
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دیلی اکسپرس (انگلیس)
این روزنامه، اخراج کریس هیوتون مربی ایرلندی برایتون (تیم علیرضا جهانبخش) را یک شوک و اتفاقی غیرمنتظره نامیده و متذکر شده که سران برایتون برای جانشینی وی، گراهام پاتر از تیم سوانسی را در نظر گرفتهاند. دیلی اکسپرس اخبار مربوط به جذب دو چهره جدید توسط منچستریونایتد را که قیمتشان به 925 میلیون پوند میرسد، چاپ کرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

فرانس فوتبال (فرانسه)
آخرین اطلاعات و اخبار درباره تیم مارسی فرانسه به گزارش و عکس اول این هفتهنامه تبدیل شده است و «فرانس فوتبال» با مصاحبه با سران این باشگاه، از برنامههای آنان برای فصل بعد نیز پردهبرداری کرده است. مطلبی درباره دستاوردهای جدید پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی دیگر مطلب این شماره «فرانس فوتبال» است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

موندو دپورتیوو (اسپانیا)
عکسهایی از گریزمان و دهلیخت و تیتر «فراخوانی»، نشانگر رویکرد بارسلونا به این دو چهره برای تقویت خود است که گمان میرود از مهرههای مهم این باشگاه اسپانیایی برای فصل آینده باشند. موندو اظهارات زینالدین زیدان، سرمربی رئال مادرید پیرامون استخدام ادین آزار را هم آورده و جذب او در ازای 100 میلیون یورو را نیز عقلایی نامیده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نیمکت تیم ملی «مارک» دار شد
حضور «مارک ویلموتس» به عنوان سرمربی جدید تیم ملی نهایی شده و این مربی بلژیکی روی نیمکت ایران خواهد نشست. پیش از ویلموتس، مهمترین گزینه فدراسیون یولن لوپتگی، سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا و رئال مادرید بود که توافقات اولیه هم حاصل شده بود. مهدی تاج در اسپانیا با لوپتگی جلساتی برگزار کرده و به توافقاتی رسیده بود اما در نهایت این مربی اعلام میکند که به دلیل بیماری پدرش، قادر به حضور در ایران نیست. در این شرایط، ویلموتس به گزینه اصلی فدراسیون تبدیل شد. مربیای که هدایت یکی از نسلهای طلایی شیاطین سرخ اروپا را برعهده داشته است. ظهر دیروز تعدادی از سایتها خبر دادند که ویلموتس و دو دستیارش دوشنبه شب وارد تهران شدهاند اما ساعاتی بعد این خبر توسط ایرنا و به نقل از یک منبع آگاه تکذیب شد. پیگیریهای خبرنگار «ایران» هم مؤید همین موضوع بود و بر اساس آنچه یکی از نزدیکان فدراسیون گفت، مارک ویلموتس قرار بود بامداد چهارشنبه (امروز) وارد ایران شود.
در میان تأیید و تکذیب آمدن و نیامدن ویلموتس، قطعی بودن حضور این مربی 50 ساله روی نیمکت تیم ملی موضوعی بود که مورد تأیید چهرههای مختلف قرار گرفت. فریدون اصفهانیان، عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال به مهر گفت: «وقتی کارلوس کیروش رفت، گفتیم مربی همسطح او و حتی بالاتر میآوریم. ویلموتس هم چند تیم ملی را رهبری کرده اما باید برای مبالغ (قرارداد) صحبت کنیم.» اصفهانیان که به نظر میرسد ناخواسته این خبر را تأیید کرده بود، در ادامه گفت: «البته فعلاً بحثی نبوده، نه درباره مسائل مالی و نه فنی. هیأت رئیسه جلسهای نداشته است. ما هم در رسانهها این خبر را دیدیم! جلسهای در فدراسیون نداشتیم تا ببینیم به چه صورت است. قرار بود آقای تاج مذاکره و نتیجه را اعلام کند. هیأت رئیسه به رئیس فدراسیون اختیار داده با گزینههایش مذاکره کند. تا الان جلسهای نداشتهایم و حتی تلفنی هم با رئیس فدراسیون صحبت نکردهایم.»
با این حال، مرتضی محصص رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال هم با این گفتههای خود حضور ویلموتس را تأیید کرد: «بدون اظهار نظر درخصوص نامها و افراد یا اینکه چه کسی سرمربی بعدی تیم ملی است، اگر بخواهیم درخصوص مکتبها و فلسفه فوتبال صحبت کنیم، باید قبول کنیم که بلژیک صاحب فوتبال برتر اروپاست. شما میتوانید فلسفه و دیانای شناخته شده فوتبال بلژیک را در این روند و مسیر بخوبی ببینید. این اتفاقی نیست که بلژیک با یک نسل درخشان میآید و با تاکتیک و نظم تیمی، برزیل را شکست میدهد. در این سالها نامها و مربیان بزرگی در فوتبال دو کشور بلژیک و کرواسی مطرح شده که بسیاری از آنها موفق و تأثیرگذار بودهاند.»
از سوی دیگر، محمدرضا تابش رئیس فراکسیون ورزش مجلس نیز با بیان اینکه ویلموتس احتمالاً گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی فوتبال است، به ایسنا گفت: «او بلژیک را از رتبه ۵۴ به رتبه اول جهانی رساند و در دوران عضویتش در تیم ملی بلژیک ۲۸ گل برای این تیم به ثمر رساند. یکی از ویژگیهای مثبت او دید جوانگرایی و اعتقاد به کار پایهای در فوتبال است به نحوی که تمرکز خوبی روی تیمهای جوانان و امید دارد تا بستر خلاقیت و درخشش بازیکنان تیم ملی فراهم شود.» در همین رابطه، سایت «VsurV» بلژیک نوشت: «مذاکرات فدراسیون فوتبال ایران با ویلموتس ادامه دارد و در صورت قبول این پیشنهاد، این سومین باری است که ویلموتس هدایت یک تیم ملی را برعهده میگیرد. قرارداد ویلموتس با تیم ملی ایران سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار یورو است. او میتواند دو دستیار با خودش به ایران ببرد. جواد نکونام کاپیتان پیشین تیم ملی ایران هم باید در کادر فنی ویلموتس باشد. این تصمیم باید بزودی گرفته شود زیرا ایران دو بازی تدارکاتی در ماه ژوئن در پیش دارد. ایران ابتدا در تهران با سوریه بازی میکند و سپس به کره جنوبی میرود.» این خبر را دیگر سایت بلژیکی یعنی «HLN» نیز تأیید کرد.
در این میان، یکی از بحثهای اصلی فدراسیون و سرمربی بلژیکی درخصوص راه پرداخت دستمزد او بوده است. فدراسیون جهانی فوتبال سالیانه کمکهایی به فدراسیونهای عضو خود میکند که رقم قابل توجهی است و گویا فدراسیون قصد دارد از این طریق و با کمک فیفا دستمزد سرمربی آینده تیم ملی را پرداخت کند. فدراسیون حتی برای دریافت مطالباتش از فیفا و AFC از طریق بانکها دچار مشکل است و این موضوع بارها از زبان تاج و مسئولان فدراسیون شنیده شده و اگر قرار به پرداخت پول به سرمربی جدید تیم ملی باشد، چگونه قرار است این اتفاق رخ دهد؟
بحث بعد در مورد عملکرد فنی این مربی است. تعدادی از کارشناسان حضور این مربی در فوتبال ایران را مثبت ارزیابی کرده و عدهای هم معتقدند حضور این مربی در تیم ملی برای فوتبال ما چندان گرهگشا نخواهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تمام قهرمان های دقیقه نودی
حامد جیرودی
خبرنگار
تکلیف لیگ برتر هجدهم به روز آخر کشیده و از بین پرسپولیس و سپاهان، یک تیم جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد اما این برای اولین بار نیست که قهرمان لیگ برتر در هفته پایانی مشخص میشود. 10 دوره از 17 دوره پیشین چنین اتفاقی افتاده و یک تیم با آخرین سوت لیگ، خوشبختی را در آغوش گرفته است. اتفاقات هفته آخر این دورهها را مرور میکنیم.
اولین شگفتی در لیگ اول
سال ۸۱-۱۳۸۰ اولین دوره لیگ برتر (جام خلیج فارس) و نوزدهمین دوره لیگ فوتبال ایران (شامل جام منطقهای، جام قدس، جام تخت جمشید و جام آزادگان) بود که پرسپولیس و استقلال مدعیان اصلی آن بودند. در شرایطی که آبیپوشان شانس بیشتری برای قهرمانی داشتند و تنها یک مساوی میخواستند، شاگردان زنده یاد منصور پورحیدری 1-0 به انزلی چیها باختند و در مقابل شاگردان علی پروین با گل ابراهیم اسدی از سد فجرسپاسی گذشتند تا با 49 امتیاز به قهرمانی برسند و استقلال با 48 امتیاز دوم شود.
استقلال باز هم قهرمان نشد
۸۳–۱۳۸۲ که سومین دوره لیگ برتر بود، پاس تهران با سرمربیگری مجید جلالی به قهرمانی رسید. این در حالی بود که در این فصل، استقلال با سرمربیگری امیر قلعهنویی یکی از رقبای اصلی پاس به شمار میرفت و این موضوع تا هفته پایانی ادامه داشت. در هفته بیست و ششم این رقابتها، پاس 5-0 استقلال اهواز را برد و استقلال هم 3-2 پگاه را از پیش رو برداشت ولی این پاس بود که با 53 امتیاز به قهرمانی رسید و استقلال هم با 51 امتیاز دوم شد.
قهر دنیزلی و قهرمانی استقلال
۸۵–۱۳۸۴ پاس یکی از مدعیان جدی قهرمانی به شمار میرفت اما قبل از هفته بیست و ششم، مصطفی دنیزلی که سرمربی این تیم بود، ناگهان تمرینات را رها کرد و با حالت قهر به ترکیه رفت و پاس در غیاب آقا مصطفی بازی با ذوب آهن را در اصفهان 3-0 واگذار کرد. البته دنیزلی بعد از آن برگشت ولی همان شکست کافی بود که جام را از دست بدهد. در هفته سیام آن فصل، پاس 4-2 صبا باتری را برد ولی استقلال هم 4-1 برق شیراز را شکست داد تا شاگردان قلعهنویی با 59 امتیاز اولین قهرمانیشان در لیگ برتر را جشن بگیرند و پاس هم با 58 امتیاز دوم شود.
گل جنجالی و قهرمانی سایپا
در لیگ برتر ۸۶–۱۳۸۵ اتفاقی که بسیار سر و صدا به پا کرد، این بود که در هفته بیست و هشتم استقلال اهواز تا دقیقه 88 با یک گل از مس کرمان پیش بود اما در این دقیقه، علی مولایی بازیکن مس گل زیر طاقی را به ثمر رساند که به نظر میرسید توپ از خط دروازه استقلال اهواز عبور نکرده بود ولی کمک داور آن را صحیح اعلام کرد. در نهایت و در هفته سیام، سایپا 2-0 مس کرمان را برد و استقلال اهواز هم برابر فولاد به تساوی بدون گل رسید تا سایپا با 56 امتیاز به قهرمانی لیگ ششم برسد و شاگردان فیروز کریمی هم با 54 امتیاز دوم شوند. علی دایی سرمربی- بازیکن سایپا با این قهرمانی و گلزنی به مس به دوران بازیگری خود در فوتبال خاتمه داد.
گل دقیقه 97 سپهر حیدری
لیگ هفتم، هیچ گاه از یاد پرسپولیسیها نمیرود. در لیگ برتر ۸۷-۱۳۸۶ فیفا به دلیل شکایت رافائل بازیکن نیجریهای سابق سرخپوشان ۶ امتیاز از پرسپولیس کسر کرد. همچنین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم به دلیل مجروح شدن «سرباز احمدی» سرباز نیروی انتظامی که در بازی سپاهان و پرسپولیس چشمش به دلیل پرتاب نارنجک بشدت آسیب دید، ۳ امتیاز از سپاهان کسر کرد. با این حال، کار این دو تیم به هفته پایانی کشیده شد تا یک دیدار فینال گونه در ورزشگاه آزادی شکل بگیرد. سپاهان میتوانست با یک مساوی قهرمان شود و بازی هم تا لحظات پایانی وقتهای تلف شده 1-1 بود ولی در دقیقه 97 سپهر حیدری با ضربه سر گل دوم سرخها را زد تا تیم افشین قطبی قهرمان شود.
آقا مجید خیلی مَرده
در لیگ هشتم، قلعهنویی روزهای مشابه حالا را تجربه کرد. در لیگ برتر ۸۸–۱۳۸۷ ذوب آهن به یک تساوی احتیاج داشت تا اولین قهرمانی خود را جشن بگیرد ولی استقلال با گل فابیو جانواریو، پیام را در مشهد برد و در دیداری شگفت انگیز، فولاد 4-1 از سد صدرنشین یعنی ذوب آهن گذشت. در این شرایط استقلال و ذوب آهن 66 امتیازی شدند و استقلال به خاطر تفاضل گل بهتر، به شکل دراماتیکی به قهرمانی رسید تا قلعهنویی در اظهار نظری به یادماندنی درباره مجید جلالی سرمربی وقت فولاد بگوید: «آقا مجید خیلی مَرده.»
هت تریک قهرمانی سپاهان
در فصل ۹۱-۱۳۹۰، سپاهان برای قهرمانی به یک مساوی نیاز داشت که تیم زلاتکو کرانچار در هفته آخر با مس سرچشمه بدون گل مساوی کرد و سپاهان با 67 امتیاز به چهارمین قهرمانی خود در لیگ برتر دست یافت و در قهرمانی پیاپی هم هتتریک کرد. تراکتورسازی و استقلال نیز با وجود پیروزی در هفته آخر 66 امتیازی شده و در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند. قلعهنویی، سرمربی تراکتورسازی که رقابت را به تیم سابق خود سپاهان واگذار کرده بود، صحبتهای تندی را علیه داوران آن فصل نظیر هدایت ممبینی مطرح کرد.
قهرمانی فولاد در میان 5 مدعی
در لیگ برتر ۹۳–۱۳۹۲ و در شب ۲۲ فروردین ماه، ۵ تیم فولاد، پرسپولیس، نفت تهران، سپاهان و استقلال شانس قهرمانی داشتند. پرسپولیس 1-0 استقلال خوزستان را در اهواز برد ولی استقلال در تهران 3-1 به تراکتورسازی باخت. در اصفهان، سپاهان 1-0 نفت را برد ولی فولاد هم در تبریز 1-0 گسترش را از پیش رو برداشت تا شاگردان حسین فرکی با 57 امتیاز قهرمان شوند و پرسپولیس با 56 امتیاز دوم شود و نفت تهران، سپاهان و استقلال هم با 54 امتیاز در ردههای سوم تا پنجم قرار بگیرند.
جشن تبریزیها و قهرمانی سپاهان
در پایان لیگ برتر ۹۴–۱۳۹۳ یکی از پرحاشیهترین قهرمانیهای لیگ رقم خورد. در هفته آخر نفت تهران، تراکتورسازی و سپاهان شانس قهرمانی داشتند. بازی تراکتورسازی و نفت تهران در حالی 3-3 به پایان رسید که تمام افراد حاضر در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز تصور میکردند که تراکتور قهرمان شده و به جشن و پایکوبی مشغول شدند اما در شرایطی که راههای ارتباطی به بیرون از ورزشگاه قطع شده بود، سپاهان 2-0 سایپا را برد تا 59 امتیاز به قهرمانی لیگ چهاردهم برسد و تراکتور و نفت با 58 امتیاز در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند. اتفاقهای عجیب ورزشگاه یادگار اعتراض شدید فوتبالدوستان تبریزی را در آن فصل در پی داشت.
قهرمانی غیرمنتظره استقلال خوزستان
در لیگ برتر ۹۵–۱۳۹۴ استقلال خوزستان که در فصل پیش از آن به پلیآف لیگ آزادگان رفته بود، خود را به عنوان یک مدعی غیرمنتظره قهرمانی مطرح کرد و تا هفته پایانی پا به پای پرسپولیس پیش رفت. ۲۴ اردیبهشت ۹۵ که هفته پایانی مسابقات بود، استقلال خوزستان 2-0 ذوب آهن را شکست داد و پرسپولیس هم 2-1 راه آهن را برد تا دو تیم در امتیاز 57 برابر شوند ولی شاگردان عبدالله ویسی به خاطر تفاضل گل بهتر به قهرمانی رسیدند و تیم برانکو هم دوم شد.
خبرنگار
تکلیف لیگ برتر هجدهم به روز آخر کشیده و از بین پرسپولیس و سپاهان، یک تیم جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد اما این برای اولین بار نیست که قهرمان لیگ برتر در هفته پایانی مشخص میشود. 10 دوره از 17 دوره پیشین چنین اتفاقی افتاده و یک تیم با آخرین سوت لیگ، خوشبختی را در آغوش گرفته است. اتفاقات هفته آخر این دورهها را مرور میکنیم.
اولین شگفتی در لیگ اول
سال ۸۱-۱۳۸۰ اولین دوره لیگ برتر (جام خلیج فارس) و نوزدهمین دوره لیگ فوتبال ایران (شامل جام منطقهای، جام قدس، جام تخت جمشید و جام آزادگان) بود که پرسپولیس و استقلال مدعیان اصلی آن بودند. در شرایطی که آبیپوشان شانس بیشتری برای قهرمانی داشتند و تنها یک مساوی میخواستند، شاگردان زنده یاد منصور پورحیدری 1-0 به انزلی چیها باختند و در مقابل شاگردان علی پروین با گل ابراهیم اسدی از سد فجرسپاسی گذشتند تا با 49 امتیاز به قهرمانی برسند و استقلال با 48 امتیاز دوم شود.
استقلال باز هم قهرمان نشد
۸۳–۱۳۸۲ که سومین دوره لیگ برتر بود، پاس تهران با سرمربیگری مجید جلالی به قهرمانی رسید. این در حالی بود که در این فصل، استقلال با سرمربیگری امیر قلعهنویی یکی از رقبای اصلی پاس به شمار میرفت و این موضوع تا هفته پایانی ادامه داشت. در هفته بیست و ششم این رقابتها، پاس 5-0 استقلال اهواز را برد و استقلال هم 3-2 پگاه را از پیش رو برداشت ولی این پاس بود که با 53 امتیاز به قهرمانی رسید و استقلال هم با 51 امتیاز دوم شد.
قهر دنیزلی و قهرمانی استقلال
۸۵–۱۳۸۴ پاس یکی از مدعیان جدی قهرمانی به شمار میرفت اما قبل از هفته بیست و ششم، مصطفی دنیزلی که سرمربی این تیم بود، ناگهان تمرینات را رها کرد و با حالت قهر به ترکیه رفت و پاس در غیاب آقا مصطفی بازی با ذوب آهن را در اصفهان 3-0 واگذار کرد. البته دنیزلی بعد از آن برگشت ولی همان شکست کافی بود که جام را از دست بدهد. در هفته سیام آن فصل، پاس 4-2 صبا باتری را برد ولی استقلال هم 4-1 برق شیراز را شکست داد تا شاگردان قلعهنویی با 59 امتیاز اولین قهرمانیشان در لیگ برتر را جشن بگیرند و پاس هم با 58 امتیاز دوم شود.
گل جنجالی و قهرمانی سایپا
در لیگ برتر ۸۶–۱۳۸۵ اتفاقی که بسیار سر و صدا به پا کرد، این بود که در هفته بیست و هشتم استقلال اهواز تا دقیقه 88 با یک گل از مس کرمان پیش بود اما در این دقیقه، علی مولایی بازیکن مس گل زیر طاقی را به ثمر رساند که به نظر میرسید توپ از خط دروازه استقلال اهواز عبور نکرده بود ولی کمک داور آن را صحیح اعلام کرد. در نهایت و در هفته سیام، سایپا 2-0 مس کرمان را برد و استقلال اهواز هم برابر فولاد به تساوی بدون گل رسید تا سایپا با 56 امتیاز به قهرمانی لیگ ششم برسد و شاگردان فیروز کریمی هم با 54 امتیاز دوم شوند. علی دایی سرمربی- بازیکن سایپا با این قهرمانی و گلزنی به مس به دوران بازیگری خود در فوتبال خاتمه داد.
گل دقیقه 97 سپهر حیدری
لیگ هفتم، هیچ گاه از یاد پرسپولیسیها نمیرود. در لیگ برتر ۸۷-۱۳۸۶ فیفا به دلیل شکایت رافائل بازیکن نیجریهای سابق سرخپوشان ۶ امتیاز از پرسپولیس کسر کرد. همچنین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم به دلیل مجروح شدن «سرباز احمدی» سرباز نیروی انتظامی که در بازی سپاهان و پرسپولیس چشمش به دلیل پرتاب نارنجک بشدت آسیب دید، ۳ امتیاز از سپاهان کسر کرد. با این حال، کار این دو تیم به هفته پایانی کشیده شد تا یک دیدار فینال گونه در ورزشگاه آزادی شکل بگیرد. سپاهان میتوانست با یک مساوی قهرمان شود و بازی هم تا لحظات پایانی وقتهای تلف شده 1-1 بود ولی در دقیقه 97 سپهر حیدری با ضربه سر گل دوم سرخها را زد تا تیم افشین قطبی قهرمان شود.
آقا مجید خیلی مَرده
در لیگ هشتم، قلعهنویی روزهای مشابه حالا را تجربه کرد. در لیگ برتر ۸۸–۱۳۸۷ ذوب آهن به یک تساوی احتیاج داشت تا اولین قهرمانی خود را جشن بگیرد ولی استقلال با گل فابیو جانواریو، پیام را در مشهد برد و در دیداری شگفت انگیز، فولاد 4-1 از سد صدرنشین یعنی ذوب آهن گذشت. در این شرایط استقلال و ذوب آهن 66 امتیازی شدند و استقلال به خاطر تفاضل گل بهتر، به شکل دراماتیکی به قهرمانی رسید تا قلعهنویی در اظهار نظری به یادماندنی درباره مجید جلالی سرمربی وقت فولاد بگوید: «آقا مجید خیلی مَرده.»
هت تریک قهرمانی سپاهان
در فصل ۹۱-۱۳۹۰، سپاهان برای قهرمانی به یک مساوی نیاز داشت که تیم زلاتکو کرانچار در هفته آخر با مس سرچشمه بدون گل مساوی کرد و سپاهان با 67 امتیاز به چهارمین قهرمانی خود در لیگ برتر دست یافت و در قهرمانی پیاپی هم هتتریک کرد. تراکتورسازی و استقلال نیز با وجود پیروزی در هفته آخر 66 امتیازی شده و در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند. قلعهنویی، سرمربی تراکتورسازی که رقابت را به تیم سابق خود سپاهان واگذار کرده بود، صحبتهای تندی را علیه داوران آن فصل نظیر هدایت ممبینی مطرح کرد.
قهرمانی فولاد در میان 5 مدعی
در لیگ برتر ۹۳–۱۳۹۲ و در شب ۲۲ فروردین ماه، ۵ تیم فولاد، پرسپولیس، نفت تهران، سپاهان و استقلال شانس قهرمانی داشتند. پرسپولیس 1-0 استقلال خوزستان را در اهواز برد ولی استقلال در تهران 3-1 به تراکتورسازی باخت. در اصفهان، سپاهان 1-0 نفت را برد ولی فولاد هم در تبریز 1-0 گسترش را از پیش رو برداشت تا شاگردان حسین فرکی با 57 امتیاز قهرمان شوند و پرسپولیس با 56 امتیاز دوم شود و نفت تهران، سپاهان و استقلال هم با 54 امتیاز در ردههای سوم تا پنجم قرار بگیرند.
جشن تبریزیها و قهرمانی سپاهان
در پایان لیگ برتر ۹۴–۱۳۹۳ یکی از پرحاشیهترین قهرمانیهای لیگ رقم خورد. در هفته آخر نفت تهران، تراکتورسازی و سپاهان شانس قهرمانی داشتند. بازی تراکتورسازی و نفت تهران در حالی 3-3 به پایان رسید که تمام افراد حاضر در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز تصور میکردند که تراکتور قهرمان شده و به جشن و پایکوبی مشغول شدند اما در شرایطی که راههای ارتباطی به بیرون از ورزشگاه قطع شده بود، سپاهان 2-0 سایپا را برد تا 59 امتیاز به قهرمانی لیگ چهاردهم برسد و تراکتور و نفت با 58 امتیاز در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند. اتفاقهای عجیب ورزشگاه یادگار اعتراض شدید فوتبالدوستان تبریزی را در آن فصل در پی داشت.
قهرمانی غیرمنتظره استقلال خوزستان
در لیگ برتر ۹۵–۱۳۹۴ استقلال خوزستان که در فصل پیش از آن به پلیآف لیگ آزادگان رفته بود، خود را به عنوان یک مدعی غیرمنتظره قهرمانی مطرح کرد و تا هفته پایانی پا به پای پرسپولیس پیش رفت. ۲۴ اردیبهشت ۹۵ که هفته پایانی مسابقات بود، استقلال خوزستان 2-0 ذوب آهن را شکست داد و پرسپولیس هم 2-1 راه آهن را برد تا دو تیم در امتیاز 57 برابر شوند ولی شاگردان عبدالله ویسی به خاطر تفاضل گل بهتر به قهرمانی رسیدند و تیم برانکو هم دوم شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

شاگردان مجیدی اعتصاب کردند
مباشری: تقصیر اسپانسر است
استقلالیها دیروز در اعتراض به شرایط مالیشان دست به اعتصاب زدند و حاضر به تمرین نشدند. آنها بیشتر از 45 درصد از مبالغ قراردادهای خود را دریافت نکردهاند و معتقدند سران باشگاه در این زمینه کوتاهی آشکاری داشتهاند. هادی مباشری، معاون استقلال در همین زمینه گفت: متأسفانه با شرکت اسپانسرمان به مشکل برخورد کردهایم. آنها اعلام کرده بودند تا ابتدای اردیبهشت ماه صبر کنیم و ما نیز این کار را انجام میدهیم ولی خبر از پولشان نشد و الان هم بازیکنان حق دارند معترض باشند و این مسائل سبب شد رسماً از این شرکت به مراجع قضایی شکایت کنیم. مباشری با تأکید بر اینکه او، فتحی و خطیر به خاطر مسائلی از همین دست از 6 ماه پیش آماده استعفا بودهاند، افزود: این نخستین باری نیست که تمرین ما به تعطیلی کشیده میشود و من از برگزاری یا عدم انجام تمرینات در روز بعد نیز خبر ندارم ولی این را میدانم که سازمان لیگ هم چند سالی است که به هیچ باشگاهی بابت تبلیغات پول نمیدهد و در نتیجه همه ما بدهکار میشویم. جریمههای دائمی کمیته انضباطی هم باعث شده که همیشه بدهکار باشیم. مباشری همچنین تصریح کرد که پول حاصله از انتقال الهیار صیادمنش به لیگ ترکیه نیز به طور کامل وصول نشده است. در همین ارتباط کامران منزوی، دیگر عضو هیأت مدیره آبیها گفت اسپانسر باشگاه نه قرار ملاقات میگذارد و نه تلفنهایش را پاسخ میدهد. وی افزود: به تازگی متوجه شدهایم که اسپانسر یکی دو فصل پیش باشگاه هم 28 میلیارد تومان به ما بدهکار است. منزوی همچنین گفت گزینههای سرمربیگری استقلال برای فصل آینده همچنان تحت بررسی قرار دارند و در همین بررسیها مشخص شده که یکی از آنها دو بار سکته قلبی کرده و دیگری هم تیمش کمتر از 7 گل نخورده است!

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

عدالت و اخلاق و انضباط در فوتبال ایرانم آرزوست
اسماعیل راستی
روزنامهنگار
۱- روز یکشنبه همین هفته که مسابقههای آخرین هفته مهیجترین و جذابترین لیگ باشگاهی فوتبال جهان خاتمه یافت، خیلیها به پاسخ یک پرسش بزرگ خود رسیدند که چرا چهار تیم انگلیسی (لیورپول، تاتنهام، آرسنال و چلسی) به فینال لیگ قهرمانان اروپا و نیز لیگ اروپا صعود کردهاند.
۲- علاوه بر تعداد زیاد تیمهای مدعی برای فتح جام قهرمانی لیگ برتر و یا راهیابی به معتبرترین پیکارهای قارهای و کیفیت فنی بالا و رقابت فشرده آنها تا روز آخر، باید به انجام درست و دقیق قانون برای همه و رعایت نظم و انضباط از صدر تا ذیل فوتبال انگلیس و در نتیجه برقراری عدالت نیز اشاره کرد. البته نه اینکه در لیگهای اسپانیا، آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند و... شاهد بداخلاقی و بیقانونی بودهایم، اما احترام به رقیب آن هم در روزهای سخت و حتی شکست و حمایت از تیمی که تا لحظه آخر مبارزه کرده و در خانهاش باخته و تشویق تیمی که در زمین حریف برده، لیگ باشگاهی فوتبال انگلیس را از دیگر کشورها متمایز و در جهان ممتاز کرده است. «منچسترسیتی» تیم قهرمان لیگ برتر در ثانیههای آخر مسابقه، آن هم پس از بازبینی فیلم بازی، مغلوب «تاتنهام» در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میشود و هیچکس یک کلمه علیه داور و تیم مقابل حرف نمیزند و بطری آب و سنگ به داخل میدان پرتاب نمیشود و تیم شکست خورده انرژیاش را معطوف به لیگ برتر میکند و به موفقیت میرسد. در مقابل، «لیورپول» تیم دوم جدول که تا روز آخر مدعی کسب مقام قهرمانی بود و با امتیاز ۹۷ در برابر ۹۸ امتیاز «منچسترسیتی» به نایب قهرمانی بسنده کرد، با عزم جزم به سوی فتح لیگ قهرمانان اروپا قدم برمیدارد و «گواردیولا» و «کلوپ» نیز به یکدیگر تبریک میگویند.
۳- مسابقههای لیگ فوتبال ایران نیز نامش «لیگ برتر» است، اما نمیدانیم کجایش را میتوان «برتر» دانست؟ از سرمربی باسابقه تیم صدرنشین و مدعی اصلی قهرمانی لیگ و مربی جوانی که به طور عجیب وغریب و با برکناری مرد باتجربه آلمانی در هفتههای آخر به جای او نشست و در آبادان دو امتیاز ارزشمند را از دست داد و از 7،8 نفر دیگر طلبکار شد، تا مربیان تیمهایی که برای بقا میجنگند و حتی مربیان لیگهای پایینتر، از نحوه قضاوت داوران شاکی هستند و البته در موارد زیادی حق دارند. داوران دستمزد اندکی از قضاوتهای خود میگیرند و آن را هم بموقع دریافت نمیکنند. تعجبآور است که سازمان لیگ در فاصله 5 روز به پایان رقابتها تازه یادش میآید که ابلاغیهای برای تیمها بفرستد و خواستار انحلال کانون هواداران و ایجاد ساختار جدید شود! مسئولان دپارتمان داوری که زمانی منتقد جدی فدراسیون فوتبال بودند، اکنون به توجیه آشکارترین اشتباههای داوران میپردازند.
۴- در لیگ فوتبال انگلیس کمتر کسی است که نام مسئولان کمیتههای انضباطی و اخلاق را بداند. چون هرگز آنها در هفته یک بار هم مصاحبه نمیکنند. اما در اینجا کمیته اخلاق یک روز به خالکوبی بازیکنان گیر میدهد و چون تعداد از حد میگذرد، به سراغ دروازهبانی میرود که در خارج از کشور با یک خانم علاقهمند به فوتبال عکس گرفته و دریغ از رسیدگی جدی به تبانی و بداخلاقی و بیانضباطی و دهها مشکل و معضل دیگر که پرونده برخی مفاسد به مجلس و کمیته تحقیق ارجاع شده و البته در آنجا نیز بایگانی شده است! یا مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون حتی به توئیت یک بازیکن خوشاخلاق و بدون حاشیه درباره مسأله غیرفوتبالی هم جواب میدهند، ولی هر ماه و هر هفته بیانضباطی و بداخلاقی در فوتبال ایران افزایش پیدا میکند و کمیتهای که نام «انضباطی» دارد، فقط با جریمه مداوم و بیفایده تیمها و مربیان و بازیکنانشان، در عمل به «کمیته درآمدسازی فدراسیون فوتبال ایران» تبدیل شده است!
۵- در این میان «تماشاگران فوتبال» از همه مظلومتر هستند که با دشواری بسیار به ورزشگاه میروند و در روزهای اعلام مکرر خرید اینترنتی بلیت، باز هم باید در بازار سیاه و به چند برابر قیمت اصلی، بلیت بازیها را تهیه کنند و در داخل ورزشگاه نیز دهها مشکل دیگر دارند و گاه سر تیمهای مورد علاقه آنها هم بریده میشود و ارکان مختلف فدراسیون فقط توجیه میکنند!
۶- فردا لیگ هجدهم فوتبال ایران به پایان میرسد و باید آرزو کنیم که جنجال و حاشیه و اعتراض و... کمتری داشته باشد. پس از انجام مسابقههای هفته آخر، میتوان بهتر بررسی و تحلیل کرد که چه افراد و مجموعههایی در مسائل پیشآمده برای فوتبال ایران و افزایش ناهنجاریها، بیشتر مقصر هستند؟
روزنامهنگار
۱- روز یکشنبه همین هفته که مسابقههای آخرین هفته مهیجترین و جذابترین لیگ باشگاهی فوتبال جهان خاتمه یافت، خیلیها به پاسخ یک پرسش بزرگ خود رسیدند که چرا چهار تیم انگلیسی (لیورپول، تاتنهام، آرسنال و چلسی) به فینال لیگ قهرمانان اروپا و نیز لیگ اروپا صعود کردهاند.
۲- علاوه بر تعداد زیاد تیمهای مدعی برای فتح جام قهرمانی لیگ برتر و یا راهیابی به معتبرترین پیکارهای قارهای و کیفیت فنی بالا و رقابت فشرده آنها تا روز آخر، باید به انجام درست و دقیق قانون برای همه و رعایت نظم و انضباط از صدر تا ذیل فوتبال انگلیس و در نتیجه برقراری عدالت نیز اشاره کرد. البته نه اینکه در لیگهای اسپانیا، آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند و... شاهد بداخلاقی و بیقانونی بودهایم، اما احترام به رقیب آن هم در روزهای سخت و حتی شکست و حمایت از تیمی که تا لحظه آخر مبارزه کرده و در خانهاش باخته و تشویق تیمی که در زمین حریف برده، لیگ باشگاهی فوتبال انگلیس را از دیگر کشورها متمایز و در جهان ممتاز کرده است. «منچسترسیتی» تیم قهرمان لیگ برتر در ثانیههای آخر مسابقه، آن هم پس از بازبینی فیلم بازی، مغلوب «تاتنهام» در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میشود و هیچکس یک کلمه علیه داور و تیم مقابل حرف نمیزند و بطری آب و سنگ به داخل میدان پرتاب نمیشود و تیم شکست خورده انرژیاش را معطوف به لیگ برتر میکند و به موفقیت میرسد. در مقابل، «لیورپول» تیم دوم جدول که تا روز آخر مدعی کسب مقام قهرمانی بود و با امتیاز ۹۷ در برابر ۹۸ امتیاز «منچسترسیتی» به نایب قهرمانی بسنده کرد، با عزم جزم به سوی فتح لیگ قهرمانان اروپا قدم برمیدارد و «گواردیولا» و «کلوپ» نیز به یکدیگر تبریک میگویند.
۳- مسابقههای لیگ فوتبال ایران نیز نامش «لیگ برتر» است، اما نمیدانیم کجایش را میتوان «برتر» دانست؟ از سرمربی باسابقه تیم صدرنشین و مدعی اصلی قهرمانی لیگ و مربی جوانی که به طور عجیب وغریب و با برکناری مرد باتجربه آلمانی در هفتههای آخر به جای او نشست و در آبادان دو امتیاز ارزشمند را از دست داد و از 7،8 نفر دیگر طلبکار شد، تا مربیان تیمهایی که برای بقا میجنگند و حتی مربیان لیگهای پایینتر، از نحوه قضاوت داوران شاکی هستند و البته در موارد زیادی حق دارند. داوران دستمزد اندکی از قضاوتهای خود میگیرند و آن را هم بموقع دریافت نمیکنند. تعجبآور است که سازمان لیگ در فاصله 5 روز به پایان رقابتها تازه یادش میآید که ابلاغیهای برای تیمها بفرستد و خواستار انحلال کانون هواداران و ایجاد ساختار جدید شود! مسئولان دپارتمان داوری که زمانی منتقد جدی فدراسیون فوتبال بودند، اکنون به توجیه آشکارترین اشتباههای داوران میپردازند.
۴- در لیگ فوتبال انگلیس کمتر کسی است که نام مسئولان کمیتههای انضباطی و اخلاق را بداند. چون هرگز آنها در هفته یک بار هم مصاحبه نمیکنند. اما در اینجا کمیته اخلاق یک روز به خالکوبی بازیکنان گیر میدهد و چون تعداد از حد میگذرد، به سراغ دروازهبانی میرود که در خارج از کشور با یک خانم علاقهمند به فوتبال عکس گرفته و دریغ از رسیدگی جدی به تبانی و بداخلاقی و بیانضباطی و دهها مشکل و معضل دیگر که پرونده برخی مفاسد به مجلس و کمیته تحقیق ارجاع شده و البته در آنجا نیز بایگانی شده است! یا مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون حتی به توئیت یک بازیکن خوشاخلاق و بدون حاشیه درباره مسأله غیرفوتبالی هم جواب میدهند، ولی هر ماه و هر هفته بیانضباطی و بداخلاقی در فوتبال ایران افزایش پیدا میکند و کمیتهای که نام «انضباطی» دارد، فقط با جریمه مداوم و بیفایده تیمها و مربیان و بازیکنانشان، در عمل به «کمیته درآمدسازی فدراسیون فوتبال ایران» تبدیل شده است!
۵- در این میان «تماشاگران فوتبال» از همه مظلومتر هستند که با دشواری بسیار به ورزشگاه میروند و در روزهای اعلام مکرر خرید اینترنتی بلیت، باز هم باید در بازار سیاه و به چند برابر قیمت اصلی، بلیت بازیها را تهیه کنند و در داخل ورزشگاه نیز دهها مشکل دیگر دارند و گاه سر تیمهای مورد علاقه آنها هم بریده میشود و ارکان مختلف فدراسیون فقط توجیه میکنند!
۶- فردا لیگ هجدهم فوتبال ایران به پایان میرسد و باید آرزو کنیم که جنجال و حاشیه و اعتراض و... کمتری داشته باشد. پس از انجام مسابقههای هفته آخر، میتوان بهتر بررسی و تحلیل کرد که چه افراد و مجموعههایی در مسائل پیشآمده برای فوتبال ایران و افزایش ناهنجاریها، بیشتر مقصر هستند؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

اخبـــار
وزیر رفاه در اردوی تیم ملی کاراته
ظهر دیروز محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک از تمرینات آمادهسازی تیم ملی کاراته آقایان و بانوان در آکادمی ملی المپیک بازدید و با اعضای تیمهای ملی کاراته مردان و زنان گفت وگو کرد. کاراته کاهای خانم و آقا خود را برای دومین مرحله لیگ جهانی کاراته وان که 27 تا 29 اردیبهشت به میزبانی استانبول ترکیه برگزار می شود، آماده می کنند.
شاگردان منصوریان دوباره به کربلا میروند
با توجه به مخالفت «AFC» با برگزاری دیدار ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا با النصر عربستان در کشور امارات، این مسابقه در ورزشگاه شهر کربلا برگزار میشود. پیشتر بازی ذوبیها با الزورای عراق نیز در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا در این محل انجام شده بود که به درگیریهای بزرگی انجامیده بود و تلاش ذوبیها برای انتقال این دیدار به مکانی دیگر مؤثر واقع نشد.
فیفا سند پرداخت حق پخش را میخواهد
فدراسیون جهانی فوتبال اعلام کرد که فدراسیون ایران باید برای پرداخت و دریافت حق پخش تلویزیونی سند ارائه کند. صادق درودگر مدیر بازاریابی سازمان لیگ فوتبال به تسنیم گفت: «در بازدیدی که اخیراً نمایندگان فیفا از تشکیلات فدراسیون فوتبال داشتند، نماینده فیفا باز هم تأکید کرد که حق پخش تلویزیونی پرداخت شود. حتی این بار تأکید شد که اسناد این پرداختها باید به فیفا ارسال شود. ما این موضوع را به مراجع بالاتر ارجاع دادیم تا راهی برای حل مشکل پیدا شود.»
تارتار: با وجدان راحت مقابل پرسپولیس قرار میگیرم
مهدی تارتار، سرمربی پارس جنوبی جم گفت شاگردانش شرف و اعتبار فراوانی دارند و به این سبب با تمامی قوا و با وجدانی راحت روبهروی پرسپولیس قرار میگیرد. وی افزود: به عنوان شاگرد علی پروین همیشه از او آموختم که شرافتم را به هیچ چیز نفروشم و همین مسأله، مرا وا میدارد که در دیدار پنجشنبه شب برابر پرسپولیس نیز سنگ تمام بگذاریم و اتهام زنندگان و کسانی را که خلاف این میگویند، به خدا واگذار میکنم. وی اضافه کرد: با توجه به مشکلات عظیم مالی پارس جنوبی باید متذکر شوم که ما تا همین جا نیز قهرمانان واقعی این لیگ هستیم. شایان ذکر است که پارس جنوبی با وجود بی تأثیر بودن این بازی برایش قصد دارد با تمامی قوا به میدان آید و نه محرومی دارد و نه بازیکن مصدومی. نتیجه این دیدار برای پرسپولیس که در کورس قهرمانی و صدرنشین جدول لیگ برتر است، بسیار مهمتر و حیاتی است.
برانکو: پیشنهادات تازهای دارم
برانکو ایوانکوویچ، سرمربی پرسپولیس در گفتوگویی با سایت خبری وکرنیجی کشورش گفت هنوز یک سال از مدت قرارداد وی با این باشگاه مانده اما سران این باشگاه تأکید بر تمدید قرارداد او دارند. وی با اعلام اینکه پیشنهادات تازهای از سایر کشورها دریافت کرده، افزود: من فعلاً فقط به حتمی کردن قهرمانیمان در فصل جاری لیگ برتر ایران فکر میکنم و کیفیت شاگردانم، مرا در این زمینه خوشبین کرده است و به دیدار آخرمان که مقابل پارس جنوبی جم است، امیدوارانه نگاه میکنم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
اخبار این صفحه
-
دیلی اکسپرس (انگلیس)
-
فرانس فوتبال (فرانسه)
-
موندو دپورتیوو (اسپانیا)
-
نیمکت تیم ملی «مارک» دار شد
-
تمام قهرمان های دقیقه نودی
-
شاگردان مجیدی اعتصاب کردند
-
عدالت و اخلاق و انضباط در فوتبال ایرانم آرزوست
-
اخبـــار

اخبارایران آنلاین