه خواهد افزود.
سفارت کره شمالی در برلین
مرکز تهیه قطعات موشکی
در بحبوحه تهدیدهای امریکا درباره حمله محدود به کره شمالی، روز گذشته «هانس جورج ماسن»، رئیس آژانس اطلاعات داخلی آلمان اعلام کرد: ما متوجه اقداماتی در راستای تهیه قطعات برای برنامههای موشکی و حتی برنامه اتمی کره شمالی در سفارت این کشور در برلین شدیم. مقامهای برلین نیز پس از مطلع شدن از فعالیتهای سفارت کره شمالی در برلین جلوی آن را گرفتند. این خبر در حالی از سوی آلمان منتشر میشود که هیچیک از مقامها در سفارت کره شمالی در برلین تاکنون به این اتهامها پاسخ نگفته اند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

همکاری محرمانه اسرائیل با مصر در مبارزه با داعش
روزنامه امریکایی نیویورک تایمز در گزارشی اختصاصی از همکاری محرمانه مصر با اسرائیل در نبرد با شبهنظامیان داعش در صحرای شمال سینا پرده برداشته و همکاری استراتژیک دو کشور را نشان دهنده گامی نوین در بهبود روابط دو طرف تلقی کرد. گزارشی که بلافاصله از سوی مقامات مصری تکذیب شده و اعلام شد که قاهره به تنهایی با نیروهای تروریستی مبارزه میکند.
بهگزارش ایرنا، روز شنبه روزنامه امریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی اختصاصی با عنوان «اتحاد سری؛ اسرائیل در مصر حمله هوایی انجام داد و قاهره موافق بود» نوشت، مصر به «اسرائیل» اجازه داده تا به مواضع عناصر تروریستی در شمال سینا حمله هوایی کند. نیویورک تایمز در گزارش خود تأکید کرده شکست تلاشهای قاهره برای از بین بردن تروریستها باعث نگرانی اسرائیل از قدرت یافتن تندروها شده و بههمین دلیل نیز تصمیم گرفته دست به تحرکاتی بزند. این روزنامه افزود، طی دو سال گذشته هواپیماهای بدون سرنشین، بالگردها و هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی با موافقت عبدالفتاح السیسی بیش از 100بار به اهدافی در داخل مصر حمله کردند و حتی در مواردی، طی یک هفته دوبار دست به حمله به مواضع تندروها زدند. نیویورک تایمز در ادامه نوشت این در حالی است که السیسی سعی میکند مردم مصر و حتی مقامهای دولتی از این حملات آگاه نشوند اما شمار محدودی از افسران ارتش و همچنین سازمان اطلاعات این کشور از این مسأله اطلاع دارند، دولت مصر، شمال سینا را منطقه نظامی بسته اعلام کرده و بهروزنامه نگاران اجازه جمعآوری اطلاعات از این منطقه را نمیدهد.
همکاری میان مصر و اسرائیل در راستای مبارزه بر ضد تندروان داعش، نشانۀ پیشرفت قابل ملاحظه میان دو کشور به شمار میرود، دو کشوری که زمانی با هم دشمن بودند و بر ضد همدیگر جنگ کردند و حتی در زمان صلح، روابط میان آنان به گونهای خصومتآمیز بود.
یک روز پس از انتشار خبر همکاری محرمانه مصر با اسرائیل در نبرد با داعش در صحرای سینا، سرهنگ «تامر الرفاعی» سخنگوی نیروهای مسلح مصر اخبار منتشر شده را تکذیب کرد. به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری «صدی البلد»، الرفاعی تأکید کرد نیروهای مسلح مصر به تنهایی به مقابله با عناصر تروریستی و تکفیری در برخی مناطق سینا میپردازند. وی تأکید کرد، نیروهای مسلح مصر موفقیت زیادی در مقابله با عناصر تکفیری و بازگرداندن آرامش و امنیت به این مناطق داشتهاند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

امریکا پس از 26 سال بمب هستهای آزمایش میکند
گروه جهان/ در پی اعلام دکترین هستهای امریکا از سوی وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) که متمرکز بر تهدید هستهای روسیه بود، خبرگزاری روسی اسپوتنیک در گزارشی افشاگرانه نوشت، دونالد ترامپ،
رئیس جمهوری امریکا قصد دارد در یک بازه زمانی 6 ماهه آزمایش بمب هستهای انجام دهد، آزمایشی که با انگیزههای سیاسی انجام میشود. به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، امریکا از سال ۱۹۹۲ تاکنون هیچ سلاح هستهای را آزمایش نکرده اما ترامپ به طور پنهانی دستور داده یک محل مخصوص آزمایش این سلاحها در منطقه نوادا امریکا تعبیه شود و در صورت آمادگی برای آزمایش یک بمب هستهای در یک چارچوب زمانی شش ماهه این آزمایش را انجام دهد. ترامپ اخیراً یک طرح ۱.۲ تریلیون دلاری برای باز طراحی و اصلاح برنامه تسلیحات هستهای امریکا پیشنهاد داده و اجازه توسعه و تولید نخستین کلاهک هستهای جدید امریکا در ۳۴ سال گذشته را داده است. بنا بر گزارش اسپوتنیک، ترامپ همچنین تقاضا کرده تأسیسات آزمایش سلاحهای هستهای واقع در ۹۰ مایلی شمال غرب لاسوگاس که برای مدتی طولانی غیرفعال بوده در برنامه آمادگی برای یک انفجار هستهای قرار بگیرند. این در حالی است که برنامه زمانی اولیهای که وزارت انرژی امریکا برای این منظور در نظر گرفته بود دو تا سه سال بود، اما این برنامه اکنون به شش ماه کاهش پیدا کرده است. کاخ سفید مدعی شده است، انفجارهای هستهای زیرزمینی آتی «یک آزمایش ساده با فرآیندهای ساده شده» هستند، اما یک منبع نزدیک به اداره امنیت هستهای امریکا گفته است، هرگونه انفجار بمب اتمی جدید در صحرای نوادا بیشتر به منظور نمایش سیاسی صورت میگیرد تا اقدامی برای بررسی جوانب فنی. نشریه تایم نیز گزارش داد: واشنگتن در صدد نشان دادن قدرت خود به ایران، چین، روسیه و کره شمالی است. با وجود آنکه ترامپ هنوز دستور به آزمایش سلاح هستهای جدید نداده، این برنامههای جدید از نظر بسیاری یک نمایش قدرت تحریکآمیز از سوی واشنگتن است که میتواند منجر به یک رقابت جدید تسلیحات هستهای در جهان شود. بویژه اینکه پنتاگون در گزارشی اعلام کرده است، روسیه در حال ساخت «اژدر» هستهای میان قارهای است که میتواند از زیر دریا هزاران کیلومتر را طی کند و سواحل و پایگاههای نظامی امریکا را هدف قرار دهد و مناطق وسیعی را به مواد رادیواکتیو آلوده کند. برخی از کارشناسان نظامی برد این اژدر را ۱۰ هزار کیلومتر تخمین زدهاند و مقامات نظامی امریکا از این اژدر به نام «اسلحه روز قیامت» یاد میکنند. به گزارش یورو نیوز، کارشناسان پنتاگون ادعا میکنند، مسکو در حال توسعه کلاهکهای هستهای و پرتابکنندههای جدید است و قصد دارد میراث شوروی را مدرن کند. بنا بر این گزارش، روسیه در حال بهروز کردن بیش از ۲ هزار سلاح هستهای غیراستراتژیک است که قابل استفاده از طریق هواپیما، کشتی و سایتهای زمینی هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دو خط خبر
زنان در عربستان که پس از سالها موفق به کسب برخی حقوق خود شدند، اینک میتوانند برای ازدواج شرط بگذارند.
در پی ممنوع شدن فروش سلاح به سودان جنوبی از سوی واشنگتن، این کشور آفریقایی سفیر خود در امریکا را فراخواند.
شبکه جهانی برای تعقیب جنایتکاران جنگی، نام سرتیپ «عبدالسلام الشحی» فرمانده نیروهای اماراتی و فرمانده نیروهای ائتلاف در ساحل غربی یمن را در فهرست خود قرار داد.
نوری مالکی معاون اول رئیس جمهوری عراق، خواستار برچیدن سهمیهبندی سیاسی و حفظ سلاح حشد شعبی شد. او از ملت این کشور خواست تا به درخواستها در زمینه تحریم انتخابات گوش ندهند.
اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس قدس در واکنش به درخواست
رژیم صهیونیستی برای گرفتن مالیات از کلیساها گفت: «به اسرائیل
مالیات نمیدهیم».
روزنامه صهیونیستی معاریو با اشاره به روابط نظامی رو به افزایش
تل آویو وابوظبی جزئیات قراردادهای سلاح وتجهیزات نظامی دو طرف
و نفوذ بازرگانان اسرائیلی در امارات را فاش کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نبرد نامتوازن
درگیری بین فلسطینیان و نظامیان اسرائیلی چند روز است در جنین ادامه دارد. یک جوان فلسطینی سعی میکند از گلولههای پلاستیکی و گاز اشکآوری که به سمت او شلیک شده، فرار کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

آتش و خشم در کاخ سفید ترامپ
مایکل وولف / مترجم: مهوش غلامی
از ورشکستگی تا میلیاردر شدن راهی نیست
باراک، از نوادگان مهاجران لبنانی، مردی باهوش و ذکاوت افسانهای است که عاشق آدمهای مشهور است و در زمینه املاک سرمایهگذاری میکند. او صاحب «مزرعه نورلند»، همان بهشت عجیب سابق مایکل جکسون است. ترامپ و باراک به اتفاق جفری اپستاین – سرمایه دار نیویورکی که بعد از آنکه در سال 2008 به اتهام فحشا گناهکار شناخته شد و سیزده ماه در زندان پالم بیچ حبس بود به موضوع روزنامهها تبدیل شد – سه تفنگدار شبگرد در دهههای 1980 و 1990 بودند.
باراک بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکت سهامی خصوصی «کولونی کپیتال» است که با سرمایهگذاری در بورسهای گرفتار و رو به ورشکستگی در حوزه املاک و مستغلات میلیاردر شد، از جمله او با حمایت مالی از دوستش دونالد ترامپ به او کمک کرد. اخیراً هم با حمایت مالی از جارد کوشنر، داماد ترامپ او را از ورشکستگی نجات داد.
او با شعف نظاره گر مبارزات انتخاباتی عجیب ترامپ بود و وقتی کوری لواندوسکی با کوشنر چپ افتاد، وساطت کرد پل مانافورت جانشین لواندوسکی شود. بعد از آن، باراک که مثل همه از موفقیتهای مستمر ستاد انتخاباتی گیج شده بود، با عباراتی گرم و صمیمی رئیس جمهوری آینده را به کنگره ملی جمهوریخواهان در ماه ژوئیه معرفی کرد (برخلاف جوّ تلخ و ستیزه جویانه آن).
ترامپ بدون آنکه دست خودش باشد منفی باف بود اما در میان چند نفری که اطرافش بودند، باراک از جمله کسانی بود که ترامپ قبولش داشت
و از دید مثبت ترامپ، میتوانست به آرامی ترتیب امور را بدهد و بگذارد ترامپ، ترامپ باشد. از طرف ترامپ، این از ویژگیهای نامعمول خودشناسی بود: ممکن است دونالد ترامپ نداند که چه نمیداند اما میداند که تام باراک میداند. او مدیریت کار را برعهده میگرفت و ترامپ تولیدات را میفروخت تا امریکا دوباره امریکای بزرگ شود.
مثل همه اطرافیان ترامپ، از نظر باراک هم نتایج انتخابات به نوعی، شبیه شرایط برنده شدن باورنکردنی در بختآزمایی بود ، دوست شما که شانسش نامحتمل بود اکنون رئیس جمهوری شده. اما باراک، حتی بعد از تماسهای بی شمار و ملتمسانه و زبان بازیهای ترامپ مجبور بود دوستش را ناامید کند و به او بگوید: «من خیلی ثروتمندم.» او هیچگاه نمیتوانست منافع و اموالش – از جمله سرمایه گذاریهای کلان در خاورمیانه – را به شکلی
رو کند که ناظران اخلاقی را ارضا کند. ترامپ در مورد درگیریهای کاری خود نگران نبود و راحت آن را نادیده میگرفت، اما باراک جز کشمکش و هزینه چیزی برای خودش نمیدید. همچنین، باراک بعد از چهارمین ازدواجش دیگر تمایلی نداشت زندگی شخصی پر آب و رنگش – که طی سالها، اغلب با ترامپ داشت – در معرض دید عموم قرار گیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پروژه روسیه هراسی امریکا جدیتر از همیشه
آنا لیندگوزیک
مترجم: ندا آکیش
یادآوری این نقل قول از جیمز کلاپر، رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا که گفت: «مخالف امریکا و دموکراسیهای غربی بودن در ژن مردم روسیه وجود دارد»، بهترین گواه بر این ادعا است که پروژه روسیه هراسی در امریکا نه تنها وجود دارد بلکه قدمت این پروژه به دوران جنگ سرد بازمی گردد.
اصلاً مهم نیست در امریکا دموکراتها بر سر کار باشند یا جمهوریخواهان زیرا دشمنی با روسیه و ترویج روسیه هراسی یکی از پایههای اصلی سیاست خارجی امریکاست. حتی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا که در رقابتهای انتخاباتی دم از قصد دوستی با روسیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور میزد و در حال حاضر نیز یک پرونده قطور در مورد تبانی احتمالی فراخوان انتخاباتیاش با روسها در جریان رقابتهای انتخاباتی 2016 دارد، به سنت دشمنی با مسکو و ترویج روسیه هراسی پایبند است. او برای نشان دادن پایبندی خود به این سنت، در سند استراتژی امنیت ملی خود روسیه را «رقیب خطرناک» توصیف و دولت این کشور را متهم به جاسوسی اطلاعاتی و دخالت در امور داخلی کشورها کرد. او بخش اعظمی از استراتژی خود را به بزرگ و جدی جلوه دادن این تهدید اختصاص داد. وزارت دفاع امریکا نیز اخیراً گزارش «وضعیت هستهای» این کشور را که در واقع دکترین هستهای امریکا بود با تمرکز بر تهدید هستهای روسیه منتشر کرد که در راستای سند استراتژی امنیت ملی ترامپ بود.
اگر به این موارد چراغ سبز دولت ترامپ برای ارسال سلاحهای مرگبار به دولت کی یف در اوکراین و بالکانیزه کردن سوریه از طریق ادامه حضور نظامیان امریکایی در این کشور خاورمیانه را اضافه کنیم، در مییابیم که امریکای ترامپ حتی مصممتر از دوران جنگ سرد، پروژه روسیه هراسی را اجرا میکند.
ترویج پروژه سیاسی «ترامپ – روسیه» در سال 2017 را نیز اگر بخواهیم در قالب پروژه روسیه هراسی قرار دهیم میتوان این گونه جمعبندی کرد که: امریکاییها به این خاطر ترامپ را انتخاب کردند که روسیه میخواست او انتخاب شود نه به این خاطر که در امریکا نژادپرستها و مفسدان اقتصادی او را انتخاب کردند. دموکراتها نمیخواهند بپذیرند که در امریکا خودبرتربینهای سفیدپوست حامی دیکتاتوری وجود دارند که باعث پیروزی ترامپ شدند. آنها میگویند نفوذ روسیه باعث پیروزی ترامپ شد. جمهوریخواهان هم روسیه را یک غول ترسناک ترسیم میکنند و همه تقصیرها را به گردن روسیه میاندازند.
اما ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری بیپروای روسیه نه تنها از پروژه روسیه هراسی واهمهای ندارد بلکه از آن به نفع خود در داخل کشورش استفاده میکند و با تبلیغات گاه و بیگاه در این زمینه هر روز بر محبوبیت خود میافزاید. بویژه اینکه مردم روسیه هنوز خبرنگاران امریکایی را که در جریان المپیک سوچی فقر مردم روسیه را به سخره گرفته و خندیدند، فراموش نکردهاند.
منبع: مدیوم
مترجم: ندا آکیش
یادآوری این نقل قول از جیمز کلاپر، رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی امریکا که گفت: «مخالف امریکا و دموکراسیهای غربی بودن در ژن مردم روسیه وجود دارد»، بهترین گواه بر این ادعا است که پروژه روسیه هراسی در امریکا نه تنها وجود دارد بلکه قدمت این پروژه به دوران جنگ سرد بازمی گردد.
اصلاً مهم نیست در امریکا دموکراتها بر سر کار باشند یا جمهوریخواهان زیرا دشمنی با روسیه و ترویج روسیه هراسی یکی از پایههای اصلی سیاست خارجی امریکاست. حتی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا که در رقابتهای انتخاباتی دم از قصد دوستی با روسیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور میزد و در حال حاضر نیز یک پرونده قطور در مورد تبانی احتمالی فراخوان انتخاباتیاش با روسها در جریان رقابتهای انتخاباتی 2016 دارد، به سنت دشمنی با مسکو و ترویج روسیه هراسی پایبند است. او برای نشان دادن پایبندی خود به این سنت، در سند استراتژی امنیت ملی خود روسیه را «رقیب خطرناک» توصیف و دولت این کشور را متهم به جاسوسی اطلاعاتی و دخالت در امور داخلی کشورها کرد. او بخش اعظمی از استراتژی خود را به بزرگ و جدی جلوه دادن این تهدید اختصاص داد. وزارت دفاع امریکا نیز اخیراً گزارش «وضعیت هستهای» این کشور را که در واقع دکترین هستهای امریکا بود با تمرکز بر تهدید هستهای روسیه منتشر کرد که در راستای سند استراتژی امنیت ملی ترامپ بود.
اگر به این موارد چراغ سبز دولت ترامپ برای ارسال سلاحهای مرگبار به دولت کی یف در اوکراین و بالکانیزه کردن سوریه از طریق ادامه حضور نظامیان امریکایی در این کشور خاورمیانه را اضافه کنیم، در مییابیم که امریکای ترامپ حتی مصممتر از دوران جنگ سرد، پروژه روسیه هراسی را اجرا میکند.
ترویج پروژه سیاسی «ترامپ – روسیه» در سال 2017 را نیز اگر بخواهیم در قالب پروژه روسیه هراسی قرار دهیم میتوان این گونه جمعبندی کرد که: امریکاییها به این خاطر ترامپ را انتخاب کردند که روسیه میخواست او انتخاب شود نه به این خاطر که در امریکا نژادپرستها و مفسدان اقتصادی او را انتخاب کردند. دموکراتها نمیخواهند بپذیرند که در امریکا خودبرتربینهای سفیدپوست حامی دیکتاتوری وجود دارند که باعث پیروزی ترامپ شدند. آنها میگویند نفوذ روسیه باعث پیروزی ترامپ شد. جمهوریخواهان هم روسیه را یک غول ترسناک ترسیم میکنند و همه تقصیرها را به گردن روسیه میاندازند.
اما ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری بیپروای روسیه نه تنها از پروژه روسیه هراسی واهمهای ندارد بلکه از آن به نفع خود در داخل کشورش استفاده میکند و با تبلیغات گاه و بیگاه در این زمینه هر روز بر محبوبیت خود میافزاید. بویژه اینکه مردم روسیه هنوز خبرنگاران امریکایی را که در جریان المپیک سوچی فقر مردم روسیه را به سخره گرفته و خندیدند، فراموش نکردهاند.
منبع: مدیوم

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
اخبار این صفحه
-
روز مرگبار ارتش ترکیه در «عفرین»
-
ترامپ با <بینیخونین> به جنگ <اون> میرود
-
همکاری محرمانه اسرائیل با مصر در مبارزه با داعش
-
امریکا پس از 26 سال بمب هستهای آزمایش میکند
-
دو خط خبر
-
نبرد نامتوازن
-
آتش و خشم در کاخ سفید ترامپ
-
پروژه روسیه هراسی امریکا جدیتر از همیشه

اخبارایران آنلاین