
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کاهش فعالیت کانونهای گرد و غبار قم بهدلیل بارشهای اخیر
بارشهای اخیر با رطوبت بخشیدن به سطح خاک و رونق دادن به پوشش گیاهی کانونهای گرد و غبار استان قم، خطر فعالیت آنها در فصل گرما را تا حد زیادی کاهش داد.
«سید رضا موسوی مشکینی»، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم درگفتوگو با ایرنا، بیان کرد: این بارشها موجب شد سطح دشتها و مراتع استان جان تازهای بگیرد و از بلند شدن تودههای گرد و غبار از مناطق بیابانی و خشک قم جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه بارشهای گسترده موجب افزایش سطح آبهای زیرزمینی استان خواهد شد، افزود: جاری شدن آب در رودخانههای فصلی، رونق یافتن تالابها و افزایش سطح حقابه زیست محیطی از دیگر مزایای بارشهای اخیر است که میتواند منابع آبی مورد نیاز برای حیات وحش را تأمین کند. وی ادامه داد: اکنون بر اثر بارشهای بهاره، اکثر تالابهای استان حیاتی تازه یافته و آبهای روان در رودخانه قمرود و سایر رودخانههای قم، دشتهای استان را در مناطق مختلف تغذیه میکنند که این مسأله موجب افزایش سطح پوشش گیاهی و نفوذ آب به داخل سفرههای زیرزمینی شده است.موسوی مشکینی گفت: در کنار این مزایا، بارشهای اخیر با ایجاد سیلابهای شدید در بستر رودخانهها، موجب تخریب حریم رودهای استان و تلفات آبزیان موجود در آن بهدلیل افزایش تیرگی و رسوبی شدن آبها شده است.همچنین این بارشها، خسارتهای قابل توجهی به اراضی زراعی و باغی استان و بخشهایی از محیط زیست استان قم وارد کرده که در کنار همه فواید بارشهای بهاره، باید در ارزیابیها به این نکات نیز توجه شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سیل نقشه جغرافیایی 65 روستا را تغییر داد
مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور: کار بازسازی واحدهای مسکونی تخریبی از سیل پلدختر و معمولان در این هفته کلید خواهد خورد
زهره افشار
خبرنگار
سیل چند استان را درنوردید و خانه و کاشانه بسیاری از هموطنانمان در لرستان، خوزستان، مازندران، ایلام، گلستان و... را ویران کرد؛ هر چند هر روز آماری مبنی بر تخریب چند دههزاری واحدهای مسکونی درشهرها و روستاهای سیلزده از سوی مسئولان اعلام میشود، اما واقعیت این است که هنوز راه دسترسی به بسیاری از روستاهایی که در جریان سیل اخیر به زیر آب رفته بودند مسدود است و نمیتوان ارزیابی دقیقی از میزان خسارت سیل به واحدهای مسکونی این روستاها ارائه داد. به هرجهت دوهفته از وقوع سیلاب نوروزی میگذرد و هرچند هنوز سیلاب در برخی استانها مانند خوزستان از نفس نیفتاده و خطر سیل باز هم مردم را تهدید میکند، اما در بسیاری از استانها مانند لرستان سیلاب آرام گرفته و پس از بحثهای امداد و نجات و اسکان موقت سیلزدگان ، مردم و مسئولان باید به فکر ساخت واحدهای مسکونی باشند که سیل ویران کرده است. البته این نخستین بار نیست که واحدهای مسکونی شهری و روستایی بر اثر وقوع حوادث غیرمترقبه مانند زلزله و سیل ویران میشود و بنیاد مسکن مسئول ساخت این واحدها میشود اما اینبار قضیه فرق دارد.
بررسیهای کارشناسی نشان میدهد که با اینکه وقوع سیلاب با چنین قدرتی در چند دهه گذشته سابقه نداشته، اما متأسفانه حجم بالای خسارت به واحدهایی که بهدنبال وقوع سیل آسیب دیدهاند به این دلیل بوده که مردم خانههای خود را در مکان مناسبی نساختهاند تا از گزند سیل در امان بمانند و بدون شک گناه بزرگتر بر گردن مسئولانی است که امضایشان پای مجوزهای ساخت در حریم رودخانهها چه در شهر و چه روستاهاست. به همین دلیل قرار است کار بازسازی این مناطق با تأخیر آغاز شود، چرا که مسئولان میخواهند کل واحدهای تخریبی را جابهجا کنند و ساخت آنها را در مکانهایی که درحال جانمایی است کلید بزنند تا از آسیب سیلابهای آتی در امان بمانند. حتی گفته میشود، اگر توان اقتصادی دولت اجازه میداد کل این مناطق مانند شهر پلدختر جابهجا و به مکان دیگری منتقل میشد، اما در چنین شرایطی فقط واحدهایی که صددرصد آسیب دیدهاند، منتقل میشوند.
جابهجایی کامل 6روستا
«مسعود رضایی»، مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی لرستان در گفتوگو با «ایران» میگوید: آمادهایم با کمک مردم و 5 استانی که برای بازسازی مناطق سیل زده استان بهعنوان معین مشخص شدهاند (مرکزی، اصفهان، اردبیل، همدان و قزوین) کار بازسازی واحدهای شهری و روستایی تخریب شده را آغاز کنیم، اما از آنجایی که نمیخواهیم این مناطق باردیگر در معرض سیلهای آتی قرار بگیرند با کمک پژوهشکده سوانح طبیعی در حال آزمایشات ژئوفیزیکی هستیم تا واحدهای تخریبی را مکانیابی کرده و جابهجا کنیم.
بهگفته وی، در کنار این بررسیهای کارشناسی قرار است تعیین حریم رودخانهها در لرستان برای کار ساخت و ساز و دیگر فعالیتهای عمرانی تغییر کند و طرح هادی برخی روستاها نیز مورد بازنگری قرار بگیرد. بهدنبال سیل اخیر لرستان علاوه بر شهرهای خرم آباد، دورود، معمولان و پلدختر، 60 روستا نیز بهدلیل سیل و رانش زمین آسیب دیده که برآوردهای اولیه حاکی است که باید بیش از 35 هزار واحد مسکونی در آنها بازسازی شود.
البته رضایی میافزاید: هنوز که هنوز است راه دسترسی بیش از 10 روستا مسدود است و ارزیابان بنیاد مسکن نتوانستهاند میزان خسارت به واحدهای مسکونی این روستاها را تعیین کنند و احتمال افزایش واحدهایی که نیاز به بازسازی دارند وجود دارد.
بر اساس اعلام مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی لرستان تاکنون جابهجایی 6 روستا از توابع پلدختر قطعی شده است.دیگر واحدهای مسکونی روستایی نیز که تخریب شده در جای فعلی ساخته نمیشود و آنها هم به مکانهای دیگری در نزدیکی روستای فعلی منتقل میشوند.
رضایی در خصوص بازسازی و جابهجایی واحدهای شهری هم میگوید: قطعاً واحدهای شهری خرم آباد و پلدختر نیز که عمدتاً در حاشیه رودخانهها است در مکان فعلی ساخته نخواهد شد و آنها را نیز جابهجا خواهیم کرد.وی در پاسخ به این پرسش که مردم بابت تأخیر زمانی که قرار است بهدلیل این جانماییها رخ دهد گلایهمند هستند، گفت: این برای ایمنی آتی مردم و حفظ جان آنان است وگرنه ما نه برای تسهیلات، نه مصالح و نه تجهیزات مشکل و محدودیتی نداریم.
احتمال جابهجایی 65 روستای سیلزده در کشور
«مجید جودی»، مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور نیز تصریح میکند: بهدنبال وقوع سیلی که 25 استان را تحت تأثیر قرار داده بود 56هزارو 575 واحد شهری و روستایی در استانهای لرستان، گلستان، مازندران، سمنان و مرکزی بهطور کامل تخریب و نیاز به بازسازی دارد که از این تعداد 10هزارو 249 واحد شهری و مابقی روستایی است. 86 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز نیاز به تعمیرات دارد.وی البته این راهم میافزاید که بهدلیل اینکه هنوز به برخی روستاها دسترسی وجود ندارد، این آمار تا 10 درصد احتمالاً تغییر خواهد داشت.
مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور خاطرنشان میکند: بررسیهای ما نشان میدهد، بسیاری از روستاهای آسیب دیده یا در حریم رودخانهها بنا شده بود یا بر اثر رانش زمین قابلیت پایدارسازی ندارد که با کمک پژوهشکده سوانح طبیعی به طور ضربتی درحال بررسی این وضعیت هستیم و تا آخر هفته تکلیف همه روستاها و مناطق شهری در این خصوص مشخص میشود. بررسیهای اولیه نشان میدهد، احتمالاً 65 روستا یا نیاز به جابه جایی یا پایدارسازی خواهد داشت.وی میافزاید: در خصوص شهرها نیز وزارت نیرو و راه و شهرسازی مشغول تعیین حریم جدید برای رودخانهها هستند که با افزایش حریم رودخانهها احتمالاً بسیاری از واحدهای تخریبی شهری مانند برخی نقاط خرم آباد، پلدختر و معمولان در حریم قرار میگیرد و دیگر نمیتوانند برای ساخت و ساز مجوز دریافت کنند و آنها نیز باید جابه جا شوند. در همین راستا، مشغول رایزنی با سازمان ملی زمین و مسکن هستیم تا برای آنها زمین دولتی بگیریم؛ اگر زمین هم موجود نباشد زمین از بخش خصوصی خریداری کرده و برای ساخت و ساز در اختیار مردمی که واحدهایشان داخل حریم میرود قرار میدهیم.
مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تأکید میکند: انتظار میرود 500 واحد مسکونی شهر پلدختر و 400 واحد مسکونی شهر معمولان مشمول این جابهجایی شود.وی در خصوص بازسازی واحدهای مسکونی شهر آق قلا نیز میگوید: قطعاً در این شهر صدها واحد مسکونی جابه جا خواهد شد، اما از آنجا که هنوز سیلاب بهطور کامل فروکش نکرده نمیتوان آمار دقیقی اعلام کرد.
جودی خاطرنشان میکند: کار بازسازی واحدهای مسکونی تخریبی از سیل در استانهایی مانند مازندران و برخی نقاط گلستان که مشکلات اینچنینی ندارند آغاز شده و در لرستان نیز با نهایی شدن مطالعات در این هفته کلید خواهد خورد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رانش زمین دکل فشار قوی برق را در اسدآباد سرنگون کرد
رانش زمین موجب سقوط دکل فشار قوی برق در گردنه اسدآباد همدان شد که چهار استان غربی را تغذیه میکرد.
بهگزارش خبرگزاری صداوسیما، «لیلا امیدی» معاون عمرانی فرماندار اسدآباد گفت: این دکل در ارتفاعات روستای «شهراب» اسدآباد قرار دارد و بهعنوان پشتیبان، برق ۳ تا ۴ استان مهم کشور را تغذیه میکند.
با قطع این شبکه فشار قوی تغذیه برق قسمتهایی از لرستان، اهواز و پلدختر دچار مشکل شده است.وی خسارت وارده به این دکل را یک میلیارد تومان عنوان کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

واردات دام سنگین از مرزهای سیستان و بلوچستان
در راستای تأمین گوشت مورد نیاز مردم، بزودی محموله دام سنگین برزیلی از طریق مرزهای سیستان و بلوچستان وارد کشور میشود.
به گزارش ایسنا، «علیرضا رفیعی پور»، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بازدید از چند کشتارگاه شهرستانهای چابهار و کنارک اظهار داشت: علاوه بر دام سبک وارداتی از اروپا، در آینده نزدیک دام سنگین از برزیل از طریق مرزهای سیستان و بلوچستان وارد خواهد شد.رفیعیپور از بخش خصوصی درخواست کرد، تا واردات دام بویژه از مرزهای سیستان و بلوچستان را به دست گیرند.رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از سرمایه دارانی که علاقهمند باشند در سیستان و بلوچستان سرمایهگذاری کنند، حمایت میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رهاسازی آب سدها در زمستان 97 منطقی نبود
مدیریت رهاسازی آب سدها در زمان مناسب و همکاری مردم موجب شد تلفات و خسارات سیلاب بهاره خوزستان کاهش یابد. به گفته غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان با رهاسازی زودهنگام آب سدهای استان در فصول زمستان و پاییز 97 احتمال اینکه مردم بیشتری بیخانمان میشدند، زیاد بود.
بهگزارش ایرنا، استاندارخوزستان با اشاره به اینکه مسئولیت میزان خروجی آب ازسدها با وزارت نیروست، اظهار داشت: هرجا که موارد امنیتی و اجتماعی به وجود بیاید این شورای تأمین است که در این زمینه مداخله میکند.
وی پیشبینی قطعی هواشناسی درباره بارندگیها را 5 روزه عنوان کرد و گفت: به همین دلیل که پیشبینی مشخصی برای دراز مدت وجود ندارد نمیتوانستیم در ایام پاییز و زمستان به کاهش بیش از اندازه ذخایر سدهای استان اقدام کنیم. بهعنوان مثال رودخانه کرخه ظرفیت عبور 600 متر مکعب بر ثانیه را داشت و در حال حاضر با افزایش خروجی از سد بتدریج روستاهای در مجاور این رودخانه به زیر آب رفتند. این درحالی است که سطح آب کارون در آذرماه بالا بود و خروجی ازسدها نیز انجام میشد بنابراین خروجی زودهنگام پیش از این باعث بروز سیلاب میشد.
شریعتی تصریح کرد: بههمین منظور از تحمیل سیلاب پیش از موعد به مردم و بیخانمان کردن آنها جلوگیری کردیم اما بعد از اینکه با افزایش ظرفیت مخازن مواجه شدیم طی 4هفته اخیر خروجی سدها بتدریج افزایش یافت.
نماینده عالی دولت در استان تأکید کرد: اولویت ما ابتدا حفظ جان مردم و سپس حفظ شهرها بود که در این بین متأسفانه برخی روستاهای در حریم رودخانهها دچار سیلاب شدند.
شریعتی با اشاره به اینکه از سوی وزارت نفت هیچ ممانعتی برای ورود آب به مخزن نفتی شماره5 در هورالعظیم انجام نشد، گفت: با توجه به دبی آب مخازن یک تا 5به میزان مختلفی آبگیری شدهاند و علاوه بر این نیز بخش عراقی هورالعظیم بیشتر از بخش ایرانی آبگیری شده است.
وی دلیل اینکه چرا بخش عراقی این تالاب بیشتر ازبخش ایرانی آبگیری شده، گفت: این موضوع بهدلیل این است که شیب تالاب به سمت عراق است و این کشور دو سوم این تالاب را در اختیار دارد.
نماینده عالی دولت در استان همچنین به وجود 2 دریاچه عمیق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم اشاره کرد و یادآور شد: بهدلیل اینکه آب بتدریج وارد مخازن نفتی ایران درهورالعظیم شده وجود شیب این تالاب به سمت عراق است. برای اینکه بتوانیم دبی آب در هورالعظیم را افزایش دهیم، دایک مرزی در چند نقطه شکافته شد و آب با دبی بیشتری در بخش عراقی جریان پیدا کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا برای انتقال آب به سمت بخش عراقی هور محدودیتی وجود داشته، گفت: برای این اقدام نیز ممانعتی نداشتیم. در حال حاضر عمق آب در بستر مخزن نفتی شماره 5 نسبت به دیگر مخازن کمتر است. برای عمق بخشی بیشتر در محدوده این مخزن کانال سلمان در حال لایروبی است که طی 3 یا 4 روز آینده این مخزن نیز با آبگیری بیشتری مواجه خواهد شد. بهگفته شریعتی در حال حاضر دبی کانال سلمان 30 مترمکعب است که بعد از لایروبی این میزان به 80 تا 100 مترمکعب افزایش پیدا میکند وعلاوه بر سرعت بیشتر در آبگیری مخزن شماره 5، کانون ریزگردها درمجاورت تالاب هورالعظیم نیز آبگیری میشود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

استانهای سیل زده قربانی ناسازگاری با محیط زیست
حمید ظهرابی
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست
جاری شدن سیل، شیرینی نوروز امسال را به کام ایرانیان تلخ کرد. از دست رفتن جمعی از هموطنان و آسیبهای وارد شده به خانهها، زمینهای کشاورزی و اموال مردم و مختل شدن روال طبیعی زندگیشان، اتفاقی دردناک است که خوشبختانه با شور و همدلی همیشگی ایرانیان در کمک به همنوع، بخشی از این آلام وارد شده به جامعه قابل جبران است.
امروز بیش از هر زمان دیگر این ضرورت احساس میشود که باید به فکر آینده و پیشگیری از خطرات و آسیبهایی باشیم که از حوادثی این چنینی به وجود میآیند. کشور ما از نظر اقلیمی، جزو کشورهای خشک و نیمه خشک محسوب میشود و آن طور که مطالعات جهانی نشان میدهد، آسیبپذیری بالایی از تغییر اقلیم داشته و بروز وقایع این چنینی (مانند بارشهای ناگهانی و بیشتر از حد نرمال یا دورههای خشکسالی طولانی مدت که جزئی از خصوصیات طبیعی چنین سرزمینهایی است). اگرچه بخشی ازاین شرایط (همانند گرم شدن زمین) حاصل فعالیتهای انسانی است، اما طبیعی است که اصلاح چنین شرایطی، دست کم در کوتاه مدت از توان انسان خارج است. با این حال، آنچه میتواند و باید توسط انسان انجام گیرد، پیشبینی تمهیدات لازم، کاهش اثرات ناشی از دخالتهای انسان و سازگاری با آن برای کاهش آسیبها و به حداقل رساندن خسارتها از وقایع جدی این چنینی است. بارشهای اخیر در شمال، غرب و جنوب غرب کشور نمونهای از وقایع جدی در کشور بود که اگرچه پیشبینی زمان و شکل وقوع آنها به طور دقیق در بلند مدت ممکن نیست، اما آمادگی در برابر آنها امکانپذیر است. فعالیتهایی همچون حفظ پوشش گیاهی جنگلی ومرتعی از طریق برنامههای پایدار مرتعداری، جنگلداری، کشاورزی ودامپروری، آبخیزداری، جلوگیری از فرسایش خاک، جانمایی صحیح و اصولی مناطق مسکونی، صنعتی، کشاورزی و شبکه راههای مواصلاتی، حفظ حریم رودها و مسیلها و کانالها و جلوگیری از ساخت و ساز در حریم و بستر رودها، اجرای بموقع عملیات لایروبی کانالها و انهار، جلوگیری از تخریب تالابها بهعنوان مهمترین مخازن طبیعی جمعآوری سیلابها و سپر دفاعی طبیعت در برابر سیل و مهمتر از همه، اجرای طرح آمایش سرزمین و برنامهریزی نظاممند برای توسعه پایدار کشور بر پایه همین مطالعات، مهمترین اقداماتی است که باید برای سازگاری با این شرایط انجام دهیم. سازمان حفاظت محیط زیست، در طول مدت فعالیت خود و بر اساس وظیفه قانونی و ذاتی خود، همواره بر این اصول پافشاری داشته که متأسفانه در موارد متعددی با عدم تمکین بخشهای توسعهای و اقتصادی روبهرو شده و حتی در مواقعی بواسطه اصرار بر رعایت ملاحظات، به کارشکنی برای توسعه متهم شده است. چیره شدن تفکر مهندسی بر برنامه مرتبط با مسائل اکولوژیکی و ایجاد این باور که مسائل مرتبط با طبیعت همگی با راهکارهای فنی و مهندسی و سازهای قابل مدیریت است، سهلانگاری و رعایت نکردن دقیق ملاحظات فنی و زیست محیطی در طراحی و اجرای پروژهها و ایراد صدمات جدی به اکوسیستمهای حیات بخشی نظیر جنگلهای زاگرس و شمال کشور، مراتع، تالابها و کوهستانها بهعنوان مخازن عظیم ذخیره آب اگرچه در وقایع جدی این چنینی نمیتواند بهعنوان عامل ایجاد سیل قلمداد شوند اما قطعاً باعث افزایش خسارات و پیامدهای سیل میگردند. شاید مهمترین و آخرین فرصت ما برای سازگاری با شرایط واقعی اقلیم کشور همین امروز باشد.
تفکر مدیریت زیست بومی با مؤلفههایی نظیر جامع نگری، مشارکتپذیری و همسوکردن فعالیتهای توسعهای با حفظ محیط زیست راهبردی است که به اصرار متخصصان محیط زیست در قانون برنامه ششم توسعه جایگاه مناسبی پیدا کرده و نیاز امروز توسعه کشور است. از دست دادن فرصت امروز، پشیمانی فردا و سرزنش نسلهای آینده را بهدنبال خواهد داشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

لغو برنامههای هفته اصفهان برای همدلی با استانهای سیلزده
اصفهان - خبرنگار«ایران»/ با وجود اینکه 175 برنامه و 2 هزار اجرا از مدتها قبل توسط شهرداری اصفهان برای برگزاری هفته فرهنگی این شهر پیشبینی شده بود، بهمنظور همدردی با مناطق سیلزده کشور، همه این برنامهها لغو و برای آنها برنامههایی جایگزین میشود. «قدرتالله نوروزی» شهردار اصفهان در نشست فصلی مدیران شهرداری با شعار «گام در راه نهادیم به عشق» ضمن همدردی با هموطنان مصیبت دیده، با بیان اینکه گاهی برخی نعمتها بهدلیل بیتدبیری تبدیل به مصیبت میشود، ادامه داد: باید تلاش کنیم هر چه در توان داریم برای کمک به سیلزدگان بهکار گیریم.
نوروزی با اشاره به کمک شهرداری اصفهان به مناطق سیلزده خرمآباد، افزود: شهرداری اصفهان در زمان درست و در اولین روز سیل در خرمآباد حضور پیدا کرده و کمکهای خود را تقدیم مردم این شهر کرد. من نیز بهعنوان شهردار اصفهان همراه با تجهیزات مورد نیاز از شهرداری برای کمک به مناطق سیلزده رفتم تا پیام حمایت شهروندان اصفهانی را به مردم این شهر اعلام کنم. وی از اعزام نیروهای شهرداری اصفهان برای کمک به بحران ایجاد شده در شهر اهواز خبر داد و تأکید کرد: اصفهان بهعنوان معین خوزستان و به منظور خدمترسانی برای مهار سیل به محلهای مورد نظر رفت تا خدمات و امداد خود را به مردم این شهر نیز ارائه دهد. شهردار اصفهان با بیان اینکه امیدواریم هر چه زودتر مشکل این شهر نیز برطرف شود، یادآورشد: ما نه تنها وظیفه داریم کمکهایی که تاکنون کردهایم را ادامه دهیم بلکه لازم دیدیم با لغو برنامههای هفته فرهنگی اصفهان با مردم این استانها همدردی کنیم. این کمکها نباید تنها به امکانات داخل شهرداری محدود شود وباید از کمکهای مردمی نیز استفاده شود تا بتوانیم با حمایتهای مردم مشکلات آنها را حل کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دو خط خـــبر
«رحمدل بامری»، فرماندارچابهارگفت: 4 رودخانه شهر و حاشیه این شهرستان برای کاهش تلفات سیلاب لایروبی و افراد غیرمجاز ساکن در بستر و حریم رودخانه نیز جابه جا شدند.
«کیامرث حاجی زاده»، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: تمامی مدارس مناطق سیل زده خوزستان از ابتدای هفته آینده دایر است.
«مجید سعیدی»، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان اظهار داشت: 5روستای این استان در مناطق فاریاب و ارزوئیه بهدلیل شدت بارشها و احتمال وقوع سیلاب تخلیه شد.
«حسین قریب»، سرپرست فرمانداری سرخس گفت: تداوم بارش شدید باران که از 24 فروردین ماه 15 شهرستان خراسان رضوی را فرا گرفت باعث وقوع سیلاب در شمال این استان شد و به تعدادی از منازل شهری و روستایی در شهرستانهای درگز و سرخس آسیب وارد کرد.
«فیروز باقرزاده»، معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سیل فروردین ماه امسال یک هزار و 622 میلیارد ریال به زیرساختها ومحصولات کشاورزی ودامی استان خسارت زد.
«پیمان الماسی»، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: میزان تولید در واحدهای صنعتی استان در سال 97 نسبت به مدت مشابه در سال ماقبل آن 25 درصد افزایش یافته است.
سید موسی خادمی، استاندار لرستان گفت: با پیگیریهای انجام شده با وزارت راه و شهرسازی عوارض آزاد راه خرم آباد - پل زال برای خودروهای شماره پلدختر و همچنین خودروهای امدادرسان رایگان شد.
به گفته «شاپور رجایی»، مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان بوشهر در سال آبی جاری 833 میلیون مترمکعب روان آب از استانهای بالادست در این استان جاری شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
اخبار این صفحه
-
کاهش فعالیت کانونهای گرد و غبار قم بهدلیل بارشهای اخیر
-
سیل نقشه جغرافیایی 65 روستا را تغییر داد
-
رانش زمین دکل فشار قوی برق را در اسدآباد سرنگون کرد
-
واردات دام سنگین از مرزهای سیستان و بلوچستان
-
رهاسازی آب سدها در زمستان 97 منطقی نبود
-
استانهای سیل زده قربانی ناسازگاری با محیط زیست
-
لغو برنامههای هفته اصفهان برای همدلی با استانهای سیلزده
-
دو خط خـــبر

اخبارایران آنلاین